Tako je, Topla je naselje, a ne ulica, to je onaj dio koji je otprilike na sredini između Igala i Starog grada, ako znaš gdje je veliki mađarski hotel (Hunguest), ili crkva Svetog Spasa. E sad, nisam sto posto siguran, ali mislim da postoje Topla 1, 2 i 3, i da su raspoređene kao što im imena kažu, Topla 1 bliže moru, tj do magistrale, Topla 2 od dijela gdje su policijska stanica i dom zdravlja, pa naviše, iznad magistrale, a Topla 3 iznad nje. Bezveze je da nagađam pošto je Topla 2 šira odrenica, najbolje je da pitaš za nešto što je u blizini (Dom zdravlja, Voli, Idea), pa da na mapama vidiš koliko je udaljeno. Ali ako sam u pravu da je to dio iznad magistrale, mislim da teško može da bude 250m od plaže, vjerovatno je realnije makar 400-500.
Ljetovao sam u tom dijelu jedne godine, kod Mađara, i to je sasvim okej, jer si uz more i imaš sve što treba u krugu od 100-150 metara, ali ne znam šta bih ti rekao za dio iznad magistrale jer baš nisam zalazio sem što sam prije par mjeseci tu tražio parking, zapamtio sam neku usku ulicu pod nagibom

U svakom slučaju, to je samo gradsko jezgro, teško ćeš naći smještaj na 50m od mora. Ako ti je to prioritet ili ti se dopalo u Baošićima i tražiš nešto slično, onda bolje da gledaš na stranu prema Kotoru - Zelenika, Kumbor, Đenovići, Bijela, Jošice, Kamenari...