Board index Život van sporta Lifestyle

SHOPPING MANIA

Re: SHOPPING MANIA

Postby Mikisha » 14 Sep 2023, 11:01

Pero, da je za tazbinu, ne bih pisao javno vec bih kontaktirao Mitu :biggrin:

Sto kaze ona stara narodna

Ni od Draze, ni od Tita, savet daje samo Mita.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Diktator » 14 Sep 2023, 22:07

Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby Rancesco » 15 Sep 2023, 06:28

Diktator wrote:https://www.timberlandonlinesrbija.com/collections/cipele-patike-c-14_18.html?&gender=1

Jel kupovao neko preko ovih?

Ovo su bas fejk sajtovi, ima slicnih ovome koliko hoces... Samo izbegavati sajtove "robna marka" srbija online
Rancesco

Postby bwa » 15 Sep 2023, 09:05

Mikisha wrote:Pero, da je za tazbinu, ne bih pisao javno vec bih kontaktirao Mitu :biggrin:

Sto kaze ona stara narodna

Ni od Draze, ni od Tita, savet daje samo Mita.

:blue: :blue: :blue:
NE DAJTE SE PASJIM SINOVIMA!
Kome zakon leži u topuzu tragovi mu smrde nečovještvom
Doci ce dan, kada ces saam, krenuti putem beznadja, zeleci da, kao nikad do sad pobedis SAAAAAAAAM
bwa

Postby ExEr » 15 Sep 2023, 09:24

Mikice ...ne bi se bas zaletao...kako je pocelo s patikicama, nemoj posle Mita da ti postane primer sikaniranja tazbine :biggrin:
Doda wrote:Kiselinu sipam u oči kakve sve pičke navijaju za Partizan
ExEr

Postby Old school » 20 Sep 2023, 20:48

Odavno se oštrim da meznem Vijetnamku alias M65 field jacket.
Trenutna ponuda:
Alpha 220€
Rotcho 120€
MFH 100€
Mil-Tec 80€
Brandit 80€
Surplus 80€
Cene u okvirne.
Alpha je svakako najpoznatija i jedina "originalna" Vijetnamka ali cena ujeda.
Za Rotcho takođe kažu da je USA licencirana sa dobrim kvalitetom.
Ostalo su sve "derivati" M65 jakni manje više uspešne full kopije Made in China šivene za evropske kuće vojne opreme.
Za MFH kažu da se šiju u Nemačkoj.
Vaše preporuke, iskustva, predlozi?
Vostani, Serbije! Davno si zaspala, u mraku ležala; Sada se probudi i Serblje vozbudi.
Old school

Postby MrGarrison » 21 Sep 2023, 00:44

Sto se vijetnamke tice, ja sam je pazario prosle godine. Nije mi problem bio dati pare ni za Alfu, problem je sto kod nas nema velicine za hobite, sve sto sam probao mi je bilo oversize jbg. Tako da, isprobao sam dosta, elem, ova Brandit/Surplus/Miltec ti je uglavnom ista prica, kopija koja je do skoro bila 50 jura, pa su jos pre ove krize odlucili da je pitaj kurca zasto dignu na 80. Mozda bi ti radila posao, probaj je.

Ja sam se snasao tako sto sam pronasao brata koji sije vijetnamke po meri, JovaDM, ima i sajt a moze i da se nadje na instagramu, brat Pirocanac odradio pos'o samo tako za 5000. :biggrin:
MrGarrison

Postby Old school » 21 Sep 2023, 11:42

MrGarrison wrote:Sto se vijetnamke tice, ja sam je pazario prosle godine. Nije mi problem bio dati pare ni za Alfu, problem je sto kod nas nema velicine za hobite, sve sto sam probao mi je bilo oversize jbg. Tako da, isprobao sam dosta, elem, ova Brandit/Surplus/Miltec ti je uglavnom ista prica, kopija koja je do skoro bila 50 jura, pa su jos pre ove krize odlucili da je pitaj kurca zasto dignu na 80. Mozda bi ti radila posao, probaj je.

Ja sam se snasao tako sto sam pronasao brata koji sije vijetnamke po meri, JovaDM, ima i sajt a moze i da se nadje na instagramu, brat Pirocanac odradio pos'o samo tako za 5000. :biggrin:

Ovo JovaDM mi izgleda interesantno ali ne vidim da imaju i postavu za 5000din. Ako nemaju onda mu to izađe isto kao Brandit/Surplus/Miltec sranje.
Imaš li sastav materijala te vijetankame JovaDM? Ako je neki standardan odnos 65%-35% onda je ok, ako je 80-90%-20% onda je plastikaner?

