Dimitrije wrote:Obeliks wrote:Drvo bukva, jasen, cer, šljiva ali malo, može i trešnja, ostalo nisam imao potrebe ni da probam.
Naravno sve je ovo iz ličnog iskustva...
Gledao sam Marku Žvaku, epizoda "Drpano prase", kada majstor priča o drvetu koje loži i recimo, ako ne grešim, za hrast kaže da ukiseli meso.Bukva i trešnja najčistije, morao sam da pogledam upravo da ne bih lupao bez veze. Mada to je dimljenje u onom smokeru američkom...
Desetka wrote:Slicno kao duvan cvarci, ali opet i dosta drugacije.Guglaj da vidis slike, moguce je da si i jeo negde, a da nisi znao da je to to.
Dimitrije wrote:Obeliks wrote:Drvo bukva, jasen, cer, šljiva ali malo, može i trešnja, ostalo nisam imao potrebe ni da probam.
Naravno sve je ovo iz ličnog iskustva...
Gledao sam Marku Žvaku, epizoda "Drpano prase", kada majstor priča o drvetu koje loži i recimo, ako ne grešim, za hrast kaže da ukiseli meso.Bukva i trešnja najčistije, morao sam da pogledam upravo da ne bih lupao bez veze. Mada to je dimljenje u onom smokeru američkom...
stihl wrote:Припрему и сушење смо апсолвирали, дајте сада рецепт за кобасице.
fontaneros wrote:Neka, fala...
balkanski spijun wrote:Jeste li jeli przu?
Jel znate sta je to?
Mesano ovca I svinja.
stihl wrote:Сува овчетина, добро вино и наравно послије орна госпођица
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 3 guests