Sa kog si makroa skinula ovo odelo sa druge slike?

Kul tema, svaka cast.
Ja sam neko ko u shvatanju svega oko sebe ima jednu devizu - volim sve sto je lepo, od zena, kola..... pa do odece i obuce.
Naravno, ukusi su razliciti, svaki postujem... Lepo je relativna stvar... Ali imam svoj stil koji furam, kupuje bukvalno sve sto mi se svidi. Ne robujem markama, moje odevanje zavisi od okolnosti, gde idem, vremenski uslovi itd.
Najvise volim da se oblacim sportski, trenerke, majice, dukseve, patike, to u slobodno vreme.
Kad idem na faks patike, farmerice, majice, kezual fazon.
Iako sam vatreni navijac, ne volim da nosim dresove i to, vec onaj gore kezual fazon, patike, farke, majica, duks.
U tome se i najprijatnije osecam.
Patike obozavam, imam ih bas mnogo. Air max, adidas, starke za nosnju, imam i mnogo sportskih zbog rukometa, Nike Nadal, adidas, humel...
Satove obozavam, kupio sam zimus Royal London, plati sam 17 soma, i nedavno sam shvatio da isti nosi Dule Vujosevic, samo sa zelenim kazaljkama, moj je sa narandzastim.
U subotu idem na svadbu, moram da kupim kosulju, kratkih rukava, danas sam nasao par komada i ne znam za koju da se odlucim.
Novac koji zaradjujem trosim na stavri koje me ispunjavaju - porodica, prijatelji, zezaje, zene, hrana i odeca.

Mogu ja jos mnogo, dosta za prvi post