Board index Život van sporta Tehnika i tehnologija

Vaš PC, mac, Amiga?

Re: Vaš PC, mac, Amiga?

Postby Felipao » 30 Nov 2012, 01:46

Unexpected nije.problem butovanje,on zakuca kod setup is loading files,na plavom ekranu u toku instalacije.I nije otisla maticna :)
Felipao

Postby Unexpected » 30 Nov 2012, 01:49

Felipao wrote:Unexpected nije.problem butovanje,on zakuca kod setup is loading files,na plavom ekranu u toku instalacije.I nije otisla maticna :)

To ti je čuveni Blue screen of death. Ume da se javi ako postoji preinstalirani os na recovery particiji, baš kod setup-a. Zato sam ti i rekao da probaš.

Ako nije to, vrlo moguće da je otišlo nešto od hardvera, i to prema sledećem redosledu verovatnoće: memorija, procesor, ploča, disk.

Probaj XP da podigneš, ako imaš.
The End.
Unexpected

Postby Felipao » 30 Nov 2012, 02:04

Xp i dizem,prvo sam hteo sedmicu.Nije nista od toga,cofi maestro i bogotac kompjuterskih tehnologija je iscackao resenje u biosu.promenio sam neki djavo iz necega u compatible,ne znam sta tacno al secam se da je to bilo :D fazon citao sam objasnje.nja za sve i ovo mi ddelovalo kao da ga treba promeniti :D Ima veze s Achi.
Felipao

Postby Unexpected » 14 Dec 2012, 10:06

Izašao Internet Explorer 10 Release Preview za Window 7. Lepo se instalira, i koliko vidim ništa mu ne nedostaje u odnosu na onaj što ide uz osmicu.

Moja preporuka je da probate, mislim da će te se prijatno iznenaditi.

http://windows.microsoft.com/en-us/inte ... -languages
The End.
Unexpected

Postby Starsica » 06 Feb 2013, 00:31

Drugari, imam pitanjce.
Da li je ikako moguce (jeste sigurno, samo se plavusa ne razume) da povezem moj laptop sa racunarom iz koga zelim da prebacim neke stvari direktno sa harda, da ne moram da se cimam sa usb - om?
Unapred zahvalna plavusa :D
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby Crazy Soul » 06 Feb 2013, 00:43

Starsica wrote:Drugari, imam pitanjce.
Da li je ikako moguce (jeste sigurno, samo se plavusa ne razume) da povezem moj laptop sa racunarom iz koga zelim da prebacim neke stvari direktno sa harda, da ne moram da se cimam sa usb - om?

Mozda usb-usb kablom....
Postoji mogucnost da ih umrezis ali to ne mozes sama... Image
ImageWherever you go, go with all your heart...
Crazy Soul

Postby Unexpected » 06 Feb 2013, 01:15

Starsica wrote:Drugari, imam pitanjce.

Ukrštenim LAN kablom direktno sa računara na računar. Dozvoliš šerinf i voziš.
The End.
Unexpected

Postby Starsica » 06 Feb 2013, 02:08

Dobro..
Sta je ukrsteni LAN kabl? :lollol:
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Starsica

Postby Unexpected » 06 Feb 2013, 02:12

Starsica wrote:Dobro..
Sta je ukrsteni LAN kabl? :lollol:

Mrežni kabl, samo ukršten.
Uzmeš u radnji, ne bi trebalo da košta mnogo, samo naglasiš da hoćeš da vežeš direkto računare i da ti treba ukršten, moguće da ga krste cross-over kabl.
The End.
Unexpected

Postby Starsica » 06 Feb 2013, 02:33

Hvala ti, raspitacu se cim zapalim za grad, u selu to nemam :)
Starsica

Postby Tumbas » 28 Mar 2013, 13:59

Jel moze neko od vas strucnih da mi pomogne sa par saveta? Laptop se pregreva i gasi, verovatno je prasina. Kupljen pre 6 godina i nikad otvoren!! :biggrin: ACER, ima poklopac sa donje strane, znaci da je nepotrebno kompletno rasklapanje. Da li da ga otvaram i cistim sam, ili preporucujete odlazak negde? I ako preporucujete servis, koji? Moze i na pp. Hvala!
Moj tata je vaš kolega!
Tumbas

Postby Unexpected » 28 Mar 2013, 15:40

Tumbas wrote:Jel moze neko od vas strucnih da mi pomogne sa par saveta? Laptop se pregreva i gasi, verovatno je prasina. Kupljen pre 6 godina i nikad otvoren!! :biggrin: ACER, ima poklopac sa donje strane, znaci da je nepotrebno kompletno rasklapanje. Da li da ga otvaram i cistim sam, ili preporucujete odlazak negde? I ako preporucujete servis, koji? Moze i na pp. Hvala!

Ima onaj manji poklopac odozdo koji može da se skine i čisti. Mislim da to slobodno možeš da uradiš. Ako ne pomogne, ne savetujem ti dalje otvaranje, generalno su lt pipavi za otvaranje.
Imam i ja Acera i desi se da se pregreje, ali isključivo kada stoji na mekanoj površini, krevet npr pošto se sprečava hlađenje.
The End.
Unexpected

Postby Crazy Soul » 28 Mar 2013, 23:56

Heeelpppp ! Monitor mi je na izdisaju! Sta da radim? Image
Nestaje mi slika, zatamni se ekran totalno. Postoji napajanje i dalje. Iskljucim ga, ponovo ukljucim. Dobije sliku na 3 sec i poonovno se zatamni.
Nisu kablovi, proverila sam ih. Nije ni graficka kartica i to sam proverila. Image
ImageWherever you go, go with all your heart...
Crazy Soul

Postby Unexpected » 29 Mar 2013, 00:05

Ako se nazire slika kada se zatamni, okreni ka svetlu, crkavaju lampe.
The End.
Unexpected

Postby lockdown » 29 Mar 2013, 00:13

Mozda se pregrijava(monitor ili graficka), mozda je maticna ploca(probaj da li radi num lock kad je crn ekran)
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

PreviousNext

Return to Tehnika i tehnologija