Board index Život van sporta Sve i svašta

Smešni video klipovi/fotografije/vicevi

Re: Smesni video clipovi/fotografije/vicevi

Postby FreddyHouse » 24 Nov 2011, 00:26

FreddyHouse wrote:
Burke wrote:Image

Burke kralju!
:blue: :blue: :blue:
Valjao sam se od smeha kad je izjavio to u toku utakmice...Kako me je samo cale pogledao....neprocenjivo
ali mislim da je rekao izgubio,a ne primio gol
FreddyHouse

Postby Burke » 24 Nov 2011, 00:37

Јесте рекао је да није изгубио, али ја налетех на овај постер :D Добар, у сваком случају. Иначе, Аца је вечерас имао пар блиставих момената :lol:
Burke

Postby KKP » 24 Nov 2011, 01:08

Hahahahha, večeras za Nestu je izvalio nešto, kako se Nesta sada misli i pita (posle povrede) da li se približava kraj njegove karijere, kada se tako često povređuje, mada ima on puno "momenata"... :lol:
KKP

Postby dumagio19 » 25 Nov 2011, 09:57

Image

:ajdejebote:

:jumpall:
„Нека нас победи свако ко може, немамо ништа против” - Душко Радовић

"Ако желиш да победиш слабијег од себе, мораш да се бориш једнако добро колико и он!" - Душко Вујошевић.
dumagio19

Postby Keimaak » 01 Dec 2011, 00:00

Господин Барт Пантела

Spoiler: pokaži
TWEET INTERVJU: @BratPantela
Pravio sam malu pauzu sa ovim famoznim intervjuima, ni večeras nisam planirao da objavljujem bilo šta ali me je jedan dingospo iznenadio mejlom u kojem mi je poslao svoje odgovore. Čovek kojeg svi znate kao rasnog golgetera, Stankelinog kuma i Vidarinog drugara.Veliki sportista, prijatelj i tviteraš. Opširno opisao svoju sportsku karijeru, svoje prisustvo na tviteru i zanimljive događaje iz svog života. Gospodin Pantela :)

Zdravo brate Pantela, pre svega reci mi nešto o sebi i svom prisustvu na tviteru?
@BratPantela: Начи ћаоћао шаима ево ја ништа решио лома дасе поиграм реченицама врсте упитним разумеш кацам расан.

Od kada si na toj društvenoj mreži i zašto si napravio nalog?
@BratPantela: Седели тако кумара и моја маленкост повела се чупри о интернет комуни и решио Пантела да покаже расноћу. Дећу кућу каже Станкела ај одеш на вевеве тачка твиттер тачка цом тотие мрежа из категорије друштвених капираш показо Видари Фердинанд начи твој неки опуштени фазон алтернативни. Воли Пантела да развија односе из редова поштовања са феновима.

Kako ti je bilo na početku, kako su ljudi komentarisali tvoje tvitanje?
@BratPantela: Кацам дошо на Твиттер методом леви клик на сајнап појма нисам имо како и шта ал снашо се Пантела међу својима у виду народа небеског начи три прста амино Србија! Типа написо ти ја једном статус у виду твита ил тако неки курац кацам седео са кумаром фазон ушо момак порекла Обала Слоноваче и тражио експресо а кумара кома. Начи прошло лапо сата зове мене Колара као братићу ево поздравља те Балотели каже видо те ломапре са кумаром хтео даму се потпишеш на дресу а Станкела и ја кадар невера.

Šta ti daje inspiraciju da tvituješ?
@BratPantela: Волим ти ја те неке шале и пошалице начи оне које ти изазову салву смеха и осећања из редова лепих сигурно дасам их имао прегршт током моје каријере расног и надасве прекаљеног голгетера. Типа кацам ђускао за Селту Виго против Херкулеса примети назив клуба могли су дага назову и Зевсара невера начи прођем ти ја ту једног методом вртешка другог трећег ту сам већ негде у линији креча и лобуем гошу методом суви лист у стилу свецки познатог стрелца окренем се и бацим реплику Сиши га Фернандо! Сутра сам се појавио у новинама имена Марка у наслову типа Пантела срушио Херкулеса и тако.

Koliko tviter utiče na tvoj život? Šta kažu kolege, prijatelji?
@BratPantela: Начи прочито брат Станкела па реко Истинито ал опет некако веродостојно разумеш то реко кумара кадје прочито ево има Пантела тај снимак на мобилном случајно поно. Ал опет кацам срео Невена каже шоте оно гађају падежима у реченицама врсте лошенамерним реко де знам. Чује Пантела даје понекад персона категорије нон грата ал нема везе ћутим и радим.

Šta misliš o ovim ljudima koji prave lažne profile na društvenim mrežama pod tvojim imenom, da li ti smeta?
@BratPantela: Сигурно даје било и биће пар поступака врсте непримерених од стране таквих ал није Пантела циција нека нек се играју деца. Типа кацмо били у Ковилову начи лагани неки тренинг ноншалатне улоге погодио Мрђави ракљу и почо скандира аве Драгане аве Драгане добацује ми Колара реченицу у виду фразе диви га исти ти залижем ја косицу са уљем порекла чичково за додатни сјај разумеш реко Е Драганче мојне се курчиш дане падне брука у фазону лаких телесних повреда од стране мене један је Пантела голгетер. После ми се он ту нешто извињаво ал прихватио Пантела извињење на крају није Пантела злопамтило.

Sada te na tviteru prati preko 6000 ljudi, kako to komentarišeš?
@BratPantela: Наравно да то у фазону годи мојој личности шес иљада душа еј цифра је то. Примера ради кацмо играли против Румуна на Маракани кацам испостизо голова комада уно и асистиро Кузмари искусно вуглом. Начи маскиро се ја на офсајд линији методом камелеон иде пас од Красале пријем начи смола изашо ја сам пред гошу заломим га наместим чапу да скапира аудиторијум какав сам голгетер и пласирам лопту у доњилеви новом Најк копом наш каква копа лежи ко чарапа сјајан неки материал очетко Пантела да блиста. Прошетам се ја до севера ту ме чека Станкела скромна нека забава поводом гола из породице репрезентативних са трибине чујеш Марко Србине Марко Србине а Пантелу обузме нека емоција врсте лепа стегла ми се чука ко девица ноге.

Opiši mi jedan svoj izlazak u grad? Sa kim se najbolje provodiš?
@BratPantela: Наравно дасе најбоље проведем са кумаром ми Станкелом кацмо у родном граду колорита Белом. Ево рецимо кацмо се видели на полусезони сишли ми у бићклу забавне сторије на конзумацију течности из породице квалитета у виду скићвија а тамо фазон каос. Начи сјатила се околна села и насеља типа приграцка пуно ко око а рибе у фазону право са посела наш који фуј невера. Водимо Станкела и ја ту неку причицу врсте стандардну кад тапка ме кумара по бицепсу зипа призор окрећем се ја полукружно кад оно Жигара као какое момци ето ја изашо лома на неки рејв реко Ај одеш поиграш се с човечуљком методом убацивка у кућицу имаш на клупи нељути се човече случајно поно. Касније сам издоминиро код бицури и испостизо го у гостима разумеш.

Kako izlasci utiču na tvoje treninge i utakmice?
@BratPantela: Па наш како имам ту неку рутину каце ради о текмама и томе сличном например обавезна је нека релаксација у смислу масаже са хепиендом и дегустацијом напитака врсте витамински а и неизлази Пантела вече пред утакмицу штети ми то нишану.

Šta kažu drugari iz tima o tvom tvitanju?
@BratPantela: Немају они појма о томе начи Џебур видо интернет и изневерово. Фејсара је ту мало упознатији сматериом пошто је он из тих неких млађих нараштаја. Седнем ја понекад сњим да одплешемо коју партију ПЕСа типа он узме Барцелону а ја одиграм тај неки валцер на терену врсте виртуелном са Олимпијакосом и испостижем голова количине много кацам расан. Препричава то Фејсара другарима зеленим а они респектују.

