Buzz wrote:Ma, meni je, bre, mnogo i tih 25% za zvalu, tuzna cinjenica da imamo toliko retardiranih ljudi u drzavi...
Racunao sam pezionere , javne institucije + odredjeni procenat koji ce da ukradu.. Doduse taj procenat mu zbog biologije svakog meseca ave vise opada plus je pitanje koliko ce ovih iz javnih institucija da glasaju za njega i koliko njih ga zaista podrzava .
Uglsvnom koliko god on bio osion i poremecen i njemu je jasno da je gotovo,na njemu je samo da izabrre na koji nacin ce otici u politicku istoriju da li kroz izbore da li kroz produzavanje ove drustvene krize i agonije ili ce da dodje sebi i podnese ostavku ,ako mu pomognu da podnese ostavku mnogi ce se pored njega izvuci iz raznih sluzbi institucija jer narod trazi da njega vise ne gleda i sa njegovim odlaskom bes naroda ide na minimum..
Ako nastavi da produbljuje politicku krizu da isvodi policiju i batinase svojim padom ce povuci i sve one oko njega i one koji su samo radili svoj posao i one koji se nisu slagali ali su izvrsavali itd..
Iskreno se nadam da oko njega postoje razumni ljudi koji nece dozvoliti da jedan covek dovede drustvo u politicku krizu koja ce Srbiju razoriti iznutra i da ce u nekom trenutku njemu ili otkazati poslusnost ili ga ubediti da raspise izbore. .
Kao Srbin kao neko ko voli svoju drzavu ,a pre svega kao hriscanin nadam se ovom trecem scenariju koji predstavlja potez odgovornosti i zdravog razuma ..
Dalje drustvene podele ,haos i represija nije scenario koji bilo ko prizeljkuje ,ali narod je toliko besan ,nezadovoljan i odlucan da ocigledno ne postoji nacin da se ovo resio osim ova 3 scenarija ..
Ovo je realno i verujte mi totalno neutralni sagledavanje drustvene i politicke krize u ovoj drzavi nadam se da ce preovladati razum i da ce narodu ponuditi izbornu volju da iskaze svoje nezadovoljstvo i tako se ova agonija koju zivimo 10 meseci zavrsi.
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.