Board index Život van sporta Sve i svašta

Мушко женски односи

Re: Мушко женски односи

Postby Sezione » 21 Jun 2024, 11:51

fighter wrote:Braco ne zamjerite ali nekom se moram pozaloti i sto bi se reklo ispovidjeti.

Uglavnom prije nekih mjesec dana upoznam djevojku sa juga Srbije. Takoreci moj tip cure, prirodna ljepota, crnka,lihepe grude nisu kruskaste, dupe onako,ali prevashodno prelijepe oci i narocito osmjeh.

Radi kao novinarka i imajuci u vidu da firma gdje sam posluje i sa novinarima,tako se i upoznamo.
Uglavnom nekih pet godina mladja.

Od tada od kada sam je vidio danima razmisljao o njoj.
Da napomenem prvi put nikakva duza komunikacija, zdravo, ime...
Drugi puno duza. Pri tome nisam bio navalentan.
Stavise narucim joj kafu, pocastim nekim karamelama. Bacim neku salu, osmjehne se.
Svo vrijeme niti se raspitujem,niti saljem zahtjev. Kako je sef odlucio da mu usluge medija trebaju, dolazi svako sedam dana (ne radim u drzavnoj firmi, niti u nekoj velikoj firmi,a i medij gdje radi je lokalnog tipa)

Uglavnom, treci put kad smo se vidjeli taman da suptilno upitam za neko pice i da posaljem zahtjev, preduhitri me pricom da je zbog momka dosla u drugi grad, da su u duzoj vezi i da je vjerena.

Ko da mi je samar opalila...
Ne mogu vam opisati koliko mi se dopala i koliko me to ubilo.
Da bi je juce ponovo vidio, tj dosla je u firmu.
Svo vrijeme se osmjehujuci. Posto su vrucine, obucena u skladu sa njima. U jednom momentu kako bi mi nesto pojasnila primace se do te mjere da joj grudi stoje ispod mojih ociju.
Sve je samo nije laka djevojka. To procijenim odmah i mozda sam pucketina najveca al nemam srce da ista tu pokusam jer kontam da tu nemam sansu i da bi ispao pedercina mrtva da joj vjeridbu kvarim i da tom nekom kvarim zivot.

Drug mi govori kako ja nisam picketina vec alfa picketina i da je siguran da sam joj se dopao. E sad, drug je vidio na slici, nije upoznao.

Jeste li imali slicnu pricu, sta radit?

Jos da kazem da kod djevojke nijednog momenta nisam osjetio prostakluk, niti signal da je to to ili da je nezadovoljna s vezom, a drug mi upravo tvrdi da vecina zena koje su u duzim vezama nisu zadovoljne.

Slusaj care,to sto si debeo ili ruzan,visok,nizak,beo,crn,to sto ne znas da kazes neko slovo i nesto slicno,ne treba ni u jednom trenutku da te sputava od toga da uspes..poznajem mnogo gojaznih muskaraca koji imaju devojke i sve..pogledaj danasnje devojke,slomljene su,svaki muskarac samo razmislja kako ce da ih izjebe i sutne..ti budi drugaciji,bas zato sto si drugaciji..pokazi devojkama da si dobar lik,da ti nije vazan samo sex,da ih neces izneveriti,veruj mi da bi svaka devojka pre izabrala nekog debeljucu koji ce da je voli vise od sebe i koji ce umeti da je ceni,nego nekog zgodnog frajera kojeg ce da pokazuje drugaricama nekoliko dana,nedelja i onda kada dobije sta je zeleo i on ce naci bolju,jer bar ja mislim,da od lepse,postoji lepsa,od zgodnije postoji zgodnija..nadam se da sam ti pomogao ;)
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Domingoo » 25 Oct 2024, 10:35

fighter wrote:Braco ne zamjerite ali nekom se moram pozaloti i sto bi se reklo ispovidjeti.

Uglavnom prije nekih mjesec dana upoznam djevojku sa juga Srbije. Takoreci moj tip cure, prirodna ljepota, crnka,lihepe grude nisu kruskaste, dupe onako,ali prevashodno prelijepe oci i narocito osmjeh.

Radi kao novinarka i imajuci u vidu da firma gdje sam posluje i sa novinarima,tako se i upoznamo.
Uglavnom nekih pet godina mladja.

