Board index Život van sporta Putovanja

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby grobar_Zvornik » 25 Jul 2018, 13:47

Народ га је бирао. А и они који су против ћуте и трпе. Он јаше.
Тужно, али је тако.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Dr Arslanagic » 25 Jul 2018, 13:55

Свако ко дође на власт води у старту са 30%, због накарадних бирачких спискова.
Ко још верује да оволики број људи гласа за њега.
Знаш ли ти да је у време Тита исто било гласање?
Комунистима је било мало и 80%, па су крали и намештали да излазе на 100%.
Никад није доста.

То треба уредити под један.
Електронско гласање, па да их смењујемо свако мало.
Док се не науче да је Србија на првом месту.

Моје мишљење је да Србија своју будућност, мислим на економску, треба да тражи у енергентима и рудама под један.
И привреди под два.

Одбранити Космет.
Са моћним земљама у незаустављивом нарастању као војне и економске силе - Русијом и Кином, истерати западно смеће и поврати своје право на Космет.
Обновити све руднике и сва блага која имамо доле. А која су највећа на свету по Руским научницима.
Трајаће, какве везе има. Циљ је будућност Србије.
Онда растерати сву гамад из Бора, поништити све уговоре ако могу и који могу да се пониште, и лагано унапредити индустрију у том правцу.
То је по мени будућност.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby grobar_Zvornik » 25 Jul 2018, 14:12

Докторе беспредметно је уопште и дискутовати на тему бирачких спискова. Ту се апсолутно слажемо. Али, с друге стране не смијемо потцјењивати његове проценте, колико год они били надувани. Или још боље, туга се види на осталим процентима осталих политичких јунака.

Енергенти или руде су у највећој мјери на располагању страним моћницима. Давно су то домаће јајаре и марионете уступиле... Процес повратка је дужи од неких других процеса. Са каматом. За просутим млијеком се не треба плакати.
Ко је продавао, под којим условима? То би ваљало народу рећи... Мада народ ко народ, памти 24 сата.

Одбранити Космет. То би требао бити став свих Срба у Србији. Није. Неки сматрају да га се давно требало одрећи. Неки да то никад није ни било српско... Друштво је подјељено. Ми национално освјешћени очигледно нисмо у стању народу повратити вјеру. Пробудити га. Једноставно чини се претежак задатак. Ако већ нисмо у стању вратити, онда барем не смијемо никада потписати његову независност. Јер би тиме пљунули на властито постојање. Већ сам пар пута говорио и понављам се ко папагај, то није проблем од јуче и није питање које ће бити ријешено сутра.

Не можемо ми очекивати руску и кинеску руку на нашем рамену, кад годинама не желимо бити искрени према тим двјема рукама.

Срамно је дјеловање ових дана Јерков, Чедице и остатка тог сепета трулих шљива... ал нису у првом плану, па народу није ни занимљиво.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

grobar_Zvornik

Postby Dr Arslanagic » 25 Jul 2018, 14:25

Свих Срба, не само Срба у Србији.

Све се мења.
Геополитички односи се мењају брзином до сада незабележеном.
Трамп ће мното тога да промени.
Питање је у каквом ће стању остати нато.

Ено Меркелова и министар спољних послова Немачке примају Лаврова и Герасимова (начелник Генералштаба Руске федерације).
Питин и Трамп се састају поново до краја године.
Пут свиле се развија, нико о томе не прича.
Кина на велика врата улази.

Једино ко нема никакву перспективу је ЕУ.
Нико јој не предвиђа не дуг живот, него сигурно неће још дуго.
А ми будале једини то не видимо.
И зарад идиотске флоскуле уласка у ЕУ ми смо уништили државу и сад још хоћемо да се одрекнемо и Космета.

Треба на време узјахати воз са истока, после ће бити касно.
Ако уђемо на време, оно што сам писао није уопште ни немогуће ни далеко.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby bwa » 25 Jul 2018, 14:33

Doktore, I sam znas da ako Srbi ne pocnu da prave djecu ubrzo, nema pomoci niotkud. To je jedina buducnost a sve ostalo su budalastine. Niko Srbima nece pomoci ako sami sebi ne pomogne. E za to trebaju muda I pamet.
NE DAJTE SE PASJIM SINOVIMA!

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

Sta posten Grobar vise da pozeli, iskreno...
bwa

Postby Dr Arslanagic » 25 Jul 2018, 14:45

Наравно.
О наталитету сам се одавно изјаснио.

Од животне важности српског бића је спровођење коренитих промена, повратак светосављу, православљу, породичним вредностима, село да се поврати .... много тога има шта треба урадити да би се исправило ово садашње наказно друштво које пропагира материјализам, изопачености, издају и одлазак из дивне земље Србије.
Dr Arslanagic

Postby Dr Arslanagic » 25 Jul 2018, 15:11

Dr Arslanagic

Postby Skafi » 25 Jul 2018, 16:55

1:00:34 - 1:02:03.

Skafi

Postby Dr Arslanagic » 25 Jul 2018, 17:44

Најмање две године пре почетка рата у БиХ, Исламска верска заједница је у скоро сваком броју свог службеног гласника пропагирала рат и уништење немуслимана, док су верници били инспирисани да прихвате као исламски неопходно уништење целог неисламског света.

У њиховим службеним верским новинама, у „Препороду“, ИВЗ је и пре „Исламске државе“ тражила халифат и уништење немуслимана.

