Board index Život van sporta Sve i svašta

Мушко женски односи

Re: Мушко женски односи

Postby balkanski spijun » 06 Mar 2023, 20:12

prija za dupe :blue:

kralj :laugh:
balkanski spijun

Postby Sezione » 06 Mar 2023, 20:13

Je l znate vi za onu "kum kumu hebo kumu"?
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Mikisha » 06 Mar 2023, 20:19

Dobro je da si ustanovio krvnu vezu.

Ja sam isto dobro prosao, mada mi na pamet nije palo da ispitam, no eto srecom keva videla.

Ali pazi sad ovo, imam drugara, sto se kaze bratina.
Lik bi ti ruku dao, smekercina, lep momak, situiran... Ali mozga mu fali, plus nema stida, muda do poda..
Valjda kontas kakva je kombinacija.

Dosao ja do njega na kafu, vidim ja on se smeje, majka mu besna nesto na njega, meni vec smesno znam da je uradio nesto idiotski.
Sta bi?
Ubacuje se njegova mama - Bilo je to da je on idiot, da me blamira, trt mrt.
Ovaj ludak je video neku napucanu zenu na nekoj svadbi, kaze silikoni, ovo ono, dovatio casu vina glumi gospodina(ne nosi alkohol nikako, pije jednom godisnje), kreno da zamuvava.
Kaze posle 5 minuta on se krlja iza vc sa njom, nailazi mu majka, vidi, zamalo u nesvest, haos ispade.
Tetka, uopste ne daleko koleno, koliko se secam bivsa zena od nekog lika sto je drzao TopShop, raspustenica.
Kaze predlagao joj da idu do kola, sreca keva mu naisla.

Nesto malo posle toga, na 18om rodjendanu rodjenog brata od naseg drugara on smuvao tetku, ovog puta od slavljenika, inace usvojenu cerku Save Knezevica, bivseg gospodara zivota i smrti u celom Dijamantu..

Hoce ga te situirane tetke, nebitno dal njegove ili tudje.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Mikisha » 06 Mar 2023, 20:21

Sezione wrote:Je l znate vi za onu "kum kumu hebo kumu"?

Kum kumici ko bik junici.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby PERA » 06 Mar 2023, 20:21

Grobar89 wrote:Jesam 89 godiste :biggrin: ma ne pametujes nista, svaki savet je dobrodosao.Ma cim mi je na pocetku naseg dopisivanja, rekla da nema nista od kafe, znao sam na cemu sam.A to na "kafu"sa mislio, da odem na seansu kod nje, ali nije htela.A i gledam, vise da joj ne pisem, sto vise mislim na nju, bude mi gore, valjda, zato sto je ta prva cura koja mi se svidela, pa zato mi je tesko.Sto se tice, svadbi, upravu si, najgore je da se napijes, pa ne znas gde si :laugh: To mi se jednom desilo pre par godina, kada me je drugarica odvela do kuce, bio kod komsije, doslo njegovo drustvo, napili me :laugh:

Znaš kako kažu, ja se tebi sviđam, a ti meni?
Lepo ti je deda rekao, ili ili. To femkanje idealizovanje i ostalo nema efekta, samo ti još teže bude. Ideš na all in pa šta bog da.
Nego Mikiša jel vama mlađima stvarno treba vijagra? I zašto?
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

Postby Niko123 » 06 Mar 2023, 20:30

:laugh:
Niko123

Postby ExEr » 07 Mar 2023, 07:08

Mikisha wrote:
Sezione wrote:Je l znate vi za onu "kum kumu hebo kumu"?

Kum kumici ko bik junici.

Kum kumu pocepo ko gumu

Taj tvoj sto voli tetke i ima prodju, uopste nije lud...
Naprotiv...

Ko sto se sad kajem jedne scene koja se nije odigrala u mladosti, tako bi se kajo i te da mi je majka naisla...ne sto me sramota, vec sto me prekide da u kola ne odemo ili uzdrvo jbm li ga :beyond: :crybaby:
Kiselinu sipam u oči kakve sve pičke navijaju za Partizan
ExEr

Postby balkanski spijun » 07 Mar 2023, 07:46

Grobar89 wrote:Eh kada bih imao hrabrosti.Prvo, sto treba da uradim, je da se zaposlim, jos malo pa otvaram nesto privatno.Nijedna cura nece biti sa nezaposlenim momkom.Pre pet godina, zatvorili smo firmu, kada mi je cale umro, da bi 2019 poceo da radim, u firmi gde sam je i video.Nazalost, tamo nam je bilo zabranjeno, da komuniciramo sa osobljem :krsti: ali neki koji su madjari, su pricali slobodno.A meni su dali otkaz,tamo sto su glavni, zato sto sam se raspitivao za nju, da se ne bi sirila prica.Tamo nisam nista saznao, zato preko gugla jesam, :biggrin: nasao sam joj mail, pa sam poceo da joj pisem.Mada joj pisem, kada mi treba neka pomoć. Inace, za mesec i kusur dana, idem kod brata na svadbu, ima da se napijem, pa mozda smuvam neku. :biggrin:

daj ne filozofiraj,kao sto sam donekle i ja i masa mojih poznanika,prijatelja.

Uvek ima problema.posao,da se odvojis od roditelja ,jer zivot u zajednici i samostalan nije isto.Ako budes cekao da nadjes posao,posle da li ces i kako ces se odvojiti da zivis samostalno,godine prolaze i,a tapkas u mestu.

