bwa wrote:stihl wrote:Припрему и сушење смо апсолвирали, дајте сада рецепт за кобасице.
Poslacu ti ja recept za njegusku kobasicu, samo da ga nadjem.
Има ли га?
bwa wrote:stihl wrote:Припрему и сушење смо апсолвирали, дајте сада рецепт за кобасице.
Poslacu ti ja recept za njegusku kobasicu, samo da ga nadjem.
balkanski spijun wrote:fontaneros wrote:Uuu 10ka zna pravu pricu, svaka cast
@ balkanski
Ma ja deda ne jedem nista sem svinjetine i piletine.. Dobro ajde i junetine..
Ubija me "miris" jagnjetine, jaretine.. Ribu takodje ne podnosim
Gde nadje najgore meso
Piletina je tesko sranje,sem ako nije domace.Bolje da ti nepisem,ogadila bi ti se.
Ribu nejedem jer sam alergican na rubu
Ti nisu jeo pravu jagnjetinu,jaretinu,teletinu.Najbolje meso.
stihl wrote:По мени је велики ризик сушити месо од дивљачи, разних болести има од трихинелозе па надаље.
Хвала за рецепт.
balkanski spijun wrote:Njeguska kobasica.
10 kgsvinjskog mesa,od buta,plecke(odstaniti zilice I ako je mnogo masno)
5 kg ledjne slanine
Samleti na 10 promer Ili iseckati na komade izmedju 8 I 10.
Dodati
45 gr.bibera
300 gr soli
60 gr.belog luka
1,5 kadula secera
Punis u tanka creva.
Dimis je nedelju dana,izjutra I predvece oko 4 sata.Ja ptaktikujem da je dim 10 dana sa manje dima oko 3 sata,ujutru I uvece.
.
jupol wrote:cim je ona razlupala dzipove, preslo se sa cijalisa na kuvanje
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 4 guests