Board index Život van sporta Putovanja

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Monogamija » 14 May 2025, 13:33

Mikisha wrote:Sipam gorivo, tocilica pored mene dvojica tipova, tj jedan ceka a drugi dolazi u tom momentu, znam ih.
Ovaj sto je cekao radi u parking servisu.
Ovaj drugi sipa gorivo u svoj privatni auto, a ovaj iz parking servisa ulazi na kasu.
Sad mene zanima i dolazim do kase za njim a on placa kompanijskom karticom pijace i parkinzi.
Ne postoji gori servis na svetu od parking servisa i zanima me gde mogu da prijavim?

Samo parking servisu, na neki od mejlova pošalješ sve podatke, datum, koje vreme, opis šta se izdešavalo, a oni bi trebalo da traže snimke od pumpe i da provere o čemu se radu.
Borjan - Stojković, Degenek, Savić, Rodić - Jovančić, Krstičić - Srnić, Ben, Marin - Pavkov
06.11.2018. Crvena Zvezda 2 - 0 Liverpul

SINIŠA MIHAJLOVIĆ 20.02.1969.-16.12.2022. Večna ti slava ljudino!
Monogamija

Postby Mikisha » 14 May 2025, 13:54

Monogamija wrote:
Mikisha wrote:Sipam gorivo, tocilica pored mene dvojica tipova, tj jedan ceka a drugi dolazi u tom momentu, znam ih.
Ovaj sto je cekao radi u parking servisu.
Ovaj drugi sipa gorivo u svoj privatni auto, a ovaj iz parking servisa ulazi na kasu.
Sad mene zanima i dolazim do kase za njim a on placa kompanijskom karticom pijace i parkinzi.
Ne postoji gori servis na svetu od parking servisa i zanima me gde mogu da prijavim?

Samo parking servisu, na neki od mejlova pošalješ sve podatke, datum, koje vreme, opis šta se izdešavalo, a oni bi trebalo da traže snimke od pumpe i da provere o čemu se radu.

Onda pisi propalo.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Ziks96 » 14 May 2025, 13:56

Old school wrote:
Ziks96 wrote:Tako je Varga.

Inace, kakav mentalni sklop osobe moras da budes da kao Srbin obuces uniformu kosovske policije? Pise mi siptar kaznu za telefon jer me navodno vidio a ja pipnuo mobilni nisam, povezan mi na blutut. I aj sto me goatfucker drnda nego izlazi iz kola nas neki gmazd i ni 5 ni 6 krece da me drkerise bez pardona. Koliko moras da pljunes na sebe da bi bio takva persona?

Kakav mentalni sklop treba da budeš i gnjida od čovek (moralna spodoba) da šutneš veteran sa leđa potuljno, i da ih vređaš povicima "Izdajnici i Ustaše" a neki od njih su jedva glavu sačuvali na KiM '99 i ratovima u Bosni i Hrvatskoj.
Kakva gnjida treba da budeš da te neko strpa u autobus sa šiptarskim tablicama i dotera kao kera na miting podrške izdajniku koji prodaje tvoju kožu i tvojih najbližih u trenutku dok šiptari nasrću na one koji su ostali dole?

I onda meni kolega sa Kosova kaze, a ne znas kako je nama, mi se ne pitamo nista, moramo da slusamo sta drzava kaze da ne bi ispalo sranje itd. A ja ga pitam sta je alternativa jel ovo sad sto se desava?

"KRIVI SMO MI STO SMO IH PUSTILI!"
Biće bolje, samo ne nama!
Ziks96

Postby Sezione » 14 May 2025, 14:36

СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Milutinov Tata » 14 May 2025, 14:47

Drugostepena presuda za nesreću u Lučanima: Lončarević oslobođen, Stojiću smanjena kazna

U ponovljenom postupku za nesreću u fabrici "Milan Blagojević - Namenska" koja se desila 2017. godine, jedan od tadašnjih rukovodilaca Vladimir Lončarević oslobođen je, a drugom - Tomu Stojiću, smanjena je kazna na dve godine zatvora.

Nakon nesreće u eksploziji u fabrici "Milan Blagojević-Namenska" u Lučanima 2017. godine, prilikom koje su poginuli radnici Milojko Ignjatović i Milomir Milivojević i posle četiri godine suđenja, dva rukovodioca fabrike osuđeni su na po tri godine zatvora zbog teškog dela protiv opšte sigurnosti.

Apelacioni sud u Kragujevcu oborio je prvostepenu presudu kojom su osuđena dvojica tadašnjih rukovodilaca, Vladimir Lončarević i Tomo Stojić, dok je prvooptuženi Radoš Milovanović preminuo pre tri godine.

Predmet je zatim vraćen na ponovno suđenje i danas je u Kragujevcu doneta drugostepena presuda.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Old school » 14 May 2025, 14:59

Sezione wrote:https://www.danas.rs/vesti/drustvo/sabor-spc-u-znaku-pritisaka-kadrovskih-rokada-i-nevidljivih-kamera/

Sabor SPC

Nisam ispratio, ko im predsedava? AV?
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby Milutinov Tata » 14 May 2025, 15:35

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
SK 2010/2014
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Marcus » 14 May 2025, 15:36

https://n1info.rs/vesti/otac-poginulog- ... i-sramota/

Jadan ovaj čovek i jadni svi mi koji živimo u ovoj napaćenoj zemlji
"Cesto nam put donese vise radosti nego dostizanje samog cilja.Borba koja se trenutno vodi u Srbiji je velicanstvena i nezaboravna i kako god se zavrsi,samo ucestvovanje nas ispunjava i unosi vise smisla u moj,a verujem i u zivot mnogih drugih".
Marcus

Postby soniko » 14 May 2025, 16:06

"Nalog Tužilaštva za organizovani kriminal za procesuiranje v.d. direktora Republičkog zavoda za zaštitu spomenika kulture Gorana Vasića zbog skidanja statusa kulturnog dobra sa zgrade Generalštaba, ponovo je otvorio pitanje da li put zloupotreba vodi do samog vrha vlasti, odnosno Aleksandra Vučića, na šta je Srbija centar (SRCE) upozoravao više puta", navodi SRCE u saopštenju.

"Direktor Vasić, kao poslušan partijski kadar, to sigurno nije uradio na svoju ruku, pogotovo što su stručnjaci iz Zavoda kojim rukovodi, kao i iz branše, upozoravali da to ne sme da se čini. On je očigledno postupio po nečijem nalogu, kao i Vlada Srbije, koja je donela odluku o tome, uz saglasnost Ministarstva kulture. Vlada i Ministarstvo nisu mogli ostati gluvi i slepi na upozorenja struke, javno izrečena, kao i na proteste građana i stručnih udruženja. Oni su prihvatili taj predlog, za koji se sumnja da je falsifikat, i usvojila ga 14. novembra prošle godine", dodaje se u saopštenju.

Navodi se i da je "SRCE ukazivalo da su Vučićevi strateški partneri tražili i dobili da se sa Generalštaba skine status kulturnog dobra, dovrši rušenje i prostor raščisti, da se smatra projektom od državnog značaja i da se omogući strateškom partneru da prenese vlasništvo nekome u Emiratima, čime se uništava kultura sećanja, jer se radi o delu istorije, kao što su srušeni mostovi Novom Sadu ili most u Grdelici gde su stradali civili".

"Odgovornost Vlade Srbije u ovom slučaju je ogromna i postavlja se pitanje kako su, na osnovu falsifikovanog dokumenta, na osnovu mišljenja jednog čoveka, makar on bio i v.d. direktora, doneli odluku o brisanju iz registra kulturnih dobara", dodaje se.

Na ovom slučaju se plastično može opisati cjelokupan period vladavine sns

Za svoj lični interes ispregovarao da proda spomenik kulture, nasao idiota spremnog na sve da bi imao funkciju koji ce to da falsifikuje i potpise, naredio ministarstvu kulture da odradi posao i vladi da usvoji falsifikovan dokument, u svom ludilu radi rejtinga istripovao da može da iskoristi trampa u borbi protiv studenata i kad ga je ovaj otpilio on vjerovatno sujetan odlučio da sruši dogovor i povalja u zatvor par piunčića.

U ozbiljnoj zemlji ovaj direktorčić bi bio uhpšen tek pošto bi pohapšen bio kompletan lanac umiješanih od nalogodavca do organizatora.
Čuj uhapsili njega jer je falsifikovao, pa ko mu je tražio da to falsifikuje?
soniko

Postby Milutinov Tata » 14 May 2025, 16:13

Pa eto, secas se da je bilo bas vrelo leto, udarilo sunce, ne zna covek sta radi u ponekim trenucima i desi se, uzme prazan papir sa memorandumom, koji se zavede kao zvanican dokument, pa pise svasta nesto na onih +40, nije on kriv sto su mu se prividjali na onoj vrucini hoteli po Knezu Milosu :D

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
SK 2010/2014
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Ziks96 » 14 May 2025, 16:18

Muceni Milovan Milivojevic, kako odzvanjaju njegove rijeci i unose sva moguca teska i negativna osjecanja u svaku iole empaticnu osobu. Kad god se naceram da pogledam neki njegov video suze mi krenu. Sta mi dozivljavamo i gledamo braco lakse bih mogao da prihvatim saznanje da je sve ovo matriks nego realnost.
Ziks96

Postby PERA » 14 May 2025, 16:22

Ziks96 wrote:Muceni Milovan Milivojevic, kako odzvanjaju njegove rijeci i unose sva moguca teska i negativna osjecanja u svaku iole empaticnu osobu. Kad god se naceram da pogledam neki njegov video suze mi krenu. Sta mi dozivljavamo i gledamo braco lakse bih mogao da prihvatim saznanje da je sve ovo matriks nego realnost.

I opet niko osim prosvetara nije podržao studente, nije stupio u generalni štrajk, verovatno im je dobro. Ili moraju zbog posla
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

Postby Ziks96 » 14 May 2025, 16:26

PERA wrote:
Ziks96 wrote:Muceni Milovan Milivojevic, kako odzvanjaju njegove rijeci i unose sva moguca teska i negativna osjecanja u svaku iole empaticnu osobu. Kad god se naceram da pogledam neki njegov video suze mi krenu. Sta mi dozivljavamo i gledamo braco lakse bih mogao da prihvatim saznanje da je sve ovo matriks nego realnost.

I opet niko osim prosvetara nije podržao studente, nije stupio u generalni štrajk, verovatno im je dobro. Ili moraju zbog posla

Neka nego neki i odje napljuvase prosvjetare a kamoli generalno. Malo malo pa cujem, ee nisam ja za Vucica treba da se mijenja, pa cuveno ALI, ove blokade su stvarno dosadile svaki dan su guzve na sve strane.
Ziks96

Postby Dr Arslanagic » 14 May 2025, 18:20

PERA wrote:

Скоро сам одгледао неки видео, мислим да је професор Зец у питању.
Прича како је Вашингтон, председник Америке, у тестаменту написао као ослобађа све своје робове.
Ови што су радили на земљи и диринчили славили као да су се родили.
Док ови робови што су радили у кући баш и нису.
Јер су имали добар статус за једног црнца у оно време.
Живели су мирно и хтели су да остану робови.
Хтели су да остане такав статус јер је могло да им буде и горе.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby soniko » 14 May 2025, 19:31

Doco, ima ta prica smisla, inace Tarantina hvale za njegov prikaz uzasa koji su crni robovi u americi prezivljavali u Djangu, a bas takav primjer koji si ti naveo je odglumio u tom filmu Samuel L Jackoson.
soniko

PreviousNext

Return to Putovanja