Ron Swanson wrote:Uf nikako konfiguracije. Za to pitaj na SK forumu ili na Benchmarku, hoće ljudi da pomognu odmah.
A što se tiče štampača i skenera, ako ti ne treba multifunkcionalni uređaj i fotokopir, ja bih išao na kombinaciju štampača i onog skenera kao gore. Ne možeš da veruješ koliko je dobro kad staviš 30 papira i on skenira za manje od minuta.![]()
Što se tiče štampača, ja sam koristio Kyocera FS- 3920DN štampač i obožavao sam ga, baš ovih dana gledam da kupih još jedan takav ili neki sličan. Taj je mogao da se nađe u sjajnom stanju za 150 evra pre 3-4 godine, sad je verovatno još manje.
Ron Swanson wrote:Vidi taj i druge starije modele, ima sjajnih.
A za konfiguraciju stvarno pitaj na SK ili Benchmarku, hoće ljudi da pomognu i da ti sve sastave, te ajtijevce lože takve stvari kao da nas neko sad pita da sastavimo najbolji tim Premijer lige ili NBA u poslednjih 15 godina.
Ron Swanson wrote:Vidi taj i druge starije modele, ima sjajnih.
A za konfiguraciju stvarno pitaj na SK ili Benchmarku, hoće ljudi da pomognu i da ti sve sastave, te ajtijevce lože takve stvari kao da nas neko sad pita da sastavimo najbolji tim Premijer lige ili NBA u poslednjih 15 godina.
Rancesco wrote:Pa nekim cudom budzet je okej za sve ovo pa mozda moze i Ronov predlog da se pogleda. Naka, hvala za predlog, na kraju mislim da cemo se odluciti za Kyocera M2135DN, samo cu pogledati cene tonera to jos nisam video.
Ajde jos kada sam vec krenuo sa pitanjima, samo jos potvrda za izbor desktop varijante. Idu 2x desktop konfe za office, net i slicno. Da ne bude najjeftinija varijanta ja sam isao nesto na ovaj fazon:
https://www.bcgroup-online.com/desktop-racunari/bcgroup-msg-storm-amd-ryzen-3-2200g.-8gb.-ssd-240gb.-1tb.-dvd_rw-51812
Eddie Brock wrote:E tad nastaje krinidz,suptilno pominjanje dalje familije
Naka wrote:Rancesco wrote:Pa nekim cudom budzet je okej za sve ovo pa mozda moze i Ronov predlog da se pogleda. Naka, hvala za predlog, na kraju mislim da cemo se odluciti za Kyocera M2135DN, samo cu pogledati cene tonera to jos nisam video.
Ajde jos kada sam vec krenuo sa pitanjima, samo jos potvrda za izbor desktop varijante. Idu 2x desktop konfe za office, net i slicno. Da ne bude najjeftinija varijanta ja sam isao nesto na ovaj fazon:
https://www.bcgroup-online.com/desktop-racunari/bcgroup-msg-storm-amd-ryzen-3-2200g.-8gb.-ssd-240gb.-1tb.-dvd_rw-51812
Sto se tice kompijutera, mozes sam da sastavis, ako imas vremena u nedelju ti mogu sastaviti jednu dobru konfiguraciju bez periferija do 30000 dinara.
Naka wrote:Samo mi moras reci koju vrstu posla? Sta ti je prioritet? A sto sevtice tonera za onaj stampac on je zamenski oko 3000 za oko 3000 strana. Vrlo jeftina monohromatska masina.
Return to Tehnika i tehnologija
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 12 guests