Board index Život van sporta Putovanja

Gde na more ? ...

Re: Gde na more ? ...

Postby irriducibili » 25 Jun 2013, 00:16

Crazy Soul wrote:Ko bi rekao da si romantican?

A ko kaze da jesam? Samo sam esteta...
irriducibili

Postby Crazy Soul » 25 Jun 2013, 00:20

irriducibili wrote:
Crazy Soul wrote:Ko bi rekao da si romantican?

A ko kaze da jesam? Samo sam esteta...

Ahaaa... cudan izbor reci ako si samo esteta...gotovo je sad. Otkrio si se. Image
ImageWherever you go, go with all your heart...
Crazy Soul

Postby irriducibili » 25 Jun 2013, 01:10

Crazy Soul wrote:Ahaaa... cudan izbor reci ako si samo esteta...gotovo je sad. Otkrio si se.

Pa ne znam sta je cudno, volim da vidim nesto lepo. Ne znam kakve to ima veze sa romantikom...
irriducibili

Postby Jackass » 25 Jun 2013, 01:23

Fred Perry wrote:Ja naviko na Tursku jebiga tamo sam najcesce letovao.Sad bas gledam sta ljudi pisu i nije mi bas ohrabrujuce,svi pisu o jebenim Englezima ko da sam trazio letovanje u Engleskoj

:biggrin: Veruj mi da od engleza ne mozes pobeci gde god da odes..Jedino ih u Italiji nisam vidjao.Izgleda da im ne odgovara takva vrsta hedonizma :beyond: Kad su letovanja u pitanju-tada su najagilniji.Mislis da je drugacija prica u Spaniji,Portugaliji..?Kad sam otisao prvi put,opasno sam se razocarao...Komercijala zesca,svabe i englezi na sve strane...Ni S od Spanije!Srecom pa uvek mozes da rentas auto ili motor i tako pobegnes od izvikanih turistickih gradova koji su podredjeni svabama i britancima. Em obidjes celu regiju ili ostrvo,em vidis pravu lepotu Spanije.Od tada svake godine letujemo tamo,samo u razlicitim delovima prelepe im zemlje.Naravno birajuci autenticne male gradice koji odisu pravim duhom Spanije.I ne postoje u agencijskim ponudama.Tamo ih nema ovi :biggrin: Kad zavrsis za Grckom,sledece godine obavezno na Pirineje.Mnogo je lepse i jeftinije.I batali drugare,nego zensku na motor i :run:
Jackass

Postby Dare » 25 Jun 2013, 01:38

Žensku pod ruku i na more ? WTF ??? Pa gde ćeš sa "drvetom u šumu" druže moj. :D
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby Unexpected » 25 Jun 2013, 09:04

irriducibili wrote:
Unexpected wrote:Na drugoj strani je malo hladnije, pošto gleda ka otvorenom moru. Na toj strani ti je jedna od popularnijih plaža Glifada.

Sa te strane je i bajkovita Paleokastritsa, a zalasci sunca su bozanstveni...

A može da se vidi i čudovište u manastiru... :biggrin:
The End.
Unexpected

Postby Jackass » 25 Jun 2013, 11:30

Dare wrote:Žensku pod ruku i na more ? WTF ??? Pa gde ćeš sa "drvetom u šumu" druže moj. :D

Aludiras na Nasebar i Budvu :tap: Bolje povesti sa sobom kvalitetno drvo nego nekoliko balvana,veca je verovatnoca da bas tebi padne kokos na glavu :cool2:
Jackass

Postby Fred Perry » 25 Jun 2013, 17:23

Ma brate kakvo vodjenje ribe na more,ne kazem da mi je jedina svrha letovavanja da jurim ribe ali zasto bi se ogranicavao :biggrin: Kad spomenu Nesebar bio sam tamo prosle godine i nisam nesto odusevljen,nemas nista posebno da vidis,niti je po meni provod neki,niti je more tamo ne znam kakvo mada mi je to najmanje bitno,more je more.Nadam se da je Kavos bolji ako nista drugo zbog provoda.Mada cini mi se da cu se vratiti ja Turskoj od naredne godine,a ovaj predlog za Spaniju ti nije los,ove godine mi je vise ljudi preporucilo Spaniju,vidim i da ovde po agencijama sve vise nude.
Fred Perry

Postby Jackass » 25 Jun 2013, 18:34

Ma kakav Nesebar,kakva crna Bugarska....nego se zezam sa ovim gore zbog narodne umotvorine :biggrin: Ne brini za Krf,ne moze se nikako porediti sa onom ciganijom dole...Budi faca pa smuvaj neku britanku tamo :naughty:
Jackass

Postby 71:70 » 03 Jul 2013, 22:45

@panta
I ja sam bio 2007. na skijatosu.
Uglavnom bio na banana bicu. Navikao na auto, tako da na bus nisam ni pomisljao. Skuplje je nego na kopnu, ali nije opasno. Obavezno odi do lalarije, meni je tamo bilo fenomenalno iako nisam ljubitelj kamenitih plaza. Bio sam stacioniran u starom gradu tako da sam pesaka isao do diskoteka ali znam da su ljudi nekada imali i problema sa taksistima..

Inace, juce sam dosao iz grcke, a kumovi su skoknuli do skijatosa na 1dnevni izlet. Rucak u starom gradu je stajao: karbonare 11e, piletina sa rizom i salatom 9.5
71:70

Postby Panta » 03 Jul 2013, 23:20

71:70 wrote:@panta
I ja sam bio 2007. na skijatosu.
Uglavnom bio na banana bicu. Navikao na auto, tako da na bus nisam ni pomisljao. Skuplje je nego na kopnu, ali nije opasno. Obavezno odi do lalarije, meni je tamo bilo fenomenalno iako nisam ljubitelj kamenitih plaza. Bio sam stacioniran u starom gradu tako da sam pesaka isao do diskoteka ali znam da su ljudi nekada imali i problema sa taksistima..

Inace, juce sam dosao iz grcke, a kumovi su skoknuli do skijatosa na 1dnevni izlet. Rucak u starom gradu je stajao: karbonare 11e, piletina sa rizom i salatom 9.5

Hvala 71:70, poslusacu te :biggrin:
Fedor is back.
Panta

Postby Grande Alessandro » 19 Jul 2013, 12:17

Ljudi, aj neka neko javi kako je na Lefkadi...ako je bio... :biggrin:

Planiram sa društvom u čet/pet da palim za Grčku...kolima...
Znači nemamo smeštaj nego idemo u sopstvenoj režiji.

Bili smo i na Zakintos i na Krf, pa smo mislili da ove godine skoknemo do Lefkade...
Već su mi rekli da su plaže i more super, ali me interesuje i kakav je noćni život?
Uglavnom su pohvale za Lefkadu stizale od parova, pa me interesuje kako je za one koji hoće i malo više od lepih plaža, romantičnih večera itd. :biggrin:
Grande Alessandro

Postby irriducibili » 19 Jul 2013, 15:47

Lefkada je u odnosu na Zakintos i Krf mesto za penzionere. Za nocni provod vam je Parga najbliza destinacija...
irriducibili

Postby Houdini » 22 Jul 2013, 23:06

ja sam ove godine prvi put u Francuskoj, Nici tacnije i Azurna obala i severni deo italijanske su predivni. plaze su nazalost kamenite i to je minus, ali seoca i gradovi su velicanstveni i svaki ima neki svoj smek..

recimo juce sam bio ovde. fenomenalno.
http://en.wikipedia.org/wiki/Bussana_Vecchia,_Liguria

sto je najbolja stvar hrana u supermarketima je u rangu nase. tako ja svaki dan jedem stejkove i ribu i to je bukvalno po 5-7€. ko ima mogucnosti definitivno je must.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Crazy Soul » 22 Jul 2013, 23:42

Houdini wrote:ja sam ove godine prvi put u Francuskoj, Nici tacnije i Azurna obala i severni deo italijanske su predivni. plaze su nazalost kamenite i to je minus, ali seoca i gradovi su velicanstveni i svaki ima neki svoj smek..

recimo juce sam bio ovde. fenomenalno.
http://en.wikipedia.org/wiki/Bussana_Vecchia,_Liguria

sto je najbolja stvar hrana u supermarketima je u rangu nase. tako ja svaki dan jedem stejkove i ribu i to je bukvalno po 5-7€. ko ima mogucnosti definitivno je must.

Liguria se pominje u Nostradamusovim prorocanstvima Image
Ocekujemo da postavis neke zanimljive fotke kad se vratis Image
ImageWherever you go, go with all your heart...
Crazy Soul

PreviousNext

Return to Putovanja