Board index Život van sporta Putovanja

Politicke teme, unutrasnja politika

Politicke teme, unutrasnja politika

Postby AirBall » 20 Jul 2018, 22:47

Kafenisanje je nastalo kao tema u vreme kad su politicke teme bile zabranjene na forumu, vreme je da napravimo iskorak

Imamo novu temu, ova ide u arhivu

Nastavite gde ste stali :D
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Фантом » 21 Jul 2018, 01:05

R.I.P Kafenisanje, bar je završila u arhivi da moze da se cita, za razliku od navijača. U to ime :drinks:
I jedan predlog da na novoj temi doktor stavlja ove kilometarske citate u spojlere.
дошао да вређа
Фантом

Postby Admiral » 21 Jul 2018, 15:06

Poskupljuje putarina? http://mondo.rs/a1120018/Auto/Vesti/Putarine-skuplje-od-2019.html

Nova tema, novo i poskupljenje.

Trenutno sam u Grčkoj na odmoru, nase putarine su skuplje i od Makedonskih i Grčkih. Da ne ulazim detaljno u br predjenih kilometara.

Gorivo, MKD oko 109din, GRČ oko 140, kod nas 153.
Uzmi Sale svetsku titulu!
Admiral

Postby Pit Bull » 21 Jul 2018, 15:30

To ovaj Drobnjak? Ko je sve na pozicijama sunce ti poljubim...

▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Dimitrije » 21 Jul 2018, 17:24

Bubasvaba od coveka, taj ce preziveti sve. Lako je klipeti da se kurci, neces kroz Srbiju moras na RO I BU, em duze em put nikakav.
Dimitrije

Postby Dr Arslanagic » 21 Jul 2018, 18:42

У две реченице најтачнија дефиниција болесног проевропског друштва.

„За успостављање грађанског, проевропског политичког модела у Србији није довољно само обарање Вучића и његове политичке братије са власти. Реч о је о борби за развојну политику и вредносни систем који почива на индивидуалним правима и слободама, а не на концепту патријархалног друштва“, рекао је Тадић.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Dr Arslanagic » 21 Jul 2018, 18:51

Из више разлога не би ваљало да се ово заташка

Епископ милешевски одговорио на тешке оптужбе о кршењу монашких завета које је на његов рачун изнео лидер СРС

ТВРДЊА да имам жену и децу најгнуснија је лаж. Позивам јавност на формирање стручно-медицинске комисије која би извршила анализу ДНК деце. Позивам и господина који ме је јавно оклеветао да буде у комисији и надзире њен рад.

http://www.novosti.rs/%D0%B2%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8/%D0%BD%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B0/%D0%B4%D1%80%D1%83%D1%88%D1%82%D0%B2%D0%BE.395.html:739420-ATANASIJE-ODGOVORIO-SESELjU-Nemam-decu-pozivam-da-se-izvrsi-DNK-analiza
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Admiral » 21 Jul 2018, 18:58

Da nam migranti povećavaju natalitet?

Pa ja sam znao da nas čovek gazi, ali prelazi sve jebene limite. Sto o svojoj deci tako ne pričas gade...
Nek s tvojom decom podižu natalitet.

Da nam migranti budu radna snaga?

Pa imamo je dovoljno. U Srbiji su svi ili radna snaga ili su plaćeni kao da su radna snaga.
Last edited by Admiral on 21 Jul 2018, 19:17, edited 1 time in total.
Admiral

Postby Dr Arslanagic » 21 Jul 2018, 19:07

Невероватне се ствари дешавају.
Изјаве које даје наш председник су све до једне антиуставне.
А ако нису антиуставне онда су потпуно антисрпске.
Не могу више ни да се нервирам око извртања истине и величања свега што је погубно за нас. Наметање потпуних изопачености као апсолутно нормалних. Ово никада није било.
Ја кажем Апис. Нема другог лека.

Сви мигранти су радно и војно способни јадници који скоро сви имају мобилне телефоне. Нигде им нема жена.
А деце тек.
Са ким ће да нам подиже наталитет, са нашим женама?!

Где су сад странке да ово осуде?
Све су се продале.

У свим државама западне Европе у којима су се населили мигранти јасно се показало да не постоји ни најмања могућност да се они интегришу у друштво. Мигрантима вера не дозвољава да прихвате неку немуслиманску земљу.

По европи силују не престају, са бесом то раде, јер смо неверници.
Пратите мало како је у Лозници и Шиду.
Ја могу да кажем да прилив не престаје. Свакодневно се броје и региструју.
И тај податак се свако јутро доставља нашим државницима.

То и јесте циљ њиховог доласка, да населе европу и праве најгоре проблеме.
Што свако нормалан види, али нас се јебе у мозак као да смо идиоти.

Све земље европе су одбиле да приме мигранте.
Само наш председник није.

У памет се Срби.

Dr Arslanagic

Postby Ernest » 21 Jul 2018, 21:13

1. On nije glup.
2. Da postavimo stvari malo druKse...
Svaki put kad neki trBin kaze - ej ba, jebo azilanta ovo je Srbija jos ce nam zene pocet uzimat- Vucko radosno pljeska svojim rucicama jer je uspeo u nameri.
Zasto?
Pa zato sto generalno njegov task o koncu je da stvori zemlju koja ke pozeljna azilantima za zivot, citaj Nemacka Svecke itditd.
Da li mi imamo izgled da zalicimo na tako nesto? Neamo
Ali umesto da se prica o tome stvara se iluzija o hordi azilanata koja hrli u ovu prelepu i savrsenu zemlju.

3. Kad si paksu od zemlje poput nas ti neces imati problem sa kvantitetom azilanata, ali sa kvalitetom svakako hoces, mada imajuci u vidu da 50 posto ljudi voli sns, pitanje je koliko je to problem. Dakle ako i dodju neki, doci ce oni najgori, skart, ono sto nikako nije uspelo da ujase jevropski vozic neko ceka u zadupku naravno s idejom da se domogne EU. Da li ce se ukopiti? Pa ja se jebeno ne uklapam i ja jebeno hocu u EU, a verujem da sam skolovan i opravan. I verovatno bih sa tim azilantom imao vise slicnosti nego sa bezmozgasima naprednog soja.
Sta je problem? Sto su stvorili zemlju u kojoj nije lepo ziveti, sa izuzecima retkim, sem ako nisi u jaslama naprednjackim, u kom god obliku.
Svaka institucija sistema je urusena. I nije nelogicno pitanje - Da li sko toliko losi da je moguce da nam ista, pa cak i azilantski skart naseli zemlju.

4. Demografska realnost ne neumoljiva. Ima zemlje, ima kuca, nema ljudi, dodju neki drugi ljudi. Jbg surovo, ali ta cinjenica im ne smeta kad smanjuju nezaposlenost tako sto mladi nezaposleni odu pa se zaposle vani.

5. Ovaj umiveni fasizam na delu uvek ima potrebu za nekim neprijateljem, bitnijim od svakog elementarnog drzavnog pitanja. Diplome, doktorati, ma sve ono sto rade, Ej bre sta to radite? - Ma pusti nas oce azilanