Zappa wrote:jupol wrote:ovih 3686 iz Kosjerica neka se potruju i pocrkaju svi od sumpora, opozicija da pusi kurac, a studenti su ocigledno glupi ko kurac kad su dozvolili da ih neko ovako izjebe kao sanske koze...
Lako je nama preko tastature biti pametni i bacati uvrede..
13 godina je stvarano ovo zlo i bas cemo preko noci da srušimo..
Kreni samo od svog FK Partizana i koliko nemoćno delujete..
Razumem te i mene bes, razocarenje uhvati, ali pad je krenuo...
Olos iz cele Srbije je pokrenuo da bi pobedio u opstini od 10 000 ljudi i ponasanje na konferenciji govori sve..
Ja nisam pametan preko tastature nego sam zaposlen na fakultetu koji je u strajku i na kojem ljudi ne dobijaju platu vec nekoliko meseci. Srecom pa je to dobrostojeci fakultet, ali je i kao takav pre bankrotom jer se dovija kako moze da isplati kakva takva sredstva zaposlenima. Na drugim fakultetima, na primer Filozofskom, imas bracne parove profesora sa decom koji su primili platu u zbiru nekoliko hiljada, jer su bili ljudi i podrzali studente.
Imas gomilu prosvetnih radnika kojima ugovori na odredjeno nisu produzeni jer su podrzali djake. Mojoj cerki je otpustena profesorka, samohrana majka.
Da ne pricamo o gomili studenata, dakle mladih ljudi 18-25, koji su izgubili godinu, gazeni, tuceni, zastrasivani, izbacivani sa fakulteta.
Niko od njih se nije pitao "a sta ja imam od toga", nego su zrtvovali i sebe a neki i svoje porodice za buducnost ove drzave i naroda.
Tako da mi savrseno puca kurac za sve te ucenjene, jadne i siromasne koji glasaju za frizider, dabogda u tom frizideru cuvali samo lekove. Olos raspali prodani, seme im se zatrlo dabogda pa da moja deca konacno imaju normalnu drzavu bez tog taloga koji nazivamo ljudima... Cuj zaplaseni, cime si zaplasen stoko bezrepa? Zaplasen si time da ti neka normalna vlast nece poklanjati ono sto nisi zasluzio? Pa crkni picka ti materina... Nicim oni nisu zaplaseni, samo su govna koja gledaju svoje dupe i ni za sta drugo ih nije briga... Zaklali bi i tebe i mene kada bi im Vucic to trazio za neke pare. Je l' treba ja da imam razumevanje za to?