Veljkona22 wrote:Koje god si bio u Moskvi?
Koja je bila cena karte?
Ja s mojim burazerom planirali da idemo pa izbio rat.

Kraj 2019 za docek 2020. 8 dana.
Da bi stigli na let u 6 ujutru let, pa onda let, plus vremenska razlika. Ali taman stigli u smestaj oko pola 1, 1 i taman da odmorimo malo.
Isli smo preko wizza iz Budimpeste. Posto smo odlucili da idemo tamo oko oktobra vec su cene otisle za direktno a prit praznik. Ukupno 150e povratna karta + gea kombi Bg - Budimpesta - Bg. I uzeli smo jednu putnu torbu kod moje devojke za doplatu a ovako rance sa nama.
Kad nije sezona za te pare je moglo i direktno odavde.
Ma nema sta. Posebna prica. Ne zna se kad je lepse. Da li zimi da li u prolece. Ko je bio u Piteru posebno je ostao odusevljen. Ali i ovako je predobro. Nerealno je kada se nadjes na Crvenom trgu i okrenes oko sebe. Grad bolesno lep. Miks starog i modernog. Ogroman. Znamenitosti su fantazija.
Ono sto je najjace, njima su os ng do Bozica neradni dani nesto kao vreme za odmor i porodicu. Pa tih nedelju dana BESPLATAN ulaz u 80ak muzeja. I to od malih do najvecih i najpoznatijih. Ali zato redovi po kilometar. Imam neke slike, ono nije realno. Gde je bilo ok isli smo. Nismo hteli da gubimo dragoceno vreme na cekanja.
Za ng je bilo ne zna se koliko ljudi u gradu. Posle svi krecu kucama, milion ljudi silazi u metro. Vi ne mozete da zamislite taj broj tu guzvu. I onda sok. Za pola sata nigde nikoga. Ljudi kako silaze tako se puni metro koji je isao na 30 sekundi u kolonama. Da nisam doziveo ne bih verovao.
Ko odvede decu za ng tamo Diznilend mu me treba. Neverovatna organizacija. Policija, vojska, skeneri na svakom cosku. Volontera i onih animatora fazon milion. A grad sija. Sve deluje kao kic a onda kad se posvetis malo vidis da je sve okiceno milimetarski precizno i planirano.
Koristiti nadzemni prevoz samo ako si lud

zlo. Saobracaj ne mrda. A onda nastupaju oni YT klipovi

Kao sto svi znate metro stanice su muzeji sami za sebe.
Grad ima toliko toga da ponudi. Obisli smo jako puno. Pesacili izmedju 20 i 30 km dnevno (pratili one aplikacije) i opet ima sta da se vidi.
Evo i slika: