Sezione wrote:I meni su izleteli. Jos jedna onlajn prodavnica majica koja ima sve velicine i sve printove jer stampaju tek kad porucis. Malo su ga zakitili s cenama u odnosu na konkurenciju posto je u pitanju najobicnija stampa. Nekad sam imao plan da sa drugarom napravim ovako nesto ali nije bilo volje ni vremena. Sto ne znaci da necu napraviti nekad u buducnosti

Ako uzmes nesto javi kakav je kvalitet stampe i majice, bas me zanima. Ako uzmem(radi ispitivanja kvaliteta) pre tebe, javicu

Ako ćeš da stavljaš akcenat na kvalitet, ti printovi pale najviše kod bajkera. Ali za to treba imati posebnu pasiju, nos i ljubav prema 2-točkašima. Upoznao sam lika u Beču koji se 3x skršio na njima, svaki ud po metalna šipka, sad ima neki trotočkaš sporać i pronađenu novu strast: štampanje od majica do 2T-bolida i svih sitnih rekvizita.
..
Da dodam još nešto: jedno 15ak godina nisam uopšte kupovao markirane tike, uglavnom sam tražio da budu što laganije na nozi, tanjih đonova i naročito da me ne stiskaju sa strane. Sad kad je kičma počela sve više da se žali, počeo sam da tražim druge sa što mekanijim ulošcima/đonovima/mem. pjenom i sl. i tu je opet došao izbor na popularne markirane. Ono što sam isprobavao prethodnih par mjeseci mogu reći da su mi Najke najneudobnije, Ribokove su najkomfornije, a Pumini modeli najelegantniji i primjetno povoljniji od izvikanih Najki ili Adidasa npr.
Ovde je npr. takođe jako popularan brend New Balance, koji fura retro-konzerv. imejdž. Ne dopada mi se nešto njihov dizajn, ali svi koje sam pitao kažu da su izuzetno izdržljive i prilično komforne.