Board index Život van sporta Lifestyle

Teretana, kardio, fitnes, proteini i ugljeni hidrati

Re: Teretana, kardio, fitnes, proteini i ugljeni hidrati

Postby Reaper » 14 Oct 2012, 09:16

MOREIRA wrote:Ma daj bre covece kakva robija , ti stvarno mislis da je ovo ozbiljna zemlja , pa koliko na svetu imas registrovanih bodibildera , a svaki od njih je uneo u dupe mnogo hemudze , ja sam tek na pocetku tog ciklusa , ne mogu oni toliko da me hapse koliko je mogu da skokam u dupe :copa1: , ovoga su uhapsili zato sto je lik krimos teski.

bold: Ovo je parametar koji nisam uzeo u obzir :) Onda samo opusteno, sta da ti kazem :triprsta:
Reaper

Postby Zemunac » 07 Nov 2012, 18:18

Moze li neko misljenje o Horse Power-u i za glutamin? Dele ljudi razlicita misljenja, pa rek'o da vidim s vama. Vezbam oko 4 godine, nisam nista uzimao sem kreatina i gejnera kada sam pocinjao, a zelim svoju snagu i izdrzljivost da dovedem na visi nivo, a citanjem sam zakljucio da bih to mogao dobiti kombinacijom ova dva suplementa. Izgledom sam generalno zadovoljan, sad u zadnje vreme gledam da napredujem na nekim kompleksnijim vezbama (apsolutni zgib, zastava, neki specijalni sklekovi), a da mi pritom snaga postane malo veca (sa nekih 83kg, 188cm visine uspem da izbacim 105kg 8x, skroz pravilno, ali zelim jos :D ). Tako da, ako je neko isprobao ove suplemente, bio bih mu zahvalan ako da neko misljenje.

I da ne zaboravim, pio sam neke tablete, kazu da su istog sadrzaja kao Guarana. Barem su mi tako rekli i ista je slika, drug mi je doneo iz Bosne, ostalo mu je 10 komada. Ljudi moji, ono ubija, tripovao sam da je neka jaca hemija. Bukvalno nema umora, letis... Drug koji igra drugu ligu u Mladosti iz Zemuna je takodje pio jednom, dali mu pre tekme, a vece pre toga se napio bas... Na utakmici je razbio. Pokusavao sam preko njega da nabavim, ali taj covek nema vise. Ako neko zna nesto vise o tom proizvodu, neka kaze. Sad sigurno ne bih tako olako to zgutao, a opet ako nema stetno dejstvo, gledao bih da nabavim...
Zemunac

Postby MOREIRA » 08 Nov 2012, 01:36

Horse power je moj omiljeni kreatin tj kako to sada zovu kreatin novije generacije u sebi ima vise vrsta kreatina Kre Alkalyn , Ethyl Ester i Tricreatine uzimao sam ga dosta puta i mogu reci da je najbolji , daje dosta snage i trening je mnogo bolji i brzi , naravno daje dobru pumpu i sve u svemu sto se kaze od njega nema bolje , glutamin ako imas para naravno najbolja stvar za oporavak bez oporavka nema rasta misica.

A te tablete su sigurno bile efedrin , znam i ja sam par puta leteo uz pomoc njih :biggrin:
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

Postby Zemunac » 08 Nov 2012, 11:27

MOREIRA wrote:A te tablete su sigurno bile efedrin , znam i ja sam par puta leteo uz pomoc njih :biggrin:

Hvala lepo na pomoci. Sigurno cu uzeti tu kombinaciju krajem Novembra, javicu za rezultate, naravno ako ima jos neko misljenje, ko je pio, neka udari po tastaturi :D
Efedrin znam kako izgleda. Uzimao je drugar, koji je zaludjen steroidima. Ovo ti je bukvalno 1 ogromna tableta, u pakovanju cini mi se ima 15 ili 20 nisam siguran, cuo sam da postoje razlicita pakovanja i isto je kao limenka Guarane i pise Guarana na njima. E sad, drug vec naceo bio i nisam mogao da vidim sastav i uputstvo. A ovaj ortak sto igra za Mladost je isto to pio, ne verujem da bi njemu neko kao profesionalnom sportisti dao efedrin... To 100% nije dozvoljeno. Elem, ova tableta je ogromna. Nadrogirali smo se, ali ne znamo sa cime :D
Cak sam bio i na jednom predavanju profesora Koprivice, drug je reprezentativac u karateu, pa me ubacio nekako. Pricao je o suplementima. Dobro se secam da je cak i za glutamin napomenuo da nije ispitan skroz, ne racuna se ni kao doping, ali ni kao dozvoljena supstanca, nesto u tom fazonu je rekao.
Zemunac