Kako ti vidiš trenutno stanje fudbala u zemlji i u Evropi uopšte?
@BratPantela: Неам ти ја појма на ту тему ал одгледо Пантела дерби и изневерово. Сигурно да је Пантели срце обојено црвенобелим бојама начи Звезда мие све Звезда живот је ал очекиво сам у фазону више. Сећам се кацмо гостовали у Јавору начи ми тамо а оно кадар невера нека сиротиња разумеш преорали терен плугом а Перкела добацује речцу у виду псовке Јеботе. Изађемо ти ми на травнато борилиште испогађо ја дветри ракље и однесмо бодова нумерације три. Сутрадан ми се јавио агенат као Идеш у Берлин да прцаш Швабе. Исплако Пантела тај дан начи сузе крокодилске неиде се из Звездане сваки дан ал штаћеш живот иде даље.

Kako je Stanković, opiši mi malo vaš odnos?
@BratPantela: Станкела је много добар момак начи врхунски играч и друг. Фазон кацмо харали и пленили у млађим категоријама широм Југе зналосе даће бити расан а касније је посто и капитен. Гаји Пантела меморије из породице лепих са Станкелом још из школске клупе. Имо је кумара много леп глас кацмо на музичком певали химну начи много смо то лепо отпевали наш како бомбона. Или код математичара на контролном питам ја кумару колкое корен из стодваестјеан каже једанес реко ша мислиш пенал а Станкела кома. На физичком смо делили радост победе у фуци кацмо испобеђивали оне из осмо јеан на турнаменту ранга школски а Пантела био капитен начи Пантела Пантела капитен на осмо два а Станкела клима главом у виду потврде и цибанише отпоздрав.

Šta misliš o Vidiću?
@BratPantela: Великае част и заслуга бити капитен тима какавје Манчеста Јунајтид разумеш није Видара сисо стативу он тие комадант одбране нивоа висине врло ал ја сам у фазону ипак незаустављив. Воли он да густира чај марке Ерл Греј и шибне понекад мени коју кесицу по Колари.

Šta misliš o Žigiću?
@BratPantela: Жигара је крајње занимљив чкоде начи добра нека индивидуа. Воли Пантела да га почасти покојим придевом категорије добри сабија он вуглом врхунски ал тое све од њега.

Političari na tviteru? Da li ih pratiš, šta misliš o njima?
@BratPantela: Неам став о томе неће Пантела да шара у непознато.

Žale se ljudi da ne razumeju tvoje tvitove, u čemu je problem?
@BratPantela: Неам појма шо не разумеју каце водим оном пиши ко шо говориш начи читај какое написано ал имо сам пар таквих ситуација. Типа кацам тек почо да матирам широм Бундеслиге нисам знао језик јебига пришо ми ту неки мали жути сав никакав као шприхензи дојче реко и ја теби а судац мени жуту карту ал прц мунем уплатио Пантела течај швапског у фазону убрзан наш како парлам сад.

Priča se da si u šemi sa nekom tviterašicom? Kaži mi nešto o tome.
@BratPantela: Нема то појма ја сам ожењен типа срећно није Пантела личност врсте Џон Тери.

Mnogo devojaka tvita o seksu, šta misliš o tome?
@BratPantela: Необраћам ја пажњу на то разумеш ал оно није то у фазону лепо некаи деца нек се играју.

Ja te pratim i vidim da imaš dobar odnos sa ljudima na tviteru. Da li ima prozivki, kritika?
@BratPantela: Сигурно да се нађе покоја неверна и ништа мање нереспектабилна личност која мрачи ал нека неће Пантела дасе замера нек им је на част. Шосе тиче лепих речи и других посластица респектује Пантела фенове верне и отпоздравља срчано.

Jutros sam čitao da se kumari neki konj odvezao? O kakvom konju je reč?
@BratPantela: Ма нека бицури из племена грабуља начи тај неки радуљица даје мало лепша звали бије леш невера.

Ko je Izabela? I nju si spominjao.
@BratPantela: Нека Жигарина де знам непамтим им имена само категорију.

