ooo jedva sam se ulogovao posle mesec dana da me ne izbaci istog momenta
shakota wrote:Houdini wrote:Taj je matoran

Samo još par pitanja, kakav je Metamorfozi na Sitoniji? I jel bio neko na Volosu?
Pisao sam ti za Volos, ako se odlucis i jos informacija ti bude trebalo javljaj brale
brale odustao sam od Volosa i na kraju, plaze do kojih se teze dolazi su me odvratile.. jbg da sam sam, verovatno bi mi to bilo uzivanje, ovako..
Houdini wrote:Mislim da će ipak na kraju biti Halkidiki..
neko malo mestasce Gerakini, tu negde izmadju dva prsta.. sledece subote krece radni odmor pa da vidimo..
inace par stvari u vezi Toskane, lepa je, preseci izmedju malih mesta po brdima, pa onda taj pejzaz prelepi, a ovamo imas i gradove koji stvarno lepo izgledaju.. hrana i vino odlicni.. u toj turi je bila ruta Udine - Lari (gde smo bili smesteni) - Pisa - Lucca - Firenza - Vicenza.. ako nekog zanima mogu o necemu malo i vise..
nego vozim tamo severom Italije, kroz Alpe i razmisljam koliko ja volim Crnu Goru a koliko dugo nisam bio.. koliko je to jedna prelepa zemlja i kako cu vec sledece godine, cim budem mogao da krenem gore od Pluzina pa dole do Boke da uzmem jedno mesec dana da budem dole..