Board index Život van sporta Sve i svašta

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Veljkona22 » 09 Jun 2025, 07:05

Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.

pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.

pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Veljkona22

Postby Rodni Troter » 09 Jun 2025, 07:07

jupol wrote:Ipak mi je verovatniji scenario da je opozicija izasla sa nekim nepotpunim rezultatima da podignu tenzije... Ne znam da li je to pametno, mozda i jeste...

Meni deluje da bi bolje bilo da su rekli ono sto je Vucic spinovao za njih: "uz svu svoju medijsku masineriju, pretnje, ucenjivanja, podmicivanja, uspeo je jedva da se provuce u mestima u kojima je imao ubedljivu vecinu..."

Ovi rezultati uopste nisu tako losi jer je jasno i SNS-u sta bi bilo na republickom nivou, kada usmerenu kampanju u 2 svoja uporista jedva uspevaju da izvuku... U Kosjericu se svake godine rodi i umre oko 60-70 osoba, znaci toliko i stekne pravo glasa, tako da vec do jeseni ode i tu tih njegovih 50 glasova razlike...

Тих 60-70 ће умрети, али неће нестати са бирачког списка
Rodni Troter

Postby Kreanga » 09 Jun 2025, 07:09

Fratelo wrote:Zbog?

Svako ko je sinoc gledao prvo obracanje iz Kosjerica, kada je rec uzeo onaj mladji momak sa bradom i kada je proglasio pobedu, ono se videlo da je iskreno i nema sanse da je isfolirao da su pobedili.

Od tog obracanja, pa do Nedeljkova i obracanja Vucica- sta se promenilo i ko je zapravo prodao iz opozije, to neka utvrde.

A neko je prodao u Vucicevu korist, tu dileme nema.

Kao sto je ekipa cacija iz Kraljeva radila njihovo, tako smo i mi iz opozicije dosli svi zajedno.
Ceo jebeni dan se przim kao jaje jureci se po onim brdima da bi sad neki pametnjakovic dosao da prica kako smo prodali.
Hajde da cujem, za koliko sam kupljen ?
Najlakse je sedeti iza tastature i kenjati u prazno.
Kreanga

Postby Ziks96 » 09 Jun 2025, 07:15

Radonja imas pamcenje alal vera. :biggrin:

Kreanga, sta mislis sta se desilo? Kako je moguce da izadju i da javno kazu imamo toliko i toliko glasova vise, znaci ne preliminarno, nego zvanicno sa njihove strane? Onda moraju imat slikane zapisnike sa dokazima o toj razlici. A ocigledno je da ovi posle toga rade sve sto je moguce da tu razliku obrnu u njihovu korist.
Biće bolje, samo ne nama!
Ziks96

Postby Arsen Lupin » 09 Jun 2025, 07:19

Ne znam sta su pojedinci koji ovde pisu ocekivali, Kosjeric koji broji 8.000 biraca - na nivou mz u Beogradu, ovolika borba i upinjanje , jos malo mesto gde svako svakog poznaje, i pricamo o 50 glasovo , ma idi bre, sta ce da bude onda u Beogradu, vecim gradovima.
Arsen Lupin

Postby Fratelo » 09 Jun 2025, 07:19

To sto si se ti przio po selima, a na kraju neko vaš sve to pogazio i prodao, to nije moj problem i nema zbog cega da me bude sramota sto sam predstavio cinjenicno stanje.

To vidite izmedju sebe gde su vam nestali glasovi ili bolje receno kako su isparili za dva sata.
Fratelo

Postby Cvele » 09 Jun 2025, 07:26

Ziks96 wrote:Radonja imas pamcenje alal vera. :biggrin:

Nije to pamćenje :biggrin:
Cvele

Postby Kreanga » 09 Jun 2025, 07:28

Ko ?
Poceo si kao psiho da se macujes sa imaginarnim protivnicima. To tvoje cinjenicno stanje mozes da predstavis u stabu sns-a.
Ziks, ono sto ja imam je velika nasa pobeda, ali to je jedno izborno mesto i tu nema nikakve dileme.
Iskr, i ja sam bio sokiran kad sam procitao da su objavili pobedu, a 90 % bm jos nije ni poslalo rezultate.
Kreanga

Postby Ziks96 » 09 Jun 2025, 07:33

Kreanga wrote:Ko ?
Poceo si kao psiho da se macujes sa imaginarnim protivnicima. To tvoje cinjenicno stanje mozes da predstavis u stabu sns-a.
Ziks, ono sto ja imam je velika nasa pobeda, ali to je jedno izborno mesto i tu nema nikakve dileme.
Iskr, i ja sam bio sokiran kad sam procitao da su objavili pobedu, a 90 % bm jos nije ni poslalo rezultate.

Pa nema sta onda su oskoljeni prvim rezultatima isli na to da preduhitre zvalu sto mi je ok.
Ziks96

Postby PERA » 09 Jun 2025, 07:34

Pravo pitanje je kako je crta izašla sa rezultati a baš posle proglašene pobede studenata i to baš sa 51 glas više i kako odjednom vučić i pink veruju crti baš toliko, drugo pitanje je zašto je neko stavio na off sve između 21 i 23h,bukvqlno nema tw nema instagram a nema ništa i odjednom izlazi popišani peder posle 3 sata brojanja i objavljuje tesnu pobedu u Kosjeriću baš za taj 51 glas iako 2 mesta nisu prebrojana u tom trenutku iako je neko ukrao listiće sa jednog mesta i otišao u sup sa sve tim listićima.
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

Postby Kreanga » 09 Jun 2025, 07:36

Ziks96 wrote:Pa nema sta onda su oskoljeni prvim rezultatima isli na to da preduhitre zvalu sto mi je ok.

Ma nije ok, neozbiljno je.
Kreanga

Postby Foteljas » 09 Jun 2025, 07:36

Kreanga wrote:Ziks, ono sto ja imam je velika nasa pobeda, ali to je jedno izborno mesto i tu nema nikakve dileme.

Kao sto rekoh sinoc, ispalo je da je proglasena "pobeda" na osnovu "uzorka" od 5-6 birackih mesta na kojima je opozicija dobro prosla... :roll:
Problem je samo u tome sto izgleda postoji veci broj birackih mesta gde je SNS jos bolje prosao, pa se racunica pokazala bez krcmara.

I sad, umesto da se radi ono sto je jupol napisao:
jupol wrote:Meni deluje da bi bolje bilo da su rekli ono sto je Vucic spinovao za njih: "uz svu svoju medijsku masineriju, pretnje, ucenjivanja, podmicivanja, uspeo je jedva da se provuce u mestima u kojima je imao ubedljivu vecinu..."

mi se ovde prepucavamo sta se desilo, a opozicija je izgubila kredibilitet saopstavanja izbornih rezultata.

Isto vazi i za Zajecar, dasa ozaren izadje i saopstava "da ce opozicija sigurno imati 4-5 odbornickih mesta vise na osnovu 50% prebrojanog uzorka"...
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby Veljkona22 » 09 Jun 2025, 07:37

Pa je l ima opozicija tih 36?
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.

pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.

pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Veljkona22

Postby Ziks96 » 09 Jun 2025, 07:39

Kreanga wrote:
Ziks96 wrote:Pa nema sta onda su oskoljeni prvim rezultatima isli na to da preduhitre zvalu sto mi je ok.

Ma nije ok, neozbiljno je.

Mozda, ali bolje i to nego da ovaj proglasi pobjedu i to je to sve ok idemo dalje, bilo je gusto ali smo izgubili.

Ne znam, ovako na prvu laicki smatram da je tako bolje. Mnogima je moral poljuljan a kad bi culi da je opozicija "regularno" izgubila, pa i da se ne ocekuju izbori prije 2027. pisi propalo.

Ne vjerujem da je opozicija izgubila kredibilitet saopstavanja rezultata jer velika vecina naroda ne zna kako to funkcionise. Oni cuju pobijedili smo, pa posle par sati ipak nismo zbog kradje pa ce svoju paznju vise usmjeriti na lopovluk.
Last edited by Ziks96 on 09 Jun 2025, 07:41, edited 1 time in total.
Ziks96

Postby PERA » 09 Jun 2025, 07:40

Rezultati se uvek objavljuju na osnovu preliminarni uzorka koji je vrlo malo promenljiv na kraju, bar je tako bilo ranije. Moje mišljenje je da je dobro urađeno što je proglašena pobeda.
Ono što sam sad načuo je da će se tražiti poništavanje izbora ali ne znam da li za ceo Kosjerić ili samo neka mesta.

Nema ni Dr arsalanage da napiše svoja saznanja.
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

PreviousNext

Return to Sve i svašta