Board index Život van sporta Tehnika i tehnologija

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Foteljas » 09 Jun 2025, 07:40

Veljkona22 wrote:Pa je l ima opozicija tih 36?

Nema, vec SNS ima 51 vise po preliminiranim rezultatima iz zapisnika sa svih 29 bm koji su okaceni na sajtu RIKa, ja sam sinoc sam peske sabirao i to je to sto je i Crta objavila, okacio sam i screanshot na nekoj od prethodnih strana.

Ako i imaju tih 36 vise, za sada nisu izneli dokaze za takve tvrdnje u vidu slika svojih kopija zapisnika i da kazu sta se po njima ne slaze sa RIKovim rezultatima.
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby Niksicanin » 09 Jun 2025, 07:44

Неки који су дубоко у тој причи на основу резултата и на неким бирачким мјестима знају коначне. Нпр у Подгорици мислим да има једно бм у Блоку 5 који је репер. Нису они превише излећели кад су то саопштавали, само мислим да је то било у функцији притиска, плус њихови гласачи на улици.
Niksicanin

Postby PERA » 09 Jun 2025, 07:45

Pokušaće da proguraju rusku stranku kao što sam već rekao, za to im treba još 8 glasova.
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

Postby PERA » 09 Jun 2025, 07:49

Još jedno pitanje, kako se sad odjednom veruje vučiću? Kako pročitah negde, rezultate je pročitao čovek koji je lažirao pismo deteta i umećto Novak Đoković pročitao Nikola Jokić i sad se odjednom njemu veruje!!!
PERA

Postby Ziks96 » 09 Jun 2025, 07:57

Pero normalno da se ne vjeruje ono sto gad prica, vec zato sto opozicija cuti, makar mene to brine, bas mi niko sinoc ko se malo kasnije javio nije ulivao povjerenje da su ubijedjeni u pobjedu.
Biće bolje, samo ne nama!
Ziks96

Postby Sezione » 09 Jun 2025, 07:59

Niksicanin wrote:Неки који су дубоко у тој причи на основу резултата и на неким бирачким мјестима знају коначне. Нпр у Подгорици мислим да има једно бм у Блоку 5 који је репер. Нису они превише излећели кад су то саопштавали, само мислим да је то било у функцији притиска, плус њихови гласачи на улици.

To u ovoj politickoj situaciji i ne vazi bas, tako se nekad prica(lo) za Vozdovac da je reper za Srbiju jer ima i urbani i ruralni deo

Uvozenjem glasaca i izbornim inzenjeringom se i to obesmililo, pa sad imamo sektu na vlasti i na Dorcolu kod Jupola, a on ovamo napeo ljude iz Kosjerica :biggrin:
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Foteljas » 09 Jun 2025, 08:04

Niksicanin wrote:Неки који су дубоко у тој причи на основу резултата и на неким бирачким мјестима знају коначне. Нпр у Подгорици мислим да има једно бм у Блоку 5 који је репер. Нису они превише излећели кад су то саопштавали, само мислим да је то било у функцији притиска, плус њихови гласачи на улици.

Ne vazi to u ovom slucaju, jer su razlike od jednog do drugog birackog mesta velike

PERA wrote:Pokušaće da proguraju rusku stranku kao što sam već rekao, za to im treba još 8 glasova.

Nemaju uopste potrebe da to rade, jer bi onda sebi skinuli mandat i poklonili ga Rusima.
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby Kreanga » 09 Jun 2025, 08:10

Pa isti djavo, rusi su njegovi
Kreanga

Postby balkanski spijun » 09 Jun 2025, 08:16

Ne znam cemu ovolika frka.Napisao sam da mislim da ce pokrasti izbore i to je uradio.Masinerija koja je sposobna na sve.

Treba izvuci pouke i spremiti se ono sto dolazi.

Cestitke ljudima iz Kosijerica i Zajecara.

Ovo je tek pocetak.Ubedjen sam da polako dolazi kraj ovim spodobama.
balkanski spijun

Postby Bang » 09 Jun 2025, 08:17

Nakon svega što se dešavalo protelklih meseci, ovi izbori su bili pod velikom lupom i ovakva organizacija oko kontrole biračkih mesta i zaštite studenata/opozicije je svakako veliki pomak u plus.
Na žalost, po N-ti put se pokazalo koliko je narod sklon da se proda.
Očigledno nije žalio sredstva i ove izbore je dobio kupovinom glasova. To ne bi bilo moguće da ljudi nisu spremni da se prodaju.
Neko se proda za sitan keš, neko za veš mašinu, neko za asfaltiranje puta, neko za radno mesto za sebe ili nekog bližnjeg, neko za tender za firmu, neko za građevinsku dozvolu, neko za monopol...svako ima svoju cenu.
Kosjerić je bilo referendumsko glasanje, svi su stali na jednu listu, izlaznost birača je bila sjajna, pa ispade da ni to nije dovoljno.
Zaječar takođe bolja izlaznost nego ranije, ali ne u toj meri kao u Kosjeriću i više lista, od kojih su neke ostale ispod cenzusa, dakle rasipanje glasova.
Uz svo pumpanje, organizaciju, bajkere, veterane, izlaznost 85%, svi na jednoj listi i opet nedovoljno, jer para vrti...
Ostaje nada da su u pitanju dve manje opštine i da će u većim opštinama i gradovima biti drugačije, ali isto tako je veliko pitanje da li će biti postignuta saglasnost studenata i opozicije oko nastupa na republičkim izborima, kao i da li će u narodu splasnuti raspoloženje i spremnost za izlazak na izbore.

Pučina je stoka jedna grdna...
Nek' ne igra, ko se lomi, kom' ne kuca srce čelično...
Bang

Postby Eddie Brock » 09 Jun 2025, 08:23

Znaci pokradeni izbori, i?
Sta sad?
Nista?
Ko ga jebe, vladace dokle bude hteo.
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby balkanski spijun » 09 Jun 2025, 08:24

Eddie Brock wrote:Znaci pokradeni izbori, i?
Sta sad?
Nista?

Sta ti predlazes da se uradi?
balkanski spijun

Postby Eddie Brock » 09 Jun 2025, 08:26

balkanski spijun wrote:
Sta sad?
Nista?

Zasto bih ja treba da predlozim bilo sta?
Ti si stariji, iskusniji, pametniji
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby PERA » 09 Jun 2025, 08:28

balkanski spijun wrote:
Sta sad?
Nista?

Da se i dalje sere preko tastature, na twiteru i instagramu. To je ipak najlakše.
Morao je peder da laže, krade, plaća i otima i opet nije uspeo više od 51 glasa da namakne, i to sve sa duplim spiskovima koji su kao greškom poslati u neku firmu umesto opštinu. Niko ne piše o krađi listića i privođenje lopova u sup gde ga je policija čuvala, a listići izgleda isoparili
PERA

Postby Bang » 09 Jun 2025, 08:34

I da se shvati da reper izbornog raspoloženja nisu nikakvi forumi, twiteri i društvene mreže, kao i da se izbori ne organizuju samo u urbanim sredinama, jer tri čobana > Sokrata i Platona.
Nek' ne igra, ko se lomi, kom' ne kuca srce čelično...
Bang

PreviousNext

Return to Tehnika i tehnologija