Тадашњи поглавар ИВЗ Јакуб Селимоски на састанку Светског савета за џамије у Меки 1992. године, пре него што је убијен српски сват на Башчаршији у Сарајеву, тражио је да ово тело као политику Организације исламске сарадње прихвати да сви муслимани света учине да БиХ добије независност.

Селимоски је тражио и да Космет добије независност, да се у Македонији подели суверенитет између православних и муслимана, као и да Санџак (Рашка) добије аутономију.
Сви његови захтеви су прихваћени.

Као што видимо остаје још само да се оствари укидање Републике Српске и да Рашка област (Санџак) добије аутономију и да се тако до краја разбије Србија и додатно расели српски народ.

Када је избио рат у БиХ, ИВЗ га је фетвом прогласила џихадом, поручујући муслиманима да у борбу крећу уз узвике „Алаху екбер“, и да ће, ако погину, бити проглашени шехидима (мученицима за веру).

ИВЗ је претеча "Исламске државе". ИВЗ и СДА су се још пре избијања рата припремали да рат почне са намером да се уништи хришћанство.

С друге стране, ако се прегледа штампа Српске православне цркве у том периоду, неће се наћи ниједан текст у којем се пропагира рат са муслиманима.

Ратни бошњачки командант из Сребренице Насер Орић и сада најављује рат.
Али, он је небитан ако се узме у обзир коме је то говорио.
Говор је одржао у просторијама Исламске педагошке академије.
Слушаоци, актуелне и будуће хоџе су громогласним аплаузом поздравиле најаву рата.

То запад третира као "умерени босански ислам".
Dr Arslanagic

Postby grobar_Zvornik » 25 Jul 2018, 17:47

Скупштине ИЗ-а БиХ, званични и незванични састанци, организована предавања, данас су ДЕСЕТ ПУТА радикалнија и опаснија по српски народ.

Деси им се понекад да подјеле на друштвеним мрежама сирови материјал.. :pop:

Ради се о институцији... не о некаквим дедама који чувају овце на Игману...

grobar_Zvornik

Postby Dr Arslanagic » 25 Jul 2018, 19:08

Санџачка демократска партија, чији је оснивач министар у Влади Србије Расим Љајић, најавила је данас да ће поднети захтев градским властима Новог Пазара да једна улица у том граду добије име по председници Удружења "Мајке Сребренице", Хатиџи Мехмедовић, која је преминула прошлог викенда.

:krsti:

Боже ме сачувај шта се ово нама дешава ...

Чуј да то говно добије улицу!
Сигурно неће подићи споменик мајкама покланих из Кравица и других села.

Вјерица Радета је мало претерала, али са стоком мораш тако.

"Majke Srebrenice su pantljičare, a sve priče o Srebrenici su laži i prevara", rekao je Ibran Mustafić svedok Tužilaštva BiH u procesu protiv Nasera Orića, nakon što je isteran iz sudnice i pre početka svedočenja.

"Ja sam došao na ovaj sud da branim čast nevine dece od ovih pantljičara koje su se ovde okupile, jednostavno, od onih koji su se predstavili kao heroji Srebrenice, a oni su ustvari heroji obmane Srebrenice", rekao je Mustafić.

"Došao sam u Sarajevo da otvorim `Pandorinu kutiju` i da cela javnost zna da je Srebrenica prodata. Haos je izrežiran u kuhinji Međunarodne zajednice, a Alija Izetbegović je bio saučesnik zločina zajedno sa mafijom iz Srebrenice na čelu sa Naserom Orićem", jasan je Mustafić.

Ibran Mustafić je za vreme rata bio predsednik izvršnog odbora SO Srebrenice i autor je knjige "Planirani haos" u kojoj govori o umešanosti bošnjačkog političkog vrha u Srebrenici tokom rata u BiH, te zloupotrebi civila u ratne svrhe.
Mustafić tvrdi da je žrtvovan jedan narod u cilju zadobijanja svetske pažnje, te je Srebrenica projekat Međunarodne zajednice.

On je naveo i da je najmanje između 500 i 1.000 Bošnjaka iz Srebrenice ubijeno od strane svojih sunarodnika tokom proboja ka Tuzli, jula 1995. godine, zato što su postojali spiskovi onih koji "ni po koju cenu ne smeju živi da se dokopaju slobode".
Dr Arslanagic

Postby AirBall » 25 Jul 2018, 19:44

Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby ИлићКапитен22 » 25 Jul 2018, 19:45

bwa wrote:Doktore, I sam znas da ako Srbi ne pocnu da prave djecu ubrzo, nema pomoci niotkud. To je jedina buducnost a sve ostalo su budalastine. Niko Srbima nece pomoci ako sami sebi ne pomogne. E za to trebaju muda I pamet.

Мој брате bwa. Ево ме управо у Сјеници и гледам у селу. Брат од стрица четвор деце, други брат од стрица двоје деце и снајка трудна опет носи близанце. Комшија овде у селу три сина, три клинца, три јунака а жена опет трудна. Још 5,6 ликова има по четворо деце. И зајебавају се, ко направи пето морају и остали да га прате.

Која лепота видети то...
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby AirBall » 25 Jul 2018, 19:46

Ilicu, pises o Srbima ili Muslimanima?
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby grobar_Zvornik » 25 Jul 2018, 19:47

AirBall wrote:

Свака част владики и другим представницима СПЦ-а. Остали су доследни.
Многи медији су данас пренијели апел.

grobar_Zvornik

PreviousNext

Return to Putovanja