Nadjes devojku,veza mnogo znaci,kad imas podrsku,savet,daje ti elan,energiju.Lakse je kroz zivot ici sa nekim,nego sam.

Da znas jedno i to je sigurno.Kako ulazis u neke godine,pocinju sitnice da ti smetaju,trazis savrsenstvo,a savrsenstva nema,Teze je naci partnerku,zahtevi su se ,necu reci povecali,vc promenili.Tako ti godine prolaze.Sad si u nekim zrelim godina kad se formira porodica.

Pravi decu i onda ces videti sta je svrha zivota i lepota svega .DECA .Tek se onda ostavrujes kao covek,a sve drugo je sviranje ....

Uci na greska drugih,ne samo kad je veza u pitanju.Izvlaci pouke,bori se,a ne kao mlakanja.Meni takav utisak odajes.

ima izreka pitace te starost gde tije bila mladost.Za sve,pa razmisli malo o njenom znacenju.
balkanski spijun

Postby ExEr » 07 Mar 2023, 08:34

Svak bi tetu smazo ko pastetu
Kiselinu sipam u oči kakve sve pičke navijaju za Partizan
ExEr

Postby Niko123 » 07 Mar 2023, 10:32

balkanski spijun wrote:
Grobar89 wrote:Eh kada bih imao hrabrosti.Prvo, sto treba da uradim, je da se zaposlim, jos malo pa otvaram nesto privatno.Nijedna cura nece biti sa nezaposlenim momkom.Pre pet godina, zatvorili smo firmu, kada mi je cale umro, da bi 2019 poceo da radim, u firmi gde sam je i video.Nazalost, tamo nam je bilo zabranjeno, da komuniciramo sa osobljem :krsti: ali neki koji su madjari, su pricali slobodno.A meni su dali otkaz,tamo sto su glavni, zato sto sam se raspitivao za nju, da se ne bi sirila prica.Tamo nisam nista saznao, zato preko gugla jesam, :biggrin: nasao sam joj mail, pa sam poceo da joj pisem.Mada joj pisem, kada mi treba neka pomoć. Inace, za mesec i kusur dana, idem kod brata na svadbu, ima da se napijem, pa mozda smuvam neku. :biggrin:

daj ne filozofiraj,kao sto sam donekle i ja i masa mojih poznanika,prijatelja.

Uvek ima problema.posao,da se odvojis od roditelja ,jer zivot u zajednici i samostalan nije isto.Ako budes cekao da nadjes posao,posle da li ces i kako ces se odvojiti da zivis samostalno,godine prolaze i,a tapkas u mestu.

Nadjes devojku,veza mnogo znaci,kad imas podrsku,savet,daje ti elan,energiju.Lakse je kroz zivot ici sa nekim,nego sam.

Da znas jedno i to je sigurno.Kako ulazis u neke godine,pocinju sitnice da ti smetaju,trazis savrsenstvo,a savrsenstva nema,Teze je naci partnerku,zahtevi su se ,necu reci povecali,vc promenili.Tako ti godine prolaze.Sad si u nekim zrelim godina kad se formira porodica.

Pravi decu i onda ces videti sta je svrha zivota i lepota svega .DECA .Tek se onda ostavrujes kao covek,a sve drugo je sviranje ....

Uci na greska drugih,ne samo kad je veza u pitanju.Izvlaci pouke,bori se,a ne kao mlakanja.Meni takav utisak odajes.

ima izreka pitace te starost gde tije bila mladost.Za sve,pa razmisli malo o njenom znacenju.

Hvala na savetu,ma znam i ja to sve, samo nikako da probijem led, da krenem napred.
Niko123

Postby bwa » 07 Mar 2023, 11:09

Ovi Zrenjaninci su takvi perverznjaci da je to strasno :jezik: :jezik: :jezik: . Ubi vas ravnica u glavu, samo smisljate nacine da uteknete od dosade :jezik:
NE DAJTE SE PASJIM SINOVIMA!

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

Sta posten Grobar vise da pozeli, iskreno...
bwa

Postby DON » 07 Mar 2023, 11:21

Grobar89, brate slikaj djoku i posalji joj. Ako kaze jao Grobare stae ovo, sram te bilo, ti reci izvini greska hteo sam tetki. Ako se odusevi onda dugujes pivo!

Bwa, sve si u pravu, mikiŠA je najgori, guzi rodice a ne zove bracu :crybaby:
DON

Postby balkanski spijun » 07 Mar 2023, 11:53

Ovde se ne zna ko je ludji od koga. :biggrin:
balkanski spijun

Postby Mikisha » 07 Mar 2023, 12:14

Duvaju promaje kroz vrata jenea dobri moj bwa.

Doncester je tek iz jednog specificnog mesta.
Kad god neki ludak pobegne iz Kovina, Vrsca, Starog Leca, nekim cudom se nastani u Secnju...
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby DON » 07 Mar 2023, 12:20

Hahahaha bukvalno :biggrin: skoro je jedan dosao, posle dva dana mi je rekao "jebo mamu ako si ti normalan", vidim odselio se batonga nije vise mogao da trpi ludake :nesalimseovo:

Inace smo mi pre par godina dosli do zakljucka da je nase malo mesto ustvari neki projekat ludnice na otvorenom gde ljudi nisu ni svesni dje su, nesto kao Trumanov sou al mnogo visi nivo igre :biggrin:

Nego Miki jesi tu rodicu opalio normalno il u picku? :roll:

Balkanski je stari bg perverznjak samo se sad ufinio 100%!
DON

PreviousNext

Return to Sve i svašta