I za kraj, opiši nam neki događaj iz svog života koji nikada nećeš zaboraviti.
@BratPantela: Сећа се Пантела једног од много светлих тренутака кацам забележио први наступ у црвенобелом дресу за Звездану код Муслина начи нисам постиго погодак ал како бих рекао обузме те нека бављу према навијачима створи се тај неки респект врсте узајамни. Начи изашли ми на предтекмарно загревање мало камиказе мало кардио тај неки радуљица а север већ у трансу. Нагрне Пантели нека течност из окана каце сети.

#onokad
@BratPantela: #ОноКаце љаљани шире и мрште а Пантела забаци косицу на опасно и понуди им патку на коришћење безусловно.

Tvoj #ff za ovu nedelju?
@BratPantela: Пантела је спорцки тип фудбалским речником легендарна персона из ранга голгетера и зато #ПП за све спортисте на Твиттеру.

#win
@BratPantela: Мисиш #Њин илити њихов?

#epicfail
@BratPantela: #ЕпикФејл каце Жигара маскиро у мене кацмо ишли на маскембал па бицури извалила да нисам ја и испалила га за кобас блајваторе.

@BratPantela: Спорцки поздрав феновима љубац ко Русија!

Прошетам се ја до севера ту ме чека Станкела скромна нека забава поводом гола из породице репрезентативних са трибине чујеш Марко Србине Марко Србине а Пантелу обузме нека емоција врсте лепа стегла ми се чука ко девица ноге.

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Јебеш живот без идеологије!

Од рођења мог.. није прошло без имена твог.....
Keimaak

Postby dumagio19 » 01 Dec 2011, 17:09

Image
:prcprcprc:
„Нека нас победи свако ко може, немамо ништа против” - Душко Радовић

"Ако желиш да победиш слабијег од себе, мораш да се бориш једнако добро колико и он!" - Душко Вујошевић.
dumagio19

Postby Odin » 05 Dec 2011, 01:36

http://illuminati.org/

Udjite na sajt, i kliknite Ctrl + A. Traje vec mesecima, jedva cekam sredu da vidim sta je. :laugh:

A ako ukucate illuminati otpozadi dobijate http://itanimulli.com , pogledajte sta se pojavi kada to ukucate na guglu. :)
Odin

Postby Starsica » 05 Dec 2011, 01:41

Slucajnost ili ne? na sajtu illuminati.org stoji sat koji odbrojava vreme (sakriven je i vidi se samo kada obelezite sadrzaj cele stranice) na kome je ostalo jos malo vise od 4 dana do necega... Amerika i saveznici su se aktivirali oko Irana i verovatno ce se desiti isto sto sa Libijom... Rusija je poslala nosac aviona na bliski istok kao kora protivljenja ovakvoj nameri Amera a jutros je Kina objavila da nece dozvoliti da neko napadne Iran cak ako ce to zahtevati pocetak 3 Svetskog Rata... Istovremeno, Evro kao valuta je blizu kolapsa i Angela Merkel je izjavila da Nemacka nece prihvatiti Euro obveznice koje su bile predlog finansijskog vrha EU kako bi se ocuvao Evro kao valuta... Pre neki dan je Federalna Banka USA odobrila "pomoc" evro zoni sto uprosceno znaci da je dala kredit EU cije ce claice morati da ga otplacuju u buducnosti, sa kamatama i jos ko zna kakvim "ustupcima" u interesu Amerike sto bi moglo da bude i ulazak u sukobe ako do njih dodje... Pocetak 3 Sv. Rata i kolaps Evropske valute mogu se dogoditi maltene u dan... Slucajnost ili ne?
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby Diktator » 05 Dec 2011, 02:55

Image

:uzbud:

na racunaru postavi datum 09.12.2011. i onda idi na taj sajt i videces

Sorry, you are too late.

Cenim,jeftina & dobra globalna reklama za neko sranje od filma
igrica,parfema,apple 6,samsunga 90.qrca palca
:gitara:
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby Stoxan » 05 Dec 2011, 19:05

:laugh: :laugh: :laugh:
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby Burke » 06 Dec 2011, 13:22

Јуче ухапшени макро из Смедерева. :lol:

Image
Burke

Postby Diktator » 06 Dec 2011, 13:25

:jumpall: :laugh: :laugh: :uzbud:
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.