Board index Život van sporta Putovanja

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby ИлићКапитен22 » 25 Jul 2018, 19:50

AirBall wrote:Ilicu, pises o Srbima ili Muslimanima?

Па чим су ми браћа онда су Срби :D

У мојем селу никад муслимана није било. Село је 100% српско.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby AirBall » 25 Jul 2018, 19:53

Ma ok, znam da veliku vecinu u Sjenici i okolini cine Muslimani pa sam zato pitao...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby ИлићКапитен22 » 25 Jul 2018, 19:58

Наравно. Становништво је већински муслиманско. Али да не поверујеш колико се људи добро слажу. Уопште се не осећа нека тензија.

Плус има и пуно мешовитих бракова. Мени су другар и брат од стрица оженили муслиманке.

Баш сам синоћ са једним момком муслиманом који воли Звезду више од ћала и јебе помињао малог Демира. Пошто је Демир био пореклом из Сјенице. Чак сам и њега као клинца виђао лети по Сјеници. Није скидао гробарске мајице...
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Skafi » 25 Jul 2018, 20:33

Skafi

Postby stihl » 25 Jul 2018, 20:41

Ko njih ne zna, ne zna se hljeba najesti
stihl

Postby Ron Swanson » 25 Jul 2018, 20:57

ИлићКапитен22 wrote:Плус има и пуно мешовитих бракова. Мени су другар и брат од стрица оженили муслиманке.

Baš mi je lepo ovo. Pričao sam sa dosta ljudi iz Raške, Novog Pazara i Nove Varoši, svi su odbijali bilo kakvu pomisao na vezu ili ženidbu muslimankom.

Drago mi je da ipak ima i drugačijih razmišljanja u tim predelima.
Ron Swanson

Postby Ernest » 25 Jul 2018, 21:14

Ron Swanson wrote:
ИлићКапитен22 wrote:Плус има и пуно мешовитих бракова. Мени су другар и брат од стрица оженили муслиманке.

Baš mi je lepo ovo. Pričao sam sa dosta ljudi iz Raške, Novog Pazara i Nove Varoši, svi su odbijali bilo kakvu pomisao na vezu ili ženidbu muslimankom.

Drago mi je da ipak ima i drugačijih razmišljanja u tim predelima.

Ovo jeste lepo. I to je nada da ce neke nove generacije biti pametnije , i da ce izgraditi neke nove mostove bazirane na nekim drugim stvarima. I da se nece klati oko teritorija vec oko toga ko ce da ode na bolje putovanje, i da ide u kvalitetniju skolu.
Đuka kreće u seriju - mark my words!
Ernest

Postby Dr Arslanagic » 25 Jul 2018, 21:16

Хоће, хоће.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby AirBall » 25 Jul 2018, 21:33

Dr Arslanagic wrote:Хоће, хоће.

Cim nas zatru odmah ce da se fokusiraju na putovanja i hortikulturu...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby balkanski spijun » 25 Jul 2018, 21:37

Dr Arslanagic wrote:Хоће, хоће.

Nazalist,ali tako je.Blaga netrpeljivost lebdi u vazduhu.To nece niko da prizna,ali kad povezes kockice,tako je.
balkanski spijun

Postby Гроф Тинторето » 25 Jul 2018, 21:39

Prodali bi mnogima staru pricu, nema sumnje.
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby balkanski spijun » 25 Jul 2018, 21:41

Kad pogledate jugozapadnu Srbiju,to je pustoš od Varoši,Priboja,Prijepolja.
Sjenica je Prica za sebe.Za poslednjih 15 godina,od kasabe,nastao je lep mali grad.Velika lova se sliva u Sjenicu.
To ce biti centralni grad jugozapadne Srbije.
balkanski spijun

Postby Ernest » 25 Jul 2018, 21:44

Nas niko nece zatrti. Sami sebi smo dovoljni za sada. Sa ovim na celu nema potrebe da se cimaju.
Ako mislis da bi neki tinejdzer danas popusio ratnu retoriku u Bgu ili Sarajevu kao pre 25 godina varas se. Nazovi to kljakavoscu generacija, ili mozda nezainteresovanoscu za bilo sta, ali ratovi kao takvi se nece ponoviti a da ljudi idu punim srcem u to. Da li je to dobro? Neam pojma. Da li je bilo dobro kad je bilo drugacije? Sumnjam.
Nada kod mene postoji. Mozda je to i utopija. Da ce narodi regiona shvatiti jednog dana da su bili taoci nekolicine bolesnih umova, i da dok je narod stradao neko dzepove svoje napunio. I dok su ih ubedjivali kako su razliciti, nisu imali probleme da dele tal, a vecina zavrsila u bedi, shvativsi da nije bitno jesi li musliman ili katolik ako nemas sta da jedes i ako ti deca odu daleko kad porastu.
Đuka kreće u seriju - mark my words!
Ernest

Postby grobar_Zvornik » 25 Jul 2018, 21:46

Ernest wrote:Nas niko nece zatrti. Sami sebi smo dovoljni za sada. Sa ovim na celu nema potrebe da se cimaju.
Ako mislis da bi neki tinejdzer danas popusio ratnu retoriku u Bgu ili Sarajevu kao pre 25 godina varas se. Nazovi to kljakavoscu generacija, ili mozda nezainteresovanoscu za bilo sta, ali ratovi kao takvi se nece ponoviti a da ljudi idu punim srcem u to. Da li je to dobro? Neam pojma. Da li je bilo dobro kad je bilo drugacije? Sumnjam.
Nada kod mene postoji. Mozda je to i utopija. Da ce narodi regiona shvatiti jednog dana da su bili taoci nekolicine bolesnih umova, i da dok je narod stradao neko dzepove svoje napunio. I dok su ih ubedjivali kako su razliciti, nisu imali probleme da dele tal, a vecina zavrsila u bedi, shvativsi da nije bitno jesi li musliman ili katolik ako nemas sta da jedes i ako ti deca odu daleko kad porastu.

Много гријешиш. Све, али дословно све фејсбук странице воде млади људи до 30 година старости.
Ово није страница, ово им је покрет. Један у низу.

https://www.bosanski-nacionalisti.org/
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby balkanski spijun » 25 Jul 2018, 21:52

Ako nastavimo sa ovakvom politikom,nestacemo iz tih krajeva.
Desava se isti scenario kao na Kosovu.Prodaju se imanja u bescenje,ali to retko kupuju Srbi.Pretezno su to Muslimani,Turci.
Pogledajte kako je planirana deonica budućeg auto puta.
balkanski spijun

PreviousNext

Return to Putovanja