Od tada od kada sam je vidio danima razmisljao o njoj.
Da napomenem prvi put nikakva duza komunikacija, zdravo, ime...
Drugi puno duza. Pri tome nisam bio navalentan.
Stavise narucim joj kafu, pocastim nekim karamelama. Bacim neku salu, osmjehne se.
Svo vrijeme niti se raspitujem,niti saljem zahtjev. Kako je sef odlucio da mu usluge medija trebaju, dolazi svako sedam dana (ne radim u drzavnoj firmi, niti u nekoj velikoj firmi,a i medij gdje radi je lokalnog tipa)

Uglavnom, treci put kad smo se vidjeli taman da suptilno upitam za neko pice i da posaljem zahtjev, preduhitri me pricom da je zbog momka dosla u drugi grad, da su u duzoj vezi i da je vjerena.

Ko da mi je samar opalila...
Ne mogu vam opisati koliko mi se dopala i koliko me to ubilo.
Da bi je juce ponovo vidio, tj dosla je u firmu.
Svo vrijeme se osmjehujuci. Posto su vrucine, obucena u skladu sa njima. U jednom momentu kako bi mi nesto pojasnila primace se do te mjere da joj grudi stoje ispod mojih ociju.
Sve je samo nije laka djevojka. To procijenim odmah i mozda sam pucketina najveca al nemam srce da ista tu pokusam jer kontam da tu nemam sansu i da bi ispao pedercina mrtva da joj vjeridbu kvarim i da tom nekom kvarim zivot.

Drug mi govori kako ja nisam picketina vec alfa picketina i da je siguran da sam joj se dopao. E sad, drug je vidio na slici, nije upoznao.

Jeste li imali slicnu pricu, sta radit?

Jos da kazem da kod djevojke nijednog momenta nisam osjetio prostakluk, niti signal da je to to ili da je nezadovoljna s vezom, a drug mi upravo tvrdi da vecina zena koje su u duzim vezama nisu zadovoljne.

Ona da njega postuje ne bi ni sela na kafu sa tobom osim ako nije primorana poslovno ,ajde malo razmisli kako bi ti reagovao da ti verenica pije kafu sa nekim random likom koga je upoznala na poslu ?
Drugo danas su ti i brakovi svilen konac a kamoli veridbe , probas pitas ako nista isheftas i teraj dalje nije on tebi prijatelj ili drug pa da ti to bude zabranjena zona ..

Tu je samo ona ta koja moze da izgubi ili da dobije pa nek odluci.. i nemoj da si luzer da idealizujes i razvijas filmove tako ce da ti prodju godine plus ce da ti nabijaju rogove nego budi odlucan i preuzmi inicijativu ..
I ne dozvoli da se samo poslovno konektijes sa zenama prosiri interesovanja izlazi .. Ne znam koliko imas godina i u kom si fazonu ali ako si mlad menjaj to trpaj , taman da ih bolje upoznas pa ces posle lakse da izaberes " pravu" mada je to uglavnom lutrija ..

Gledaj samo da ne budes smrad prema dobrim devojkama ali prema verenoj koja pristaje da joj placas kafu i zasmejavas peglaj mili .
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby DON » 30 Oct 2024, 11:56

Fajter jesi jebo il nisi, daj apdejt i instagram od novinarke?!
DON

Postby fighter » 30 Oct 2024, 12:19

Domingo jebiga ne mogu
Jednostavno nisam je posmatrao kao kombinaciju, vec neku ozbiljniju pricu.
Da nije vjerena i da se nije zrtvovala, vjerovatno bih je muvao i krenuo pricu.

Posto je vjerena glupo mi je da im pokvarim.

Te neke signale koje je dala je dala, ali mozda sam i ja otvorenu druzeljubivost pogresno protumacio.

Rijedje je vidjam u zadnja dva mjeseca i mogu rec da sam se djelimicno "oladio".

Don

Kad ne bude vjerena, objavicu :)
fighter

Postby grobar_Zvornik » 30 Oct 2024, 17:11

"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby MrGarrison » 10 Nov 2024, 04:56

MrGarrison wrote:Ako bude imao srece/nesrece, neko ce posle njemu napraviti uslugu a ne nesrecu...

Koliko me smaraju te namiguse sto vole na vise stolica, a brda ih je

Ako vec znam koja im je situacija, ja uvek biram da se takvih klonim, manje boli glava, a za klepit' se vazda moze nesto naci (meni deluje da je fighter fin momak koji zeli nesto sto ce moci da vole ( ne samo klepi i baci ) ... a voleti namiguse je bolna stvar )

Fajtere u skladu sa ovim sto rekoh, ne budi patetican i ne prihvataj za ozbiljno, a delujes kao da bi
Kad ne bude vjerena, objavicu :)

Ima zena brda, cepaj dalje.
MrGarrison

Previous

Return to Sve i svašta