jomi wrote:
Sto ne pogledas nekog Qashqaija za taj novac? Upada u tu grupu a mislim da su dosta pouzdaniji.
Male dimenzije, 3008 i Opel G. su dosta prostraniji od njega. Ja sa mojim gabaritima 2m. i 0.13t. jedva udjem u Nissana. Od njega samo X trail.
Doduse, ovo sto Woodu kaze, kod Q. samo dizelas 1.5 motor, moj sura ga ima, mali servis i lagan si...
Prosao kroz placeve, prvi put sam doziveo da vlasnik pljuje auto koji prodaje, Grendlanda, ali i ne samo njega vec za sve ove 1.2 benzince trocilindrase kaze, sto dalje. Samo sto me nije za ruku odvukao da ne ulazim u auto...
Kadjar je isto ok prica, samo mi je on estetski najruzniji od svih u tom segmentu, ali su oni uglavnom, bar ono sto sam ja uspeo da zapazim, u mehanicki najboljem stanju u odnosu na konkurenciju... Ali to ne mora nista da znaci, nema pravila...
09.10.24.
"Ovaj tim ce biti nagradjen bar play-in-om, ako nista, a ono zbog toga sto onaj koji je 56 god. u kosarci nije vise barem na papiru u klubu. Kada i fizicki ne bude mogao da prismrdi svlacionici i terenu, tada ce doci i veci rezultati."