Bio sam ja u Nici prosle godine u julu, meni je cela ta obala prelepa stvarno, more je savrseno, i boja i temperatura vode je bila idealna, nit previse hladno, nit previse toplo, taman kako treba.
Jos tih para dana su bili mali talasi, pa mi je i to bilo zanimljivo, samo ako se zaneses odnese te more 50 metara u stranu pa su muke da se vratis nazad
Sto kazu kolege iznad mene, ogromna je ta setacka zona gde dosta njih trckara, a i ima dosta muskih parova koji se drze za ruke pa i nije bas najsjajnije za gledati.
Jedino sto mi se na plazi nije dopalo je to sto cela plaza u sitnom kamenju, ako hodas bos hodas kao po jajima, teska prica skroz
A i generalno je bas skupo, dve lezaljke na plazi su 70e, ali moze bez problema da se koristi plaza i ako ne zelis da koristis njihove lezaljke, postavis peskir, suncobran ako imas i niko te ne smara.
Engleski naravno vecina njih ne zeli da prica, ulazim hotel, lik na recepciji krenuo da parla sve na francuskom, ja zinuo, gledam ga, pitam ga nesto na engleskom, on nastavlja na francuskom
U centru Nice imaju zeleznicku stanicu i vrlo lako moze da se ode do Kana ili Monte Karla, ako se dobro secam putuje se nekih 30-40 minuta, i cela ta pruga ide pored obale, tako da je pogled prelep.
Sto kaze Sez, ti tramvaji idu po sred neke setacke zone, svi zivi prelaze kao da ih nema.
Uvece naravno u gradu puno crnaca sa onom njihovom muzikom, to mi nije izgledalo bas najbezbednije iskreno
Ono sto cu najvise pamtiti sa tog putovanja je odlazak na plazu i vest kako Mirotic saopstava da nece u KKP