baketa96 wrote:Ja sam ove godine prvi put isao na ljetovanje van Crne Gore. Isao na Krit, Rethymno se zove mjesto. Bili smo lijeni da uzmemo neko auto i istrazujemo dalje lokacije.
Grad bas fin, mnogo dobrih restorana, ljudi prijatni. Plaza skroz okej, more cisto. I naravno, jeftinije od Crne Gore.
Svako ko ima 300,400 eura da ostavi za ljetovanje i to potrosi na nase primorje u CG je lud.
Sta si planirao da obilazis, kakav ti je plan? Krit je zemlja za sebe. Ziveo bih tamo na keca. Ali moras da ides na izlet. Veruj shakoti i meni. "Maldivi" su nam jako blizu a da nismo svesni.
Treba da cujes sta kazu za cene ovi sto znaju samo za Halkidiki/Olimp. Oni su ubedjeni da su ostrva sva Mikonos stil cene i svega (iako je i on isti djavo samo se loze instagramersi).
shakota wrote:Ovo leto si planirao?
Ne, ali nekad pod obavezno mi je. Sa wizz moze bas do jaja da se napravi kombinacija, cak sam planirao septembar prosle godine da uglavim makar 5 dana.
Nazalost zbog posla ova godina nista. Ne pitaj, placem svaki dan. Mada i dalje mi se vrzmaju neke ekstremne kombinacije u glavi potajno.