Board index Život van sporta Sve i svašta

Мушко женски односи

Re: Мушко женски односи

Postby Niko123 » 06 Mar 2023, 16:46

A ona je psiholg po struci, pa zato znam da je cura na mestu.
Niko123

Postby grobar_Zvornik » 06 Mar 2023, 16:48

Шта је ово Бог те сви на теми луде за женама психолозима :biggrin:
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Mikisha » 06 Mar 2023, 16:48

Pitaj Fajtera da li je na mestu :biggrin:

A i tebe sam procitao, psiholog po struci, radi u tvojoj firmi, znaci verovatno neki HR sto kazu moderni, a kadrovsko sto kazemo mi primitivni.
Sto dalje implicira da si naciljao povisicu preko picetine :biggrin:
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Niko123 » 06 Mar 2023, 16:51

Ček, ti to meni ili Zvorniku? :biggrin: sada vidim, i njemu u meni :biggrin:
Last edited by Niko123 on 06 Mar 2023, 17:16, edited 1 time in total.
Niko123

Postby Sezione » 06 Mar 2023, 16:51

Nemoj samo da bude

Image
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Eddie Brock » 06 Mar 2023, 17:05

^^^
To je uvek tako, bez izuzetaka

To ako devojka lepo kaze da nece, bez neckanja vec direkto na fin nacin, i ne treba dirati te veze jer su dobre.

A i ne treba biti andjeo ako hoce :okk:
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby Brižni baštovan » 06 Mar 2023, 17:36

Još ćete reći da ste sreli psihijatra koji nije lud
Чак и сада, овакав какав је - рањен и на први поглед потпуно немоћан, Партизан је Партизан!
Brižni baštovan

Postby balkanski spijun » 06 Mar 2023, 17:47

Grobar89 wrote:Zajebao sam se :biggrin: eh, sta ja da kazem u vezi ove teme :biggrin: ja ne mogu da izbacim iz glave, devojku koja mi se svidela, tamo gde sam radio, pre par godina :crybaby: muku mucim :laugh: inace je devojka na mestu, samo jebiga, ima decka.

Sta onda ako je psiho;og?

preduzmi nesto po tom pitanju ili je zaboravi.Ako se budes stalno vracao na nju,bice ti sve teze,jer ces kroz nju da posmatras druge devojke.

Ili ,ili,a ne razmisljas o njoj vec vise od godinu dana.

ima decka,pa sta ako ga ima.Pokusas i vidis imas li prodju.Ona ako ga voli i ako joj je stalo do njega otkacice te momentalno.

ne ,sanjas je tu goinama.Malo hrabrosti i zavrsavaj s tim.

tek sad vidim da si je batalio.Dobro si se setio. :biggrin:

Pazi ga,neces da se svadja sa deckom zbog tebe.Pa ti si lud,majke mi.ona je pristala na to iako ima decka i ti da se svadjas .

Sto mi nisi blizi,pa leva,desna. :biggrin:
balkanski spijun

Postby Niko123 » 06 Mar 2023, 18:01

Eh kada bih imao hrabrosti.Prvo, sto treba da uradim, je da se zaposlim, jos malo pa otvaram nesto privatno.Nijedna cura nece biti sa nezaposlenim momkom.Pre pet godina, zatvorili smo firmu, kada mi je cale umro, da bi 2019 poceo da radim, u firmi gde sam je i video.Nazalost, tamo nam je bilo zabranjeno, da komuniciramo sa osobljem :krsti: ali neki koji su madjari, su pricali slobodno.A meni su dali otkaz,tamo sto su glavni, zato sto sam se raspitivao za nju, da se ne bi sirila prica.Tamo nisam nista saznao, zato preko gugla jesam, :biggrin: nasao sam joj mail, pa sam poceo da joj pisem.Mada joj pisem, kada mi treba neka pomoć. Inace, za mesec i kusur dana, idem kod brata na svadbu, ima da se napijem, pa mozda smuvam neku. :biggrin:
Niko123

Postby grobar_Zvornik » 06 Mar 2023, 19:37

Друг, под условом да је годиште 1989, вршњаци смо. Не бих ти превише тупио, јер ниси клинац, као што нисам ни ја. Вјерујем да си неке ствари искусио. Идеализовање је најгора могућа ствар. А мислим да ми мушкарци то често радимо. Осим ако није ријеч о комбинацији.

Балкански има право, јбг године искуства су чудо. Што човјек више одуговлачи и налази разлоге зашто неће конкретизовати, ситуација је све тежа, а шансе мање.

Без да приватизујем и да ти паметујем, ако си већ у контакту, ако ти се свидјела и ако ти је некад изашла у сусрет (пишеш ово око помоћи) то је идеалан начин да будеш директан и позовеш на пиће.
Ако нађе неки разлог да не може или неће, онда ћеш знати на чему си...

