Board index Razni Sportovi Vaterpolo

Vaterpolo - Srpski klubovi na evro-sceni, Evro lige i kupovi

Re: Vaterpolo - Srpski klubovi na evro-sceni

Postby Hezonja » 01 Jun 2013, 10:42

Hezonja

Postby Burke » 01 Jun 2013, 10:50

Дефинитивно потез сезоне, врхунска мајсторија. Посебно ми је драго што је у питању Борис. Дечко је велики Звездаш, Новосађани то знају најбоље. Жао ми је због њега, али и драго због Србије, какву конкуренцију имамо на његовој позицији. Филип, Митар и он. :drool:
Burke

Postby Stoxan » 01 Jun 2013, 10:54

hulk wrote:@stoxan
sta je sa cukom i mandicem, jel idu na kraju ove sezone?

Ćuk verovatno ide, a Mandić ostaje. Naravno da sve ovo može da se promeni do kraja prelaznog roka.

@burke Vapenskom su konkurencija Filipović i Mandić što je još gore po njega. A navijačka opredeljenost davno je prestala da bude značajna za bilo koji sport, a posebno za vaterpolo. I kod nas i kod vas ima onih drugih i to okorelih. Jogi Vukićević, Eškert...
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby Burke » 01 Jun 2013, 11:03

Stoxan wrote:
@burke A navijačka opredeljenost davno je prestala da bude značajna za bilo koji sport, a posebno za vaterpolo. I kod nas i kod vas ima onih drugih i to okorelih. Jogi Vukićević, Eškert...

У потпуности се слажем са тобом у вези опредељености, али ми некако увек буде мало више драго када један од јунака буде онај који је Звездаш и приватно. Није да бих се бунио да било ко од Партизановаца у нашем тиму вечерас преломи, али ми је једноставно драже када то ураде момци као што је Борис. :biggrin:

едит: Сад одгледах на прескоке снимак утакмице. Иако је већ сигурно и раније речено, морам похвалити дечка који је коментарисао утакмицу. Скоро да смо и заборавили какво је уживање слушати коментаторе који се разумеју у спорт који преносе.
Burke

Postby Stoxan » 01 Jun 2013, 11:08

To uživanje će ti kratko trajati, pošto će finale prenositi Aca šiška. :biggrin:
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby hulk » 01 Jun 2013, 11:27

pa gde taj baxuz da prenosi :colera:
hulk

Re: Vaterpolo - Srpski klubovi na evro-scetni

Postby Fred Perry » 01 Jun 2013, 11:52

Jako slabe sudije u mecu Partizana i Juga,mada jebiga normalno da ce da ode na drugu stranu kad imaju sve one iskusne igrace a mi klince. Nadam se da ce Zvezda da oplevi Hrvate,ponasali su se ko stoka.Sto se tice Partizana ima ovaj tim sa Vujasom veliku buducnost,svaka cast sto su napravili ovako talentovanu ekipu koja moze da se zadrzi i jako brzo dodje opet do trofeja,ipak je pitanje koliko ce Zvezda i Kg uspeti da zadrze ove ekipe,s tim sto Zvezda i ima par mladjih odlicnih igraca,burazere Rasovic,onog Madjara i Vapenskog.
Fred Perry

Postby Burke » 01 Jun 2013, 12:01

Fred Perry wrote:Jako slabe sudije u mecu Partizana i Juga,mada jebiga normalno da ce da ode na drugu stranu kad imaju sve one iskusne igrace a mi klince.

Ako sam dobro razumeo Acu informaciju, Partizanu nije sudjen igrac vise od sredine 3/4 pa do kraja utakmice. Sramota.
Burke

