Mikisha wrote:dobro bre Varga ne moras nas uvek namestiti primitivnima, de si sad taj zakljucak iskopao..
Evo moja je sedamsto puta skolovanija od mene a ja sam krkan i ipak mi ne smeta to…
Znaš kako, najbolja drugarica mi je doktorka nauka, naučnica, univerzitetski profesor, iz dobrostojeće porodice gde bi imala i ima sve i bez da se potrudila bilo šta oko karijere, ali je htela da bude svoja. I pratio sam koje je probleme imala u vezama i kako su propadale zbog tih nekih muških kompleksa koji su hteli da je skrate za to i ukalupe u neku svoju viziju šta bi trebalo da bude.
Inače sestričina bivšeg KKP igrača. I združili se tako što smo zajedno išli i što još uvek posle hiljadu godina povremeno zajedno odemo na KKP.
Većini je smetalo to što je posvećena poslu, što ima veliko društvo. Vala smetao sam i ja, jer je njoj bilo sasvim normalno da mi nastavimo naše druženje kada uđe u vezu. Tek joj je to bilo takav problem, da je u startu posle par dejtova počela momcima da spominje mene, ili da nas što pre upozna na nekom druženju da me ne bi precipirali "kao problem".
Tek sa nekih 35 je upoznala nekog ko nema bilo kakve komplekse prema parama njenih, njenoj karijeri, društvu, tome što voli da putuje po svetu, itd..
I završilo se tako što sam joj bio "kuma" na venčanju.