Moze li neko misljenje o Horse Power-u i za glutamin? Dele ljudi razlicita misljenja, pa rek'o da vidim s vama. Vezbam oko 4 godine, nisam nista uzimao sem kreatina i gejnera kada sam pocinjao, a zelim svoju snagu i izdrzljivost da dovedem na visi nivo, a citanjem sam zakljucio da bih to mogao dobiti kombinacijom ova dva suplementa. Izgledom sam generalno zadovoljan, sad u zadnje vreme gledam da napredujem na nekim kompleksnijim vezbama (apsolutni zgib, zastava, neki specijalni sklekovi), a da mi pritom snaga postane malo veca (sa nekih 83kg, 188cm visine uspem da izbacim 105kg 8x, skroz pravilno, ali zelim jos

). Tako da, ako je neko isprobao ove suplemente, bio bih mu zahvalan ako da neko misljenje.
I da ne zaboravim, pio sam neke tablete, kazu da su istog sadrzaja kao Guarana. Barem su mi tako rekli i ista je slika, drug mi je doneo iz Bosne, ostalo mu je 10 komada. Ljudi moji, ono ubija, tripovao sam da je neka jaca hemija. Bukvalno nema umora, letis... Drug koji igra drugu ligu u Mladosti iz Zemuna je takodje pio jednom, dali mu pre tekme, a vece pre toga se napio bas... Na utakmici je razbio. Pokusavao sam preko njega da nabavim, ali taj covek nema vise. Ako neko zna nesto vise o tom proizvodu, neka kaze. Sad sigurno ne bih tako olako to zgutao, a opet ako nema stetno dejstvo, gledao bih da nabavim...