Postby Fred Perry » 01 Jun 2013, 12:12

Upravo tako,prvo poluvreme je bilo ok,ali drugo je sudjenje bilo jako lose.Ja se ne razumem toliko u vaterpolo,ali znam da je to drugo poluvreme bilo smesno,Hrvati su radili sta su hteli.Meni je zapalo za oko kada Partizan pokupi loptu posle napada Juga,i ostane taj igrac koji uzme loptu i vraca loptu Soru a ostali vec zapucaju,i obavezno ostane jedan Hrvat koji tog igraca bukvalno davi,i nikad nije bilo iskljucenja za to u 2. poluvremenu,a bilo je recimo 4-5 takvih situacija,a dobro sam video jer sam bio iza gola Partizana u 2. poluvremenu,i mislim da je to tacno,ja se iskreno uopste ne secam iskljucenja za Jug u drugom poluvremenu osim mozda na pocetku 3. cetvrtine,od sredine do kraja meca ga sigurno nije bilo,sto je neverovatno za takvu utakmicu,a sudjenje u prvom je po meni bilo korektno.Mada jebiga videle su sudije da je Partizan krenuo da igra a da Jug ne igra kako je ocekivano,mislim da cete to i vi ostetiti u finalu,oni i Pro reko su uvek imali pomoc sudija,zato se i nadam da ce Zvezda da ih napuni sto je moguce vise u startu pa da nemaju prilike da se vrate na takav nacin.
Fred Perry

Postby andres86 » 01 Jun 2013, 12:16

Sta god danas uradili nasi vaterpolisti, koristim priliku da im cestitam na sjajnoj sezoni koju imaju. Svi iz VK Crvena Zvezda, na celu sa Viktorom su uradili sjajan posao i nas zvezdase ucinili ponosnim! Osvojena dupla kruna u prvenstvu i sansa za trofej EL, pa to je zaista veliki uspeh... :blue: :blue: :blue: Momci, hvala na na svemu!

Protiv Juga smo poceli EL, protiv Juga zavrsavamo. Na pocetku smo porazeni, vreme je da im vratimo kada je najpotrebnije!

Ajmo Zvezdo!!! :copa1:
Be a voice, not an echo
andres86

Postby Звезда ле! » 01 Jun 2013, 14:26

Burke wrote:Ako sam dobro razumeo Acu informaciju, Partizanu nije sudjen igrac vise od sredine 3/4 pa do kraja utakmice. Sramota.

Али је Југ у једном тренутку имао осам искључења а Партизан три, и опет је Југ имао два гола предности. Ко им је крив што су били лоши у реализацији играча више? А да не помињем оно кад је Мандић после 6, 7 секунди изашао из кућице за искључене играче, што је за искључење с правом замене.
Звезда ле!

Postby nolinjo » 01 Jun 2013, 14:32

jel zna neko kolko je prosek godina partizana ,hvala
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Remi » 01 Jun 2013, 14:52

Звезда ле! wrote:
Burke wrote:Ako sam dobro razumeo Acu informaciju, Partizanu nije sudjen igrac vise od sredine 3/4 pa do kraja utakmice. Sramota.

Али је Југ у једном тренутку имао осам искључења а Партизан три, и опет је Југ имао два гола предности. Ко им је крив што су били лоши у реализацији играча више? А да не помињем оно кад је Мандић после 6, 7 секунди изашао из кућице за искључене играче, што је за искључење с правом замене.

Da, da je Jug imao dva ili tri prednosti imali bi mi jos mnogo iskljucenja od sredine te 3/4 pa do kraja, bez problema,
ali posto smo izjednacili, a bili i dobar deo na jedan gol razlike, nije smelo da se vise sviraju iskljucenja. Bruka.

Srecno veceras Zvezdi, voleo bih da uzmu trofej, kao sto sam i ranije rekao najvise zbog Viktora, Savica i naravno Sefika.
Bice tesko da se zivi od navijaca Zvezde :biggrin: , al sta da se radi, ove ljude mnogo gotivim i mislim da su zasluzili to.
Remi

Postby Stoxan » 01 Jun 2013, 14:59

Звезда ле! wrote:

Mislim da je suđenje juče bilo generalno katastrofa (kao i na većini mečeva) i za jedne i za druge. Tačno je to za Mandića, ali su isto tako sudije propustile priliku u par navrata da isključe igrače Juga. Generalno jako me nerviraju te sudijske kompenzacije koje se najbolje vide u vaterpolu. U prvom poluvremenu Partizan je imao 5 igrača više (što je isto nerealno) da bi to sudije na kraju vratile.
Stoxan

Postby Stoxan » 01 Jun 2013, 16:17

Loše smo otvorili utakmicu. Odbrana ne postoji

Ipak šiška neće prenositi finale :biggrin:
Stoxan

PreviousNext

Return to Vaterpolo