Mikisha wrote:Joj Zvornik, krv ti jebem, muvanje rodice...
Bese ja jos dosta mlad, tipa 20ak godina, otisao na neku svadbu, jedva sam i mladozenju znao, rodjak mi.
Par pica, ovo ono, ja video neku devojku, butka gola, duge noge, lepa, ja pijan, sve top.
Startujem, krene prica, ide sve ful, djuskamo... Posle 15-20minuta cale kao igra kolo, veseli se, dolazi do mene i diskretno na uvo u fazonu odmakni se magarcino to ti je *zaovina svastika sa strinine strane*, ja se okrenem a keva sela, besno me gleda, citam joj sa usana, vidim najebo sam.
Kukala ti majka kako to moze biti jebeno, pogotovo dole kod kevinih, ja mislim da imam 2 hiljade rodjaka na 3 kvadratna kilometra, svake godine se iznova upoznajem sa familijom.
Пази матори, моја родбина ти је баш бројна. И с мамине и с татине стране, има нас ко Кинеза. Мајку му.
Нисам мувао, али за мало.
Прије седам година, први рођак прави свадбу.
Оно фенси сто, десет за њим. Долази дјевојка и старији тип. Никада их у животу видио нисам. Ту мајка, ту сестра, други рођаци... Гледам у њу, потпуно тријезан, значи што би се рекло нешто љепше нисам видио од матуре. Контам у глави, Боже како може с овим маторцем, а можда му је кћерка. Конверзације без... Кад год погледам у правцу ње, видим гледа и она према мени... Мислим се, ако нисмо родбина, макар ме гађала виљушком, мувао би.
Не можеш за столом питати, е а ко су ови. Устадоше моји да поиграју коло, устаде тај њен (испостави се он јој отац)... Е реко ко чека и дочека. Кренем са неком кретенском доскочицом (био јул, напољу 43 степена, поред Салона пржионица кафе, субјективни осјећај 70 степени) "да је мало више вруће, било би још више вруће".... Крену се дјевојка смијати... и ту крене прича... Кад рече презиме.... трећа родица... Тако да од тада сам опрезан.