BISERI SPORTSKIH KOMENTATORA !!!
Mirko Kamenjasevic:
- "I to ce biti pogodak, ma k*rac, opet stativa (6 meseci suspenzije);
- "Slobodan udarac sa 35 metara, izvesce Bukal...topovski udarac, i to je gol, ne, nije, precka je, ma sedi mali p*cka ti materina nista ne vidim!" (opet 6 meseci suspenzije);
- "Na stadionu se okupilo 30 hiljada dinara.";
- "Musevic je u prilici i nistaaaaa....ali opet Musevic dolazi do lopte, udarac i opet nistaaaa, i opet Musevic glavom iiii preko golaa, opet je promasio j*bo mu ja mater smotanu!" (2 godine suspenzije);
Bozo Susec:
- "Lose se pise Trinidadu, a bogami i Tobagu.";
- "Ajde napred Simunicu, sto cekas?" (simunic uopste nije igrao);
Mika Damjanovic:
- "Evo nas na dzoint stadionu." (u pitanju je Giant stadion);
- "Da je Guscione imao moj broj cipela sigurno bi pogodio.";
- "Jos dva metra do kraja prvog poluvremena.";
- "Sada razmisljam o tome kako se lopta oseca kad je udari Roberto Carlos.";
Ciro Blazevic:
- "Mislim da je u ovom finalu favorit Nemacka, jer Brazilci nikad nisu osvojili europsko prvenstvo.";
Milojko Pantic:
- "Kisa pada po terenu a bogami i po atletskoj stazi.";
- "Pucao je Savo Kovacevic.";
- "I gospodine Pedersen zaista zasluzujete takvo prezime.";
- "Evo izlaze igraci partizana, a evo i nasih!";
Mirko Kamenjasevic:
- "Pejakovic vraca do Musica, Music nazad Pejakovicu, to je udarac i to je goooooolllll....a zajeba sam vas nije gol, proslo je pokraj stative...al brat bratu, malo je falilo." (6 meseci suspenzije);
Kemal Ahmetovic:
- "Da vidimo ko je to od igraca Fiorentine dobio zuti karton....da, dobio ga je ammonito AMMONITO." (ammonito, na italijanskom opomenut);
Gojko Andrijasevic:
- "Evo zamene u redovima Schalkea, u igru ulazi Mark Kurz....i evo lopta se odma odbija do KURCA!";
Bozo Susec prije utakmice:
- "Ma ovaj Primoz Gliha nije bog zna kakav igrac, pa ludo mi je da im je u pocetnom sastavu, taj Gliha je bio na probi u Dinamu i nije prosao, naravno, pa sto ce on u Dinamu."
Posle utakmice
- "Da da, trebalo je vise paziti na toga Glihu govorio sam o tome...";
Milojko Pantic:
- Bergkamp izlazi iz igre u 22. minuti zbog povrede, ulazi patrick Viera. Na ekranu se ispisuje 22 minutes
Denis Bergkamp, a Pantic komentarise:
- "Evo izasao je Bergkamp, a u igru je ušao iskusni Minutes sa brojem 22.";
Bozo Susec:
- "I to mora biti prekrsaj na Srni, ako to nije preksraj onda je faul.";
Milojko Pantic:
- "Ide Drulic, ide Drulic, Drulic, Drulic, Drulic....ne, ipak je to bio Pjanovic."
- "Tribine se zute, sve je u narandzastom.";
- "Kamerun mora izvuci danas barem bod, kako bi osigurao prolaz pred utakmicu sa Svajcarskom. Oprostite dragi gledaoci, Kamerun i Svicarska nisu u istoj grupi.";
Srdjan Knezevic:
- "Postovani gledaoci, izvinjavam se zbog ovog prekida, upravo su nam organizatori Olimpijade zabranili da pusimo u reporterskim kabinama. Evo i kolege Spanci se bune nisam samo ja...";
Drago Cosic:
- "Schweinsteiger i Lahm su dve mlade dame....ovaj, dve mlade nade Nemackog fudbala.";
Bozo Susec:
- "Ovo je dokaz da Van Basten ne sprovodi rasisticku politiku, igra im cak jedan crnac.";
Igor Stimac:
- "Ne znam jeli bolje da Babic dobije loptu, ili da je odma mirno predamo bugarima.";
- "U bazenu plivaju necije gacice, treba hitno proveriti cije su.";
- "Drulovic ulazi u sesnaesterac, padni tu jebote!";
- "Nasi ce u sredu nastupiti protiv cokoladnih nigerijaca.";
- "Nemacka je druga, u susretu za trece mesto pobedila je Novi Zeland.";
- "U publici je mnogo zanimljivih ljudi, kao npr ovaj covek sa bradom.";
- "ko prvi zabije gol bice u prednosti.";
- "I izgleda da je Hajnekenu eksplodirao motor." (rec je o Miki Hakkinenu);
- "Dobar dan, javljamo se iz Mostara, ovde je nedjelja.";
- "Evo dragi gledaoci iz igre izlazi Enrico Chiesa, a ulazi....da vam pravo kazem prvi put cujem za ovog igraca...ulazi Cambio." (cambio na italijanskom zamena);