Board index Život van sporta Sve i svašta

Kupovina polovnog vozila

Re: Kupovina polovnog vozila

Postby BoleBarca » 17 Apr 2025, 20:28

Da li je neko imao iskustva sa Autoland-om? Hteo sam posle praznika da odem do njih da vidim jednog Talismana, ali ovo sto sam pronasao na netu o njima je katastrofa...

https://efektiva.rs/aktuelnosti-efektiv ... potrosaca/

https://efektiva.rs/aktuelnosti-efektiv ... potrosace/

I da, postoji li mozda neki spisak svih auto salona u Srbiji, odnosno ovlascenih distributera za prodaju polovnih vozila bez da se trazi nekim random kucanjem u google-u?

Dakle, ispada da svi placevi, cak i oni na jacem glasu sa svojim servisima u sklopu njih vrse razne mahinacije i prevare.
09.10.24.
"Ovaj tim ce biti nagradjen bar play-in-om, ako nista, a ono zbog toga sto onaj koji je 56 god. u kosarci nije vise barem na papiru u klubu. Kada i fizicki ne bude mogao da prismrdi svlacionici i terenu, tada ce doci i veci rezultati."
BoleBarca

Postby baketa96 » 17 Apr 2025, 20:56

dacolik wrote:
Benzinac 1.5. Ne dolazi u obzir dizelas za mazdu. Eventualno neki hibrid kao sto je na ovu novu Cx-60 (uzeo je brat pa je bio u inostranstvu par dana i ostavio mi je na cuvanje :D)

Ovaj moj je hatchback , ulaz u gepek mu je dosta veci nego na sedan tako da bi bolje bilo njega da uzmes. Meni je sasvim dovoljan gepek, ne znam koje su tebi potrebe, imas li porodicu vecu itd. Klupa zadnja isto solidna, sem ako vozis neke dvometrase. :biggrin:

Bio sam bas nervozan nekih 2-3 mjeseca u procesu kupovine. Gledao se golf, audi a3, reno megane, svasta... Sva auta bez servisne istorije prakticno a ova mazda mi je s neba pala. Ako si u prilici bolje da potrosis malo vise nego sto si predvidio i uzmes nesto sto je kupljeno i vozeno ovdje. Nije da sam ti neku toplu vodu otkrio ali eto, cisto da napomenem.
Pretpostavljam da znas, nema velikog servisa, motor je na lanac. Koliko se sjecam taj se lanac pregleda tek na 300k km. Ulje i filteri se mijenjaju jednom godisnje ili na 15k predjenih (to je kostalo nekih 170e u ovlasceni servis ako se dobro sjecam). Registracija je oko 250e.

Hvala Daco :okk:

Ja sam ti na sjeveru Evrope tako da ovdje sam miran sto se tice istorije vozila koliko toliko :D

Pa sad ako Bog da porodica ce uskoro da se siri na treceg clana pa se brinem oce li gepek biti dovoljno veliki. Mazda 6 karavan mi je isto zanimljiva, ali nije toliko cesta kao 3 hatch. I dostaa skuplja

Plan B mi je Toyota 1.8
Sloboda je zena...uzmi je-Dzony Stulic
baketa96

Postby DeniBer » 18 Apr 2025, 16:49

6 karavan i rešio si sve probleme. Pogledaj tu gde živiš koliko je servis. Mazda je u Nemačkoj ubedljivo najjeftinija.
DeniBer

Postby Ron Swanson » 20 Apr 2025, 10:22

BoleBarca wrote:Da li je neko imao iskustva sa Autoland-om? Hteo sam posle praznika da odem do njih da vidim jednog Talismana, ali ovo sto sam pronasao na netu o njima je katastrofa...

https://efektiva.rs/aktuelnosti-efektiv ... potrosaca/

https://efektiva.rs/aktuelnosti-efektiv ... potrosace/

I da, postoji li mozda neki spisak svih auto salona u Srbiji, odnosno ovlascenih distributera za prodaju polovnih vozila bez da se trazi nekim random kucanjem u google-u?

Dakle, ispada da svi placevi, cak i oni na jacem glasu sa svojim servisima u sklopu njih vrse razne mahinacije i prevare.

Hteo sam kod njih da kupim auto, ali su se pravili blesavi kad sam ih pitao ko je bio prethodni vlasnik. Auto star 3 godine, a prešao 90k, pa me je zanimalo ko ga je vozio. Posle mesec i po dana sam saznao u Poršeu u Krnjači da je im Uprava za zajedničke poslove vratila brdo Audija A4 i A6 i Arteona sa lizinga i da su neke dali i Autolandu na prodaju. Pitam u Autolandu za neki A6 da li je i taj vraćen od Uprave, oni se opet pravili blesavi, ali na kraju potvrdili kad su videli da ću na kraju i sam da saznam da li je to jedan od tih automobila. Dakle, za dva auta su mi davali neke nesuvisle odgovore kad sam pitao ko ih je vozio pre nego što su stigli kod njih. Muljavi su, ništa mi se to ne sviđa.

Delta polovni automobili je dobra firma, tamo treba gledati ponudu.
Ron Swanson

Previous

Return to Sve i svašta