Board index Život van sporta Sve i svašta

Kupovina polovnog vozila

Re: Kupovina polovnog vozila

Postby Mikisha » 26 Jun 2025, 08:54

BoleBarca wrote:Katastrofa, lik spusti cenu za po 500€ sa svakim novim pozivom, ocigledno samo da ga se resi. Sve stoji, nece da mu budu zarobljene pare, ali da vrednost vozila obori za skoro 30% to je vec bilo sumnjivo. Ako je matori rakijom ubio 40 ljudi pre 20 godina, ko zna kakvim mahinacijama se i ovaj bavi, mozda prodaje potopljena vozila, ko ce ga znati... Ne pada iver daleko od klade.

Drug, nesposoban je taj za mahinacije, potpisujem ti da svako sa IQ vecim od 75 ne moze da ne provali da taj rumeni moron hoce da ga zajebe.
2 verovatno najgluplja bitevica su taj i njegov mladji brat, a ima ih na desetine u dinastiji.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Old school » 26 Jun 2025, 09:51

balkanski spijun wrote:Volvo xc 60 2023 godiste,uvezen pre jedno 5.6 meseci.Presao 300 i nesto hiljada.Vracena kilometraza na 140 i prodat.Bas sam komentarisao volvo lep auto i kaze mi covek,jeste lep,ali nije za tebe. :biggrin:

Audi ne znam koji model.U garanciji kupljen na aukciji,ceo prednji kraj odvaljen.Placen je 25000.,delovi i ruke oko 7000Unutra je kao avion :biggrin: Prodat za 60.000,kao da je izasao iz fabrike.

Hyundai tuscon nov 2024 presao ko zna koliko.Uradjen motor i prodat .

Muljaju opasno.

Pa to je 150k godišnje s' obzirom da je tek polovina 2025?
Šta rade sa tim automobilima lebe mekani, prelaze 420km dnevno svaki dana 24h/7/365? Kako bre? Pa postoji neka nedelja, bar na zapadu neće da rade vikendom, postoji neki odmor 25-30 dana godišnje.
To mi asocira na čuveni serijal filmova TAXI kad u ne znam kom delu Kinezi taksiraju pa vozač prve smene ode u kepek da spava a kolega iz druge odmah preuzme auto i nastavi da radi.
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby Гроф Тинторето » 26 Jun 2025, 10:19

Vise voli da vozi nego leba da jede :D

100k godisnje razumem, al 150-200 je stvarno kao da na smenu voze
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby balkanski spijun » 26 Jun 2025, 10:32

Auto za pozeleti,ali kad mi rece pogledaj kilometrazu,slogirah se.

Za neverovati.Prvo sam pomislio ,ma nisam dobro video.Stavim core,da bolje vidim. :biggrin:
balkanski spijun

Previous

Return to Sve i svašta