Utopista wrote:Jasno, samo jos jedan podatak i resicemo dilemu - da li te sportske igre zelis igrati online ili solo?
Sto se tice digitalne ili disk verzije, ako nisi neki kolekcionar diskova onda uzmi digitalnu jer je jeftinija, a i digitalne igre su jeftinije, cesto i poprilicno jeftinije.
Inace da znas te sportske igre su danas uglavnom prepune mikrotransakcija i ljudi su uglavnom ogorceni zbog toga.
Sto se tice nisanjenja sada sve te pucacine imaju aim assist bas zbog dzojstika, tako da to vise nije problem nikakav.
Licno bih uzeo Soni makar zbog meni najomiljenijeg serijala Uncharted, za mene su te 4 igre bas ono sto video igra treba da bude - opustena zabava, prelepa grafika, dobar gemplej, ok prica... :) Tu su naravno i ova dva najnovija dela God of war - savrsene igre.
I jedno i drugo, volim i online mod my playera u 2k, kao i Ultimate Team na Fifi, sve je to meni okej. Ali nisam imun ni na najprostiji kick off sa drustvom, ili sam, da isprobam dribling, ili bilo sta. Upoznat sam sa mikrotransakcijama nazalost, zale mi se ortaci stalno na to, ali ono, sta znam, peglace se neki basket i sa 60 overall igracem, pa sta sad
Okej! Digitalna verzija, pribelezeno.
I ja naginjem ka PS5 iskreno, kazem, ranije sam imao xbox i okej je to bilo, ali eto, ovde je navodno grafika strasno dobra, pa kao mozda to. A pucacke igrice-dacu im jos jednu sansu

Moram da se izvestim doduse, bas sam tanak tu. Uncharted i God of War su ekskluzivne za PS5 only?