Board index Život van sporta Lifestyle

SHOPPING MANIA

Re: SHOPPING MANIA

Postby Sezione » 14 May 2023, 10:24

I meni su izleteli. Jos jedna onlajn prodavnica majica koja ima sve velicine i sve printove jer stampaju tek kad porucis. Malo su ga zakitili s cenama u odnosu na konkurenciju posto je u pitanju najobicnija stampa. Nekad sam imao plan da sa drugarom napravim ovako nesto ali nije bilo volje ni vremena. Sto ne znaci da necu napraviti nekad u buducnosti :biggrin:

Ako uzmes nesto javi kakav je kvalitet stampe i majice, bas me zanima. Ako uzmem(radi ispitivanja kvaliteta) pre tebe, javicu :biggrin:
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Đorđe Čvarkov » 14 May 2023, 11:07

Хвала. :biggrin: :okk:
Луксузан бренд и набуџен сајт, а мајице од 20 еур. :laugh: ( само кажем ) .
Чварак. Људина.
Đorđe Čvarkov

Postby MrGarrison » 14 May 2023, 23:32

Tih 20 evra je najmanji problem, pogle bre ti one printove...

Gore od toga su samo poljske navijacke majice koje napred budu djene djene, a iza imaju porodicno stablo i sliku s mature.
MrGarrison

Postby Mikisha » 14 May 2023, 23:59

Sto ti to na Viđev tako ciljas :biggrin:
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby MrGarrison » 15 May 2023, 18:20

Zbog saranja JNA ako se dobro secam :D
Mada sad smo braca ... u Lubinu cela koalicija gostovala, kuku majko
MrGarrison

Postby Produzenisamlekom » 15 May 2023, 20:22

Zna li neko proverenu ,, kombinaciju,, za naočare za sunce preko KP ili slično?
Ovo u radnjama sa cenama je katastrofa...
Andrea Trinkijeri
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Produzenisamlekom

Postby Woodoo » 16 May 2023, 09:55

Da li imaš nekoga u inostranstvu? Možeš naočare da kupiš online, staviš adresu tog rođaka/prijatelja i kada dođe u Srbiju donese ti. Tako bar ja radim.
Woodoo

Postby Mikisha » 02 Jun 2023, 14:44

Gde uzeti normalne papuce, da su iz komada, livene, ne volim nositi one lepljene.
Izbor je uzasan.

Pre 2 godine uzeh Dzordan, jedne od boljih koje sam imao, ali vise ne proizvode taj model.

O cenama da ne pricam, al ajde to ne igra presudnu ulogu.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby PERA » 02 Jun 2023, 14:50

Mikisha wrote:Gde uzeti normalne papuce, da su iz komada, livene, ne volim nositi one lepljene.
Izbor je uzasan.

Pre 2 godine uzeh Dzordan, jedne od boljih koje sam imao, ali vise ne proizvode taj model.

O cenama da ne pricam, al ajde to ne igra presudnu ulogu.

Ja već godinama nosim adidas te livene i nemam zamerku ni jednu.
Te dzordan sam imao i one su bruka, ali ih žena ostavila da se suše na limenom podestu na terasi, smanjile de tri btoja :colera:
Posle uzeo adidas i već godinama ih ne menham
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

Postby Mikisha » 02 Jun 2023, 14:59

Hahahahha, pre nekoliko godina na moru mi papuce ostale na suncu od jutra do mraka, nije bilo teorije da ih obujem, morao kupiti neke skrnave na plazi.

Ove dzordan su jos cele ali se izlizao djon pa osetim svaki kamencic, mada ovo je rekord, 2-3 sezone ih nosam i vrlo rado bih kupio iste ako slucajno naletim.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Ron Swanson » 02 Jun 2023, 16:52

Ja uzeo Nike livene u Extra Sportsu prošle godine, evo nisu mrdnule za godinu dana, a svakog dana ih nosim po kući i napolju leti.
Ron Swanson

Postby Mikisha » 02 Jun 2023, 17:48

Jedan jedini model najkov limeni sam nasao al je nekako cudan oblik, plus moje cudno stopalo i izlomljeni prsti, izgledam kao nindza kornjaca.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Dylam Dop » 03 Jun 2023, 12:00

Sezione wrote:I meni su izleteli. Jos jedna onlajn prodavnica majica koja ima sve velicine i sve printove jer stampaju tek kad porucis. Malo su ga zakitili s cenama u odnosu na konkurenciju posto je u pitanju najobicnija stampa. Nekad sam imao plan da sa drugarom napravim ovako nesto ali nije bilo volje ni vremena. Sto ne znaci da necu napraviti nekad u buducnosti :biggrin:

Ako uzmes nesto javi kakav je kvalitet stampe i majice, bas me zanima. Ako uzmem(radi ispitivanja kvaliteta) pre tebe, javicu :biggrin:

Ako ćeš da stavljaš akcenat na kvalitet, ti printovi pale najviše kod bajkera. Ali za to treba imati posebnu pasiju, nos i ljubav prema 2-točkašima. Upoznao sam lika u Beču koji se 3x skršio na njima, svaki ud po metalna šipka, sad ima neki trotočkaš sporać i pronađenu novu strast: štampanje od majica do 2T-bolida i svih sitnih rekvizita.

..

Da dodam još nešto: jedno 15ak godina nisam uopšte kupovao markirane tike, uglavnom sam tražio da budu što laganije na nozi, tanjih đonova i naročito da me ne stiskaju sa strane. Sad kad je kičma počela sve više da se žali, počeo sam da tražim druge sa što mekanijim ulošcima/đonovima/mem. pjenom i sl. i tu je opet došao izbor na popularne markirane. Ono što sam isprobavao prethodnih par mjeseci mogu reći da su mi Najke najneudobnije, Ribokove su najkomfornije, a Pumini modeli najelegantniji i primjetno povoljniji od izvikanih Najki ili Adidasa npr.

Ovde je npr. takođe jako popularan brend New Balance, koji fura retro-konzerv. imejdž. Ne dopada mi se nešto njihov dizajn, ali svi koje sam pitao kažu da su izuzetno izdržljive i prilično komforne.
Dylam Dop
Guest

Postby Old school » 08 Jun 2023, 22:36

Tražim kargo pantalone. Je l' ima negde nešto a da nije po army šopovima i da nije otrovno skupo?
Ako je moguće jednobojne crne, eventualno maslinaste nikako maskirne.
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby SaleNS021 » 09 Jun 2023, 06:05

Ako ces klasicne, pogledaj u Garinellu i Barbosi.

Ja sam skoro uzeo u Moni ali nisu klasicne pantalone, vec nesto izmedju trenerke i pantalona. Lep materijal, mesavina vune i pamuka.
https://www.monaonline.com/SRB_rs/muske ... -pantalone
SaleNS021

PreviousNext

Return to Lifestyle