Postby MOREIRA » 25 Dec 2012, 23:38

Image

Ko hoce intenzivne i jake treninge , sa pojacanom pumpom i prokrvljenosti ovo je pravi proizvod , ja ga preporucujem zato sto sam ga probao :okk:
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

Postby Zemunac » 26 Dec 2012, 13:35

Evo slicna preporuka, sada trenutno pijem i jako sam zadovoljan:

http://supplementreviews.com/nutrex/hemo-rage-black
Zemunac

Postby Crazy Soul » 15 Apr 2013, 22:09

Treba mi jedno misljenje...
Da li je previse 250-300 trbusnjaka uraditi u toku dana ? Image
ImageWherever you go, go with all your heart...
Crazy Soul

Postby lockdown » 15 Apr 2013, 22:17

Crazy Soul wrote:Treba mi jedno misljenje...

Je`l ti to da se pohvalis :D

Zasto bi bilo previse?
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby Crazy Soul » 15 Apr 2013, 22:19

lockdown wrote:
Crazy Soul wrote:Treba mi jedno misljenje...

Je`l ti to da se pohvalis :D

Zasto bi bilo previse?

Ma ne... nego da ne preteram...Image
Crazy Soul

Postby AirBall » 15 Apr 2013, 22:22

Zavisi koliko ih radis u jednoj seriji, uz to dobro je kombinovati nekoliko razlicitih vezbi, pa makar se razlicitost sastojala u promeni ugla pod kojim se radi...

Slobodno radi koliko god mozes, ne moze ti skoditi, sem eventualno upale koja ce proci...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby ОГИ » 15 Apr 2013, 22:24

Ma samo pucaj, ne možeš u tome pretjerati nikada. Imaš našu podršku, a kada zapne ti zovi.. :D
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby Crazy Soul » 15 Apr 2013, 22:26

AirBall wrote:Zavisi koliko ih radis u jednoj seriji, uz to dobro je kombinovati nekoliko razlicitih vezbi, pa makar se razlicitost sastojala u promeni ugla pod kojim se radi...

Slobodno radi koliko god mozes, ne moze ti skoditi, sem eventualno upale koja ce proci...

Koliko je optimalno po seriji? Image
Crazy Soul

Postby lockdown » 15 Apr 2013, 22:33

Crazy Soul wrote:Ma ne... nego da ne preteram...Image

Pa ako mozes onda i nije preterivanje :D

Ja sam pre godinu dana radio i vise(u serijama) ali 3 puta nedeljno ...

Ako mogu da ti preporucim nesto ... Probaj odlicno je ... Poceo sam sa lvl1 pa dosao da lvl3 ali sam se vratio na lvl2 ... A ima i 4 i 5 :D ... Bas posle osecas trbusne misice ..

Spoiler: pokaži

Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby AirBall » 15 Apr 2013, 22:36

Crazy Soul wrote:Koliko je optimalno po seriji? Image

Ne moze ti niko odgovoriti na to pitanje, jer svako radi koliko moze... Retko radim ispod 20 u seriji, a uglavnom idem do otkaza, znaci dok imam snage...

To je misicna grupa koja trazi veliki broj ponavljanja, maksimalno sagorevanje...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Crazy Soul » 15 Apr 2013, 22:48

Ok... :thankyou:
Iako ih dugo nisam radila, probala sam sa nizom od 20 u seriji. Ocas posla. Mozda bih trebalo da vezem bar 3-4 serije?
Probacu da uradim neku kombinaciju i sa ovim sto mi je Lock dao.
Crazy Soul

PreviousNext

Return to Lifestyle