Edit: Aaaaa sad vidim da imaju postavu ali nije na dugmiće već na zip?
Vostani, Serbije! Davno si zaspala, u mraku ležala; Sada se probudi i Serblje vozbudi.
Old school

Postby Old school » 21 Sep 2023, 11:57

Vidim na slikama da imaju u tkanju neku kockastu strukturu materijala kao što su nekad imale Mile Dragić Vijetnamke.
Ne mogu da procenim koliko to vizuelno odskače jer toga nema kod ovih firmiranih brenodova već je površina tkanja idealno ravna.
Old school

Postby PERA » 21 Sep 2023, 19:41

Koliko sam kao, klinac poderao vijetnamki ne znam ni sam. Kad god neko ćalov ode preko on donese. Ne znam ni gde su mi neke od njih, nisam ih bacao. Nije bilo bolje jakne za kišu ni za grad ni za bilo gde.
Ako još jedan grom udari u Partizan, oboriće stablo sa kojeg godinama beremo najlepše plodove i od kojeg kalemimo sve ostalo što u našoj košarci valja.
PERA

Postby Duh sa sekirom » 21 Sep 2023, 19:49

Ja imam alfu od 96.
Još uvek u odličnom stanju
Doduše prvih par godina nošenja intenzivno a posle sve manje i manje
Duh sa sekirom

Postby Old school » 21 Sep 2023, 20:40

Ma imao sam i ja Alfu još krajem 80ih. Doneo neki ćaletov ortak pravo iz USA.
To je za to vreme bilo žešća egzotika i šmekerica.
Posle XY godina se jednostavno raspala.
Šta znam, nisam pametan da li današnja Alfa vredi tih 220/230€. Baš mnogo za Made in China.
Old school

Postby Buzz » 21 Sep 2023, 21:44

Ne vredi, isto kao i martinke. Nemam Brendit vijetnamku, ali imaju ortaci i niko se ne zali, 4,5 godina bez problema nose,a cena ce im samo rasti, mada znaju tamo u aprilu, maju da spuste na 50,60 evra.
Buzz

Postby MrGarrison » 22 Sep 2023, 19:42

Old school wrote:
MrGarrison wrote:Sto se vijetnamke tice, ja sam je pazario prosle godine. Nije mi problem bio dati pare ni za Alfu, problem je sto kod nas nema velicine za hobite, sve sto sam probao mi je bilo oversize jbg. Tako da, isprobao sam dosta, elem, ova Brandit/Surplus/Miltec ti je uglavnom ista prica, kopija koja je do skoro bila 50 jura, pa su jos pre ove krize odlucili da je pitaj kurca zasto dignu na 80. Mozda bi ti radila posao, probaj je.

Ovo JovaDM mi izgleda interesantno ali ne vidim da imaju i postavu za 5000din. Ako nemaju onda mu to izađe isto kao Brandit/Surplus/Miltec sranje.
Imaš li sastav materijala te vijetankame JovaDM? Ako je neki standardan odnos 65%-35% onda je ok, ako je 80-90%-20% onda je plastikaner?

Edit: Aaaaa sad vidim da imaju postavu ali nije na dugmiće već na zip?

Jasta na zip je.

Meni radi posao, al' pravo da ti kazem ja nisam imao toliko izbora zbog velicina. Svakako mi deluje kao bolja prica od Brandit etc kopija.

Ako si pak u kinti i mozes naci odgovarajucu velicinu, pazari lepo Alfu i to ti je to. :biggrin:
MrGarrison

Postby ExEr » 23 Sep 2023, 12:44

Pazi...jesu nabili cene, ali nabili su cene i sateliti..
Ako uzmes u obzir da je prosečna random jaša 50 evritja, upitnog kvaliteta, ne vijetnamka, onda dolazimo u poziciju da je ili bolje da uzmes broj od brata i sasijes ili da lepo sibnes 100 evra vise od kopija, jer svakako je njihov kvalitet na long term isplativiji
Vijetnamka zna da traje 10+ godina, ukoliko ne menjas gabarite cesto :biggrin: , pa mu tih 100 evra razlike dodje na 10 evra godisnje, jos ako potraje par godina duze od konkurencije onda dobijas jos i vecu ustedu

Dakle ili sasij, ili oridjidji i cepaj

Mojih par centi...dinara :biggrin:
Doda wrote:Kiselinu sipam u oči kakve sve pičke navijaju za Partizan
ExEr

Previous

Return to Lifestyle