by Dr Arslanagic » 08 Jun 2025, 17:49
Све бих дао да победимо.
И да се тренд настави.
Али не могу да знам.
Круг мојих пријатеља су наши људи, не причам са ћацијима и батинашима, тако да не могу да будем објективан.
Углавном, што се тиче мојих пријатеља, већи бес није постојао, не да ја памтим, још од Милошевића и његовог иживљавања. Које је ништа за ове СА одреде напредног картела.
Баш доста људи је анимирано по Косјерићу и селима, знам да се дуго причало, убеђивало, родбинске линије, пријатељи, кумови .... али треба знати да у тим мали местима, по цео дан раде пинк и информер.
Победа би била једнака сензацији, гледано из перспективе медијског утицаја на већински политички задрт народ.
Последи пут у овом крају је народ оволико био бесан због неког Мунитлака, СПС локалног моћника.
И ово да кажем, ако се деси да напредна марва са својим СА одредима изгуби у Косјерићу, бојим се за Косјерић.
Тачно има да угасе тај град.
Да не прође и Косјерић као наставници. Само су њима одбијане плате, сви остали писали по твитерима.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.