Board index Razni Sportovi Vaterpolo

Vaterpolo - Vesti, aktuelnosti...

Re: Vaterpolo - Vesti, aktuelnosti...

Postby Hezonja » 02 Jun 2013, 15:38

Hezonja

Re: Vaterpolo - Vesti, aktuelnosti...

Postby AirBall » 02 Jun 2013, 15:40

Dobice taj bazen kad i Partizan kosarkasku halu...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Re: Vaterpolo - Srpski klubovi na evro-sceni

Postby Stoxan » 02 Jun 2013, 15:41

Ovo znači da vam Šefik ide sigurno što je korak unazad. Za Radovića je bila priča poznata još odavno. Mislim da će Ščepanović sačekati da se vidi da li Šefik definitivno napušta Zvezdu.
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby hulk » 02 Jun 2013, 17:10

stoxanu jel postoje neke naznake da tim moze da se odrzi, ili su prle i dusko vec bivsi?
i kakav je ovaj radovic na kojoj poziciji igra?
i kakv je ticic, vidim da konstatno daje podrsku zvezdi, jel moze on da dodje(mislim ako valja)? :biggrin:

i ne damo sefika! :colera:
hulk

Postby Tegi » 02 Jun 2013, 17:20

hulk wrote:stoxanu jel postoje neke naznake da tim moze da se odrzi, ili su prle i dusko vec bivsi?
i kakv je ticic, vidim da konstatno daje podrsku zvezdi, jel moze on da dodje(mislim ako valja)? :biggrin:

Aca Radovic je bio jedan od boljih igraca Partizana kada smo postali prvaci Evrope. On je desnoruk, a igra desno krilo valjda.

Milan Ticic? On je sad funkcioner.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby hulk » 02 Jun 2013, 17:31

Tegi wrote:
hulk wrote:stoxanu jel postoje neke naznake da tim moze da se odrzi, ili su prle i dusko vec bivsi?

Aca Radovic je bio jedan od boljih igraca Partizana kada smo postali prvaci Evrope. On je desnoruk, a igra desno krilo valjda.

Milan Ticic? On je sad funkcioner.

ahaha kakva ispala, pa meni ovaj neki rece kao najbolji igrac cg.. ja reko kako je najbolji kad nikad cuo za njega, reko mozda neki od mladje generacije, kad ono "deda" :lollol:
hulk

Postby Stoxan » 02 Jun 2013, 17:36

Radović vuče dugo povredu ramena i mislim da se još nije oporavio potpuno. Odličan je igrač u pitanju koji je kada je u punoj formi u stanju da igra vrhunski na obe strane bazena. Što se tiče detalja oko vašeg tima mislim da je tu mnogo bolji član zvezda le. Dečko ima sigurno najbolje informacije iz vašđeg kluba. Moje lično mišljenje je da su male šanse da zadržite Pjetlovića, Prlainovića i Šefika. Videćemo da li će ova titula da promeni nešto.
Last edited by Stoxan on 02 Jun 2013, 17:59, edited 1 time in total.
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby hulk » 02 Jun 2013, 17:57

a rasovici, avramovic, vapenski i ostali "klinci" ostaju ili su i oni upitni?
i gde je taj zvezda le, sta cuti :biggrin:
hulk

Postby Fred Perry » 02 Jun 2013, 19:01

Mislim da ce u Zvezdi leci kinta,vec se trazi da se ovaj tim zadrzi,dobro je to za nas vaterpolo,Radnicki je pitanje koliko ce izdrzati,Partizan ima klince koji ako ostanu na okupu garant osvajaju evropu u naredne 3 godine.Meni jedino sto smeta to je da kada je Partizan osvojio Evroligu nije bilo nikakve pomoci,pustili su da se rasturi cela ekipa,a sada neverujem da ce biti tako.Osim ako se ne vrati Pro Reko,meni je drugar rekao da je cuo da se vracaju,sad ako ima neko upuceniji da razresi tu dilemu.
Fred Perry

Postby Stoxan » 02 Jun 2013, 19:09

Vraća se Pro reko. Završili su sa Filipovićem, a u narednim danima će i sa Ivovićem. Što se tiče para ako dobije Zvezda neki dinar dobiće i Partizan sigurno. Bili bi glupi ako to ne iskoriste. Mada ko zna...
Stoxan

Postby AirBall » 02 Jun 2013, 19:11

Stoxan wrote:Što se tiče para ako dobije Zvezda neki dinar dobiće i Partizan sigurno.

Nisam nesto siguran, bar u kosarci nije tako...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Unexpected » 02 Jun 2013, 19:15

Zanimljivo da sport, koji je prilično na izdisaju, kod nas ima bazu i igrača i trenera.

Dok se struka kod nas u ostalim sportovima polako gasi, barem tako izgleda, u vaterpolu imamo neka nova lica u tim vodama.

Voleo bih ako mogu Stoxan, ZvezdaLe i ako ima jooš neko upućeniji da se osvrnu malo na Vujasa i Savića, pa i Milanovića.
The End.
Unexpected

Postby Stoxan » 02 Jun 2013, 19:19

AirBall wrote:
Stoxan wrote:Što se tiče para ako dobije Zvezda neki dinar dobiće i Partizan sigurno.

Nisam nesto siguran, bar u kosarci nije tako...

Nema toliko opstrukcija u vaterpolu kao u košarci.
Stoxan

Postby Звезда ле! » 02 Jun 2013, 19:25

Unexpected wrote:Voleo bih ako mogu Stoxan, ZvezdaLe i ako ima jooš neko upućeniji da se osvrnu malo na Vujasa i Savića, pa i Milanovića.

О Милановићу не могу да причам, а и немам неко мишљење о њему. Савић и Вујасиновић ће сигурно бити одлични тренери. Шта рећи о Савићу коме је ово тек друга сезона на клупи, а већ је освојио првенство, Куп и Лигу шампиона, а није имао нешто баш јаку и искусну екипу. Побеђивао је Раднички четири пута, који има квалитетнији тим од Звезде, а о Југу да не говорим. Такође, мислим да су обојица изградили пријатељски однос са играчима (што је и логично, с обзиром да су играли са њима у репрезентацији/клубу) и да су овако поштени. О Вујасиновићу ће Stoxan нешто више да каже, јер он прати тај клуб, ја пратим ове који освајају трофеје. :biggrin:
Звезда ле!

Postby Звезда ле! » 02 Jun 2013, 22:48

Aleksa9 wrote:Vaterpolo: Šćepanović i Radović blizu Zvezde

Crnogorski vaterpolo reprezentativci Miloš Šćepanović i Aleksandar Radović blizu su prelaska u redove Crvene zvezde.

Obojica su u protekloj sezoni branili boje Jadrana, ali je uprava kluba sa Škvera odlučila da za narednu takmičarsku godinu ,,olakša“ budžet, a time i izađe u susret pouzdanom golmanu i ubojitom strijelcu da promijene sredinu.

Šćepo je standardni član nacionalnog tima, a na nekim od posljednjih takmičenja imao je konkurenciju u sadašnjem golmanu ,,crveno-bijelih“ Denisu Šefiku.

Saša Radović je zbog operacije ramena, u januaru, propustio pola sezone, a ukoliko pojača redove šampiona Srbije biće to njegov povratak u tamošnji klupski vaterpolo – Novljanin je do prošlog ljeta nosio kapicu Partizana, sa kojim je osvojio i titulu prvaka Evrope.

Није се преговарало са њима (што не значи да се неће преговарати, јер прелазни рок траје до краја августа).
Звезда ле!

PreviousNext

Return to Vaterpolo