Што се свадби тиче, па шта знам... ја нисам баш неки велики заводник на тим весељима, коло не знам играти, напијем се одмах након даривања, послије случајно ухватим неку прију за дупе, а муж ме тражи до краја вечери и пријети... Уз то, увијек постоји могућност да почнеш муват неку родицу за коју и не знаш, па то избјегавам.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

grobar_Zvornik

Postby Mikisha » 06 Mar 2023, 19:46

Joj Zvornik, krv ti jebem, muvanje rodice...
Bese ja jos dosta mlad, tipa 20ak godina, otisao na neku svadbu, jedva sam i mladozenju znao, rodjak mi.
Par pica, ovo ono, ja video neku devojku, butka gola, duge noge, lepa, ja pijan, sve top.

Startujem, krene prica, ide sve ful, djuskamo... Posle 15-20minuta cale kao igra kolo, veseli se, dolazi do mene i diskretno na uvo u fazonu odmakni se magarcino to ti je *zaovina svastika sa strinine strane*, ja se okrenem a keva sela, besno me gleda, citam joj sa usana, vidim najebo sam.

Kukala ti majka kako to moze biti jebeno, pogotovo dole kod kevinih, ja mislim da imam 2 hiljade rodjaka na 3 kvadratna kilometra, svake godine se iznova upoznajem sa familijom.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Niko123 » 06 Mar 2023, 19:50

Jesam 89 godiste :biggrin: ma ne pametujes nista, svaki savet je dobrodosao.Ma cim mi je na pocetku naseg dopisivanja, rekla da nema nista od kafe, znao sam na cemu sam.A to na "kafu"sa mislio, da odem na seansu kod nje, ali nije htela.A i gledam, vise da joj ne pisem, sto vise mislim na nju, bude mi gore, valjda, zato sto je ta prva cura koja mi se svidela, pa zato mi je tesko.Sto se tice, svadbi, upravu si, najgore je da se napijes, pa ne znas gde si :laugh: To mi se jednom desilo pre par godina, kada me je drugarica odvela do kuce, bio kod komsije, doslo njegovo drustvo, napili me :laugh:
Niko123

Postby fontaneros » 06 Mar 2023, 19:51

Zvornik, ovo ti je najjaci post na forumu! :blue:
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Niko123 » 06 Mar 2023, 19:51

Sa nijim, nikada dosadno nije :laugh:
Niko123

Postby grobar_Zvornik » 06 Mar 2023, 20:06

Mikisha wrote:Joj Zvornik, krv ti jebem, muvanje rodice...
Bese ja jos dosta mlad, tipa 20ak godina, otisao na neku svadbu, jedva sam i mladozenju znao, rodjak mi.
Par pica, ovo ono, ja video neku devojku, butka gola, duge noge, lepa, ja pijan, sve top.

Startujem, krene prica, ide sve ful, djuskamo... Posle 15-20minuta cale kao igra kolo, veseli se, dolazi do mene i diskretno na uvo u fazonu odmakni se magarcino to ti je *zaovina svastika sa strinine strane*, ja se okrenem a keva sela, besno me gleda, citam joj sa usana, vidim najebo sam.

Kukala ti majka kako to moze biti jebeno, pogotovo dole kod kevinih, ja mislim da imam 2 hiljade rodjaka na 3 kvadratna kilometra, svake godine se iznova upoznajem sa familijom.

Пази матори, моја родбина ти је баш бројна. И с мамине и с татине стране, има нас ко Кинеза. Мајку му.
Нисам мувао, али за мало.

Прије седам година, први рођак прави свадбу.
Оно фенси сто, десет за њим. Долази дјевојка и старији тип. Никада их у животу видио нисам. Ту мајка, ту сестра, други рођаци... Гледам у њу, потпуно тријезан, значи што би се рекло нешто љепше нисам видио од матуре. Контам у глави, Боже како може с овим маторцем, а можда му је кћерка. Конверзације без... Кад год погледам у правцу ње, видим гледа и она према мени... Мислим се, ако нисмо родбина, макар ме гађала виљушком, мувао би.

Не можеш за столом питати, е а ко су ови. Устадоше моји да поиграју коло, устаде тај њен (испостави се он јој отац)... Е реко ко чека и дочека. Кренем са неком кретенском доскочицом (био јул, напољу 43 степена, поред Салона пржионица кафе, субјективни осјећај 70 степени) "да је мало више вруће, било би још више вруће".... Крену се дјевојка смијати... и ту крене прича... Кад рече презиме.... трећа родица... Тако да од тада сам опрезан.

grobar_Zvornik

PreviousNext

Return to Sve i svašta