Board index Život van sporta Putovanja

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Desetka » 13 Jun 2025, 19:46

Ma to je neizbežno očigledno, ali neka idealna država ne bi trebalo da uzima učešće u tome, barem ja to tako vidim idealistički.
Pri tome to nikakve veze sa Vučićem nema, on ako im zavrne slavinu biće to zato što su na njega krenuli, njega opšti moral i zdravlje nacije svakako ne zanima.
hej Pjano, skoci daj gol glavom

To je juris, to je nalet. Nema milosti, sve ili nista. To je Crvena Zvezda u svom elementu, to je Crvena Zvezda u svom punom sjaju.
Desetka

Postby Niksicanin » 13 Jun 2025, 20:01

Dr Arslanagic wrote:Ако се ја добро сећам, егзит је прво што нам је дошло након петог октобра.
Рекламирао га ђуричко.

Хоћу да кажем, након Милошевића.

Ја мислим да су први били педери, навијачи их исципеларили, а мурија се није нешто цимала.
Niksicanin

Postby Angus Young » 13 Jun 2025, 21:05

Uh i dan danas imaju klipovi po netu sa te parade koliko su ih lemali. Eto 25 godina posle, kod Vučka, može sve, čak i 7 dana.

Što se tiče egzita velika i ružna stvar bi bila da napusti državu zbog politike. Ozbiljan, svetski priznat i poznat muzički festival, koji ozbiljno doprinosi i ekonomiji države na razne načine, ne bi smelo da se dopusti to.
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby Mikisha » 13 Jun 2025, 21:13

Doprinosi i ekonomiji vrha drzave i murije kad se proda milion bombona i pola tone praska..

Ne verujem da ce napustati
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Ziks96 » 13 Jun 2025, 21:15

Desetka wrote:Ne sekiram se ja za Exit uopšte, dogovoriće se oni, velika je lova u igri, a i nije im prvi put da ovako prete da će da odu iz Srbije.
E sad nevezano za ovu priču i za Vučićev revanšizam prema svemu i svakom ko je protiv njegove vlasti, exit provereno, a vi kažete i Guča (ne znam, nikad nisam bio) su toliko ogrezli u narkomaniji da ja ne znam ni da li je normalno da država to finansira.

Kako je Exit protiv vlasti kad je Sky music (citaj drzava) jako usla u njihovu vlasnicku strukturu vec godinama?
To sto oni izbacuju objave protiv njih je super ali su itekako surovali s njima. A mnogi bi rekli i da je vecina tih objava politicki korektna. :biggrin:
I kad je najteže, nek boje se!
Ziks96

Postby Buzz » 13 Jun 2025, 21:32

Ma nije poenta da li volite Exit ili ne, isto vazi za bilo koji festival, tv kanal, javnu licnost, koja se drzne da podrzi studente, odmah ulice inspekcija i zavrce se slavimo, o tome se radi...
Buzz

Postby jupol » 13 Jun 2025, 22:06

Inzaghi wrote:Bezvezno generalizovanje. Jedan od jacih i lepsih evropskih festivala muzike. Preodbra stvar. Druzenje.

A to generalizovanje je kao da kazes ides na utakmice, sve huligani i narkomani.

kamo srece, a ne ove starlete i starletani sa nivoa 200 (glasom Fratela :biggrin: )
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby Kreanga » 13 Jun 2025, 22:07

Ko bre da napusti zemlju, daj ne zajebavajte se.
Kreanga

Postby V.M. Varga » 13 Jun 2025, 22:11

Kakav Exit i narkomanija, poslednjih 5-10 godina je narkomanija praktično izbačena sa Exita, panduri u civilu smaraju na sve strane i ozbiljni pretresi. Jedino na VIP delu se čovek može donekle opustiti.

Zato poslednjih godina i nema toliko engleza, jer im se ne dozvoljava da se opuste.

U svakom iole jačem i ozbiljnijem splavu Ili klubu su takve stvari pristupačnije nego na exit-u.

Ne pričajte napamet :laugh:
Last edited by V.M. Varga on 13 Jun 2025, 22:12, edited 1 time in total.
V.M. Varga

Postby marecerak » 13 Jun 2025, 22:12

Ajmo braco Iranci rokajte, da vratite Evroligu na 18timova.
mafijaska pudlica - nebojsa covic
marecerak

Postby Mikisha » 13 Jun 2025, 22:59

V.M. Varga wrote:Kakav Exit i narkomanija, poslednjih 5-10 godina je narkomanija praktično izbačena sa Exita, panduri u civilu smaraju na sve strane i ozbiljni pretresi. Jedino na VIP delu se čovek može donekle opustiti.

Zato poslednjih godina i nema toliko engleza, jer im se ne dozvoljava da se opuste.

U svakom iole jačem i ozbiljnijem splavu Ili klubu su takve stvari pristupačnije nego na exit-u.

Ne pričajte napamet :laugh:

Panduri u civilu vataju stranca da bi platio kaznu ili dilere koji nisu pod zastitom..
Droge uvek ima, oficijelni dileri sure jako svake godine i zive mesecima od toga posle egzita.
Nemoguce je drzati festival bez gudrovine bilo gde na svetu, nismo mi tu nista bolji ili gori nego evropa i svet.

Secam se nekad davno tamo oko 2014 npr bile neke zute civije, kukala ti majka zajebase me ko niko, poslednji put da sam se upustio u tu avanturu
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Corba do groba! » 13 Jun 2025, 23:26

Vise droge ima na svakom splavu vikendom nego na Egzitu.. Pa komplet drzavni i biznis vrh nam je navucen na koks. Droge jednostavno ima na svakom koraku. Kao sto neko napisa svetski priznat festival, koji doprinosi i ekonomskom razvoju zemlje.. Engleza nema iz vise razloga, jedan od njih je i zaokret sto se tice lineupa i, mada meni oni ne fale uopste ja sam uvek na Fjuzn stejdzu, drugar tu drzi sankove, volim tu muziku ni ne zalazim na one trens , dens Arene, da se ne demonizujem :biggrin: , odavno sam zavrsio sa egzibicijama a i ne volim tu muziku. Nadam se da ce se dogovoriti :nisamja:
>I-I-I>
Corba do groba!

Postby jupol » 14 Jun 2025, 00:11

nemoj na Exit zbog droge, to kao da kazes nemoj kod Plavog mosta, tamo su kurve, a sto su u poslanickim klupama to nista...
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby Hasselbaink » 14 Jun 2025, 06:14

Bas sam se iznenadio na insta i tw objavama kolko ljudi pljuje exit zbog droge, aj da je fb pa tamo neke babe.. cuj ko da teraju ljude da se drogiraju tamo :roll: Velika sramota ako oteraju gamad takav festival, bas sve sto vredi ce unistiti.
A za drzavne dilere ne brinem, odavno rade odlicno po bg kako je rejv scena u usponu.. Ima deceniju kad su po bivsem depou gde je sad bdg na vodi pretresali sve zivo, izuvali itd a kod sanka njihovi valjaju lagano bez da se kriju a panduri pored stoje i gledaju u pod.
Ko ne skace, taj je plenum.
Hasselbaink

Postby Ziks96 » 14 Jun 2025, 06:51

Meni jednom licno inspektori rekli, ajde ulazite ima svasta dobro da se nadje unutra. :lollol:
I kad je najteže, nek boje se!
Ziks96

PreviousNext

Return to Putovanja