DON wrote:Nije do telefona, krs je VIP.
Nako, ne znam sta sad pricas, ko je rekao da ima fizicka tipka, samsung mi je sranje il staklo il velicina i posebno to za otisak tipke su im na uzas mestu, to je meni tipka i zbog toga sam svaki vratio, i note i ovaj s9, a iphone zbog bekovanja i iosa
DON wrote:Dobro si ti lud brate vidim ja
Uzmi moju ruku i sa desnim palcem dohvati levi gornji ugao na s9 i ja te u kitu poljubim. Eto, da ti nacrtam oko velicine. Da ti ne crtam ostalo oko tipki, to sto si ti razumeo i sta sam ja pisao su razlicite stvari. Ok je Samsung, samo da mu je napred otisak tipka i sve, videcemo s10. I da ne moram ruku da lomim kad koristim samo desnu. P10 mi je skoro savrsen za sve sto ja zelim. A staklo je kurac da ti ja kazem
E, za brzinu VIPa i to, jbg ne znam, samo vidim ljude da imaju grdne probleme, de meni 4g njima ono e bude, al imaju dobru ponudu tako da ne treba ih iskljuciti.
DON wrote:Nisam njega nikada koristio. Ima li on otisak? I jel metal il staklo?
DON wrote:Nisam njega nikada koristio. Ima li on otisak? I jel metal il staklo?
Naka wrote:Sve sam ja tebe skontao, da tebi ne odgovara telefon sa ekranom vecim od 5 inca, ali ti kazem, da su gotovo sve kompanije (posto je tendencija da je ekran veci - od 2020. godine aplikacije ce se iskljucivo raditi za odnos 2:1 sto mozda i izbaci stare uredjaje iz ozbiljne upotrebe) nasle resenje za vas sa manjom sakom.
Video ispod ti je jedan od primera:
Return to Tehnika i tehnologija
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 6 guests