Board index Život van sporta Tehnika i tehnologija

Kablovska televizija i internet

Re: Kablovska televizija i internet

Postby Inzaghi » 23 Oct 2021, 17:06

Cekaj bre, pa jel ima neko taj premium na supernovi?

Da li su realni klosari botovski
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Hajzenberg » 23 Oct 2021, 17:11

Ujutru u 6 kreću ti kanali...imaće ih svaki provajder koji ima arene u ponudi. A kako i za koga i da li uopšte za nekoga džabe to ostaje da vidimo.

Inače, izašao je tender za prava prenosa reprezentativnih takmičenja, do 16.11 ćemo saznati da li i ovo prelazi na Arenu a samim tim i na RTS i ostaje nada da ova đubrad iz UM neće više imati pravo prenosa. SP ide na javnom servisu i to se zna odavno ali ovde je reč o LN 2022, kvalifikacijama za EURO i samo EP '24 te kvalama za SP '26 i tako dalje. To su prava od 2022-28 tako da ako SBB-UM i to izgube mogu samo da se ''slikaju''.

Ne branim ni državu ni mts ni Arenu niti sam sad neki njihov fan ali ove džukele iz UM-SBB-SK ništa nisu bolji nego čak i gori.
Last edited by Hajzenberg on 23 Oct 2021, 17:17, edited 1 time in total.
Hajzenberg

Postby Inzaghi » 23 Oct 2021, 17:15

Ma foliranti. Jos su smesniji svi koji napusavaju kako je ovo do jaja i sve treba uzeti od sk.
A onda lik kaze samo ne shvatam sto ih nisu nazvali 9, 10 itd.

Shvatives buraz vrlo brzo.
Inzaghi

Postby Hajzenberg » 23 Oct 2021, 17:19

Za BOX 4 će vrlo verovatno biti fraj premijum arena paket tako da me briga, a bude li se plaćalo tipa više od 300 dinara sigurno neću a možda ni toliko, iz principa.
Hajzenberg

Postby Џејси Керол » 23 Oct 2021, 17:32

Uzecu nazalost koliko god bude kostalo, a vec mnogo placam jer imam Total tv i Box 4..
proces.
Џејси Керол

Postby Hajzenberg » 23 Oct 2021, 17:35

Neće biti plaćanja verovatno do NG a neki kažu čak ni do početka PL u šta ipak ne verujem, dalek je to period. Imam i ja istu kombinaciju box 4 + TTV, u stanu mts, a u vikendici kod matorih je total pa ja u stanu koristim eon nalog od totala i još sad treba da im se pored svega toga doplaćuje neki premijum paket ali iz više izvora sam načuo da box 4 a možda i box 3 neće to dodatno plaćati.
Hajzenberg

Postby Eddie Brock » 23 Oct 2021, 17:40

Ne pada mi napamet da dodatno plaćam arene na Box 3, box 3 i 4 treba da imaju gratis..
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby Cuburac » 23 Oct 2021, 17:41

Smanjivanjem i ogranicavanjem uticaja i vidljivosti SBBa, postize se cilj dozivotne vladavine Vucica.
Placanje onolike sume za prava prenosa Premijer lige, kupovinom Kopernikusa po desetostrukoj trzisnoj ceni jasno nam se stavlja do znanja da ne postoji cena koju ce Vucic ( drzava , a u stvari svi mi ) platiti za ostanak na vlasti.
Imamo sudar trzisne ekonomije sa jedne strane i apsolutistickih tendencija sa druge strane, ali ako racunamo da ce nam izvesna pobeda jedne strane doneti neki sitni car, onda pojedincima to ne smeta.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby Woodoo » 23 Oct 2021, 20:35

Iznenađuju me pojedinci, navijači jsd-a, sa smešnim obrazloženjima kako su i jedni u drugi isti. I treba žvalavi da im ponižava klubove, za bolje i nisu.
Woodoo

Postby СрбинПодгорица » 23 Oct 2021, 21:24

Hajzenberg wrote:Ujutru u 6 kreću ti kanali...imaće ih svaki provajder koji ima arene u ponudi. A kako i za koga i da li uopšte za nekoga džabe to ostaje da vidimo.

Inače, izašao je tender za prava prenosa reprezentativnih takmičenja, do 16.11 ćemo saznati da li i ovo prelazi na Arenu a samim tim i na RTS i ostaje nada da ova đubrad iz UM neće više imati pravo prenosa. SP ide na javnom servisu i to se zna odavno ali ovde je reč o LN 2022, kvalifikacijama za EURO i samo EP '24 te kvalama za SP '26 i tako dalje. To su prava od 2022-28 tako da ako SBB-UM i to izgube mogu samo da se ''slikaju''.

Ne branim ni državu ni mts ni Arenu niti sam sad neki njihov fan ali ove džukele iz UM-SBB-SK ništa nisu bolji nego čak i gori.

Мислим да ће овај пут UM вратити тешко да ће сада без обзира на све ови моћи одговорити из разних разлога, могуће је да се варам. Мислим да ће борба за опстанак UM бити борба за Евролигу и ЕК.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby ExEr » 23 Oct 2021, 22:54

Da mi se napasu kurca sa sve spancima, premijer ligom, zabarima, Nemcima, ligom sampiona...bole me kurac za sve to, odgledam partizana na kradju svake nedelje i mrs u tri lepe picke materine
Kiselinu sipam u oči kakve sve pičke navijaju za Partizan
ExEr

Postby Ron Swanson » 24 Oct 2021, 08:48

Pa i SBB je tražio dodatno plaćanje za solidan broj kanala ako imaš osnovni D3, na primer. Ista govna.
Ron Swanson

Postby Inzaghi » 24 Oct 2021, 09:01

Ne brukajte se.

A ono sto recimo nikog ne zanima i boli dupe jeste sto je duplo lakse nabaviti SK u vukojebini tj bilo gde dok je Arena nemoguca misija ako nema operatera. Ja sam imao veliki problem, prvo sam koristio MTS antenu gde je slika kriminal u 240p. O onom cloud na koji dam posle presao duplo bolje u 480p haha.
Sva sreca imam od ljudi sada Supernova app pa je konacno HD slika ali da nemam od koga da uzmem nalog be bih mogao do Arena osim da uzmem neku poput polaris sto je uzas posto vec placam jednu.
Dok kod ovih je dovoljan samo net i mozes bili gde. To sto neko ne zeli da prizna je je njegov peoblem posto verovatno nikog ne zanima.

Druge teme me ne zanimaju ko je kakav, posto su isti slepci manje vise, ali ne mogu, lako je kurciti se nasim parama sa drzavnog aparata. Smekeri.

A vec vidimo kako su unistili mnoge stvari: nema multiprenosa LS, LE i LK iako su oni licno najavljivali 1X2 kanal za to; nema pregleda LK sto je katastrofa iako imaju dostupan materijal za ugovor; kakvi god da su komentatori ovamo plakacemo kad krene PL za njima, ovi su ocaj osim par njih; pustanje trake za vreme utakmica Partizana je pobeda, to da branim ili placam dodatno?
Inzaghi

Postby grobar_Zvornik » 24 Oct 2021, 09:28

Живимо у капитализму. Ко да више, купује.

Никоме није у интересу задовољан корисник, већ монопол и све што доноси.

Треба ли подсјећати да СК није дозволио јавном сервису да ПЛАТИ да би преносили репрезентацију?!

Разумијем потпуно незадовољство људи који имају СК, а немају Арене. Исто сам се тако осјећао прије пар година када су нам укинули СК... и када сам годинама "хватао" стримове. Што се мене тиче није никакав проблем да један канал купи буквално све. Онда бар знам шта ћу... а не овако нешто могу, а нешто не могу гледати.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Hajzenberg » 24 Oct 2021, 09:49

Inzagi, ima pregled LK ipak, zajedno upakovano sa LE, tako dobijaju, ali bolje pogledati one hajlajtse što si pre postavio sa UEFA TV.

Ima sad i Arena svugde dostupna u HD, preko MTS satelitske ali i to valja platiti.

Sve u svemu neka se i jedni i drugi znate već šta...pravio je ljudima i SK problem godinama sa SK HD i Nova sport, pa ih tek sad prebacio u osnovni paket zbog formule, ja ih jesam imao u totalu ali mnogi morali da ih doplaćuju kod drugih operatera.

Svi su oni slični ili isti a mi ako hoćemo da gledamo platićemo ili obrnuto ili pak moljakati za linkove ko oni bezveznjakovići na temama fkp i kkp koji se pojavljuju par puta mesečno na forumu i traže linkove i ne pokušavajući sami da pronađu nešto što radi jako loše.
Hajzenberg

PreviousNext

Return to Tehnika i tehnologija