Grobar89 wrote:Eh kada bih imao hrabrosti.Prvo, sto treba da uradim, je da se zaposlim, jos malo pa otvaram nesto privatno.Nijedna cura nece biti sa nezaposlenim momkom.Pre pet godina, zatvorili smo firmu, kada mi je cale umro, da bi 2019 poceo da radim, u firmi gde sam je i video.Nazalost, tamo nam je bilo zabranjeno, da komuniciramo sa osobljem

ali neki koji su madjari, su pricali slobodno.A meni su dali otkaz,tamo sto su glavni, zato sto sam se raspitivao za nju, da se ne bi sirila prica.Tamo nisam nista saznao, zato preko gugla jesam,

nasao sam joj mail, pa sam poceo da joj pisem.Mada joj pisem, kada mi treba neka pomoć. Inace, za mesec i kusur dana, idem kod brata na svadbu, ima da se napijem, pa mozda smuvam neku.

daj ne filozofiraj,kao sto sam donekle i ja i masa mojih poznanika,prijatelja.
Uvek ima problema.posao,da se odvojis od roditelja ,jer zivot u zajednici i samostalan nije isto.Ako budes cekao da nadjes posao,posle da li ces i kako ces se odvojiti da zivis samostalno,godine prolaze i,a tapkas u mestu.
Nadjes devojku,veza mnogo znaci,kad imas podrsku,savet,daje ti elan,energiju.Lakse je kroz zivot ici sa nekim,nego sam.
Da znas jedno i to je sigurno.Kako ulazis u neke godine,pocinju sitnice da ti smetaju,trazis savrsenstvo,a savrsenstva nema,Teze je naci partnerku,zahtevi su se ,necu reci povecali,vc promenili.Tako ti godine prolaze.Sad si u nekim zrelim godina kad se formira porodica.
Pravi decu i onda ces videti sta je svrha zivota i lepota svega .DECA .Tek se onda ostavrujes kao covek,a sve drugo je sviranje ....
Uci na greska drugih,ne samo kad je veza u pitanju.Izvlaci pouke,bori se,a ne kao mlakanja.Meni takav utisak odajes.
ima izreka pitace te starost gde tije bila mladost.Za sve,pa razmisli malo o njenom znacenju.