Board index Život van sporta Putovanja

Gde na more/odmor ?

Re: Gde na more ? ...

Postby Brižni baštovan » 26 Jun 2023, 21:23

Grobar89 wrote:Provericu :biggrin:Ono što vidim, putuje se 15 do 17 sati,zavisi od prevoznika...

Produzenisamlekom wrote:Ja sam bio u HN pre 5 godina i zakačio sam stomačni. I rekao sam od tada da me CG više videti neće.
I to sam baš bio na potezu Zelenika, Meljine...

@Grobar89 Ne ide se tebi na more > Nisi ti gladan :D

@Produzeni Zakacio sam i ja brate u sred Podgorice, zavrsio bio u bolnici a ne dolje pa eto, desava se. Malo vise paziti dje se jede i pije voda.
Чак и сада, овакав какав је - рањен и на први поглед потпуно немоћан, Партизан је Партизан!
Brižni baštovan

Postby Niko123 » 26 Jun 2023, 21:28

Brižni baštovan wrote:
Grobar89 wrote:Provericu :biggrin:Ono što vidim, putuje se 15 do 17 sati,zavisi od prevoznika...

Produzenisamlekom wrote:Ja sam bio u HN pre 5 godina i zakačio sam stomačni. I rekao sam od tada da me CG više videti neće.
I to sam baš bio na potezu Zelenika, Meljine...

@Grobar89 Ne ide se tebi na more > Nisi ti gladan :D

@Produzeni Zakacio sam i ja brate u sred Podgorice, zavrsio bio u bolnici a ne dolje pa eto, desava se. Malo vise paziti dje se jede i pije voda.

Nisi daleko od istine :biggrin: I isao bih i ne bih isao :biggrin:
Niko123

Postby Brižni baštovan » 26 Jun 2023, 21:30

baketa96 wrote:Ja sam ove godine prvi put isao na ljetovanje van Crne Gore. Isao na Krit, Rethymno se zove mjesto. Bili smo lijeni da uzmemo neko auto i istrazujemo dalje lokacije.

Grad bas fin, mnogo dobrih restorana, ljudi prijatni. Plaza skroz okej, more cisto. I naravno, jeftinije od Crne Gore.

Svako ko ima 300,400 eura da ostavi za ljetovanje i to potrosi na nase primorje u CG je lud.

Za koliko se moze naci korektan smjestaj?
Чак и сада, овакав какав је - рањен и на први поглед потпуно немоћан, Партизан је Партизан!
Brižni baštovan

Postby Houdini » 26 Jun 2023, 21:33

pre 15ak godina, mi u HN, provodi, zurke, ujutro budjenje za plazu i onda otpadanje na plazi.. standard prica..

e medju nama se nadje neki pametan, kaze lencuge jedne, ide on da otpliva duz HN obale, tamo do Igala..

vratio se, tri dana nije izasao iz kreveta :biggrin:

al je HN fenomenalan, posle Kotora najlepsi vec grad na primorju..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby baketa96 » 26 Jun 2023, 21:36

@Brizni

Mi smo rezervisali krajem aprila za pocetak juna, malo bolji apartman, u starog gradu za nekih 70 eura za noc, komotno moze 4 tu da zivi. Dva kupatila, svaki dan dolazili cistili, voce donosili, sacekalo nas vino i sampanjac.
Siguran sam da se moze i jeftinije naci.

Planiram opet negdje da idem u septembru, mozda Spanija ili Portugal nedelju dana ali otom potom :D

@Inzagi, @Shakota
Mnogo mi se fin bio ovaj grad pa nismo dalje i obilazili. Vise smo se gostili po restoranima :D
Ali vraticu se opet sigurno, pripremiti se bolje i voziti malo okolo. Krti skoro kao CG, imas i more i planinu, valjalo bi i pazariti neku nekretninu tamo :D
Sloboda je zena...uzmi je-Dzony Stulic
baketa96

Postby bwa » 27 Jun 2023, 08:17

Svake godine provedem bar 20 dana dolje na primorje i ne izlazim iz vode i guess what, nijednom ne zakacih taj stomacni virus. Bice da sam ja imun a ostali nijesu :beyond:
NE DAJTE SE PASJIM SINOVIMA!

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

Sta posten Grobar vise da pozeli, iskreno...
bwa

Postby Niko123 » 27 Jun 2023, 09:59

Kakva reklama za crnogorski turizam.Opet neka pucnjava bila...
Niko123

Postby Zappa » 27 Jun 2023, 15:18

Teorija zavere..
Mediji sa namerom forsiraju takve vesti da bi ljudi što više išli u Grčku, Tursku i druge destinacije koje su finansijski isplatljivije agencijama
Tegi wrote:Deksi-Bojdo-SrbinPG.
U pravu su ljudi koji tvrde da savezna UDBA nije propala.
Zappa

Postby shakota » 27 Jun 2023, 15:19

Image

Evo Nissi plaze, dosadno za avanturiste ali savrseno za porodice sa decom.

Bas puno dece i nema nesto picetine, ali dobro bice vvremena i za to dugo je leto.

Tako da uglavnom od dosade plivam od ove stene levo na slici do stene desno pa tako pola dana :biggrin:

Nisam ni znao da mogu da plivam po km,2 iz cuga..

Pesak,cista voda, jako dugacak plicak, bas za decu full.

Retko se pojave solo zenske ali sta je tu je,danas bas nisam imao srece :biggrin:

Sunce przi, vetar sve jaci.
The wolf on the hill is never as hungry as the wolf climbing the hill
shakota

Postby shakota » 27 Jun 2023, 15:25

Image
The wolf on the hill is never as hungry as the wolf climbing the hill
shakota

Postby Inzaghi » 27 Jun 2023, 17:01

Zappa wrote:Teorija zavere..
Mediji sa namerom forsiraju takve vesti da bi ljudi što više išli u Grčku, Tursku i druge destinacije koje su finansijski isplatljivije agencijama

Pa svake godine pisu iste budalastine iz Grcku i Tursku. Svake. Cak i gore nego za CG.

Poenta je da se ostane u Srbiji a ne da se ide preko.

Shaki brate top :okk:
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Domingoo » 28 Jun 2023, 13:37

Ukusi su razliciti i svako trebada ide tamo gde se oseca lepo i prijatno , meni se recimo svidjaju brda kamen ostar miris mora nekom je to smaranje , drugarica bila jednom u zalivu i smorila se kaze da ima osecaj kao da je na jezeru i da joj je otvoreno more top.

Danas se turizam generalno sveo na fenseraj i komfornizam , ljudima je danas jako bitno da naprave slike za drustvene mreze i da dobiju lajkove..

Pre 2 godine je zenina sestra krenula sa nama u Budvu devojka je bukvalno provodila svaki dan u nekom lux kaficu pored mora mo ajde jedan dan da odemo tamo da vidimo sta ima ono pored betonske plaze one velike lezaljke zatvorene i tu se ljudi slikaju a more katastrofa ona se uopste i nije kupala nego se slikala za instagram.

Meni je to iskreno neshvwtljivo koja je poenta mogao si da odee i u Jagodinu u Akva Park barem bi se okupao .

Ja recimo volim da obidjem celo mesto sli ne kolima nego pesaka doduse to oduzima energiju ali meni je to uzivanje more mi nije prioritet odem ujutru u 9 budem 2-3 sata i to je to ne volim da lezim po ceo dan na plazi nego se okupam kad mi dosadi odem u smestaj i onda uvece u istrazivanje.

Ne postoji univerzalni savrseno nesto za sve kome je kupanje najbitnije on ce otici u grcku na tasos iznajmiti renta kar i ici svaki dan na neku rajsku plazu ,ko voli da seta i obilazi oticice negde gde ima veliko setaliste gde nema saobracaja itd...

Naravno i ja kao covek koji bole kamen brdo setnju otisao bih i u grcku na neko top ostrvo ali nema se para za oba pa se onda izabere prioritetnije..

Najbolje je da covek ima novca da moze 2-3 puta godisnje da ode na more tamo gde voli i tamo gde zeli ds upozna nesto novo .

Svakako gde god da se ode covek se opusti i zaboravi na probleme.
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Houdini » 28 Jun 2023, 13:43

Evo par plaza na kojima sam bio a da su dobre na Halkidikiju:
- Kalamitsi
- Kavourotrypes
- Kalogoria
- Armenistis
- Afitos
- Vourvourou
- Karydi
- Glarovakos