Board index Život van sporta Putovanja

Gde na more ? ...

Re: Gde na more ? ...

Postby DON » 19 Aug 2011, 13:04

Jeste li pocrneli od tolikog vetra? :D

Au Panto kako je dobra žurka, pregledah sve ove klipove, ljubomoran sam, iako sam se ja u Budvi nauživao i naslušao dobrog hausa (Geta i CO)...
DON

Postby cele iz fotelje » 19 Aug 2011, 13:59

Unexpected wrote:
irriducibili wrote:Faliraki (Fuckiraki, kako su ga pojedini prekrstili) i drazesne britanske turiste, ste nepravedno zapostavili. Panto, Svedjani su mala deca... :sick:

Ne znam kada si bio na rodosu, ali 2008 kada ja bejah, u Falirakiju je Engleza bilo u tragovima, najviše je bilo žabara. Doduše, bio sam samo par puta, tako da je moguće da se samo tako potrefilo.

@Cele, ne znam da li sam našao onaj giros koji si pominjao, ali jeo sam na per mesta i svuda je bio odličan.

Prvo o Falirakiju. Sredinom 90-tih je čitavo mesto izgledalo kao da si u filmu "Od sumraka do svitanja" , a posle trojke su se i vampiri pojavljivali. Englezi koji su stalno provocirali tuče... bilo je uvek raspoloženih da prihvate... Kasnije su se desila neka ubistva Engleza, tokom 2000-tih pa je odlučeno da se malo "spusti lopta". U nekom od vodiča (Rough guide mislim) je pislo da je postao "ghost town". Neznam kakva je sada situacija.

Drago mi je da ste se dobro proveli na Kosu. Ja iskreno od girosa više preferiram suvlakije koji su spremani na žaru.
DV: "Karakter je ono što preostane posle poraza"
cele iz fotelje

Postby Panta » 19 Aug 2011, 16:17

@ irr

Znam da su u Falirakiju Englezi, ali posto je to udaljeno od grada Rodosa, mrzelo me je da idem.Malo mi je i krivo sto nikad ne odsedamo u engleskim letovalistima, jer bi, bar preko dana, sa njima imao dosta zajednickih tema za razgovor, za razliku od Svedjana.

Ono jes` da bi uvece bi bilo veselo, a posto su celsijevi navijaci u debeloj manjini, po picki bi dobio sigurno, ali jbg- Kad si u Rimu s Englezima, ponasaj se kao Rimljanin Englez.
Fedor is back.
Panta

Postby irriducibili » 19 Aug 2011, 23:15

Panta wrote:Malo mi je i krivo sto nikad ne odsedamo u engleskim letovalistima, jer bi, bar preko dana, sa njima imao dosta zajednickih tema za razgovor

:facepalm:

Kakva zabluda! Nemas pojma koliko si srecan sto se nisi druzio sa njima na odmoru, preseo bi ti. Taj soj ljudi, koje bi imao priliku da vidis na letovanju, i Tarantino smeka za novi projekat. Ilustracije radi, na Kritu postoji mesto Maglia, koje posecuju okupiraju Englezi. Iako su oni prakticno jedini turisti, lokalno stanovnistvo traze da se oni isele. Jebes pare, kada se prakticno sa prvim mrakom, moras zamandaliti iza vrata, posto je opasno po zivot pojaviti se bilo gde napolju. Tamo gde su oni vlada zakon rulje, koji karakterise more alkohola, narkotika, seksualnih perverzija i brutalnog nasilja. U nedostatku lokalnog stanovnistva, za obracun ce dobro doci i policija, tako da tamo gde oni dominiraju vlada gotovo ratno stanje. Huligani nisu vise na engleskim stadionima, otisli su na godisnji odmor... :biggrin:
irriducibili

Postby Panta » 20 Aug 2011, 19:55

Bio sam jedno vece u Malji, tako da znam o cemu pricas.

To mi je bilo poslednje vece na odmoru, pa sam se nesto ranije vratio, mozda oko 1ili pola 2, i do tada mi nije nesto delovalo nenormalno, mada sam cuo da tamo ludnica krece nesto kasnije.

Ono sto je zanimljivo za Malju je i cinjenica da je jedna devojka ostala trudna,ali ne znas ko je tata, posto se istovremeno krkala sa sestoricom momaka :laugh:
Fedor is back.
Panta

Postby cele iz fotelje » 22 Aug 2011, 13:50

Znači Malija sa Krita je kao Faliraki 90-ih.

Meni je tada bilo OK (mladost - ludost), danas ne bih podneo.
cele iz fotelje

Postby Sony » 29 Aug 2011, 20:28

Ja sam bio u Budvi 10 dana :D ( standardno). Imam tamo familiju ( zapravo..imam po cijeloj CG)..pa iskoristim to svake godine. Jedva me vrate kuci :D :D.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby Diktator » 30 Aug 2011, 14:38

malo cu zloupotrebiti temu...
zanima me da li je iko od forumasa isao u Indiju?
zanima me zbog shopinga?
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby Torshavn » 18 Oct 2011, 22:23

Otkuda vama pare za letovanja ...?

Pa znate li kako narod ovde zivi ...?
Vojvodina jedna jedina, pola bela pola crvena ...

Nasa istorija je jebala kevu Ajnstajnu mnogo pre neutrina. U Srbiji je proslost neizvesnija od buducnosti, ali to nije razlog da svaku izmisljotinu proglasavamo za istinu. OFK nije BSK.
Torshavn

Postby dumagio19 » 19 Oct 2011, 10:26

Torshavn wrote:Otkuda vama pare za letovanja ...?

Pa znate li kako narod ovde zivi ...?

:blue: :blue: :blue:

:jos:
„Нека нас победи свако ко може, немамо ништа против” - Душко Радовић

"Ако желиш да победиш слабијег од себе, мораш да се бориш једнако добро колико и он!" - Душко Вујошевић.
dumagio19

Postby 71:70 » 19 Oct 2011, 18:49

Krademo, lazemo, pljackamo, ucenjujemo..., kao i klubovi za koje navijamo!!! :triprsta:
71:70

Postby cele iz fotelje » 01 Nov 2011, 16:06

Jel neko posećivao Lezbos, Hios, Samos, Patmos u skorije vreme, poslednjih 5-6 godina?
Bio sam tamo 1996. godine, sad (mislim na leto) bih da vodim ženu, pa me zanima kako je tamo.
cele iz fotelje

Postby cele iz fotelje » 28 May 2012, 14:13

Hajde ljudi. Bliži se.

Neke ideje? Kuda? Šta spremate?
cele iz fotelje

Postby vicharhcp » 28 May 2012, 14:21

Sharm el Sheikh!

Ja već godinama idem na more u Egipat i ne nameravam da menjam. Tamo je sve prelepo. More, plaže, koralni grebeni... sve!
I ono što je važno, ne moram da gledam vremensku prognozu, znam da kiše sigurno neće biti dok sam tamo :biggrin:
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan!" Duško Radović
SVE PROLAZI - PARTIZAN OSTAJE
Image :inlove:
They can take my last ticket at Hala Pionir.
vicharhcp

Postby dumagio19 » 28 May 2012, 16:37

Ja se jos mislim izmedju izmedju Hrvatkse i CG.

Makarska mi je na 2 sata voznje, a i plaze su ekstra. MOzda da odem tamo i nadjem neko malo zabaceno mjesto da domorim kao covjek.

Nisam odavno bio u CG, pa mi se nesto ide tamo, a trebam da obidjem pola Hercegovine, pa bih mogao usput.

Ako budem sa drustvom isao onda CG, da mozemo da cirkusimo.

Ako odem da djevojkom, onda Hrvatska.

Nadam se da cu uspjeti oboje. :biggrin:
„Нека нас победи свако ко може, немамо ништа против” - Душко Радовић

"Ако желиш да победиш слабијег од себе, мораш да се бориш једнако добро колико и он!" - Душко Вујошевић.
dumagio19

PreviousNext

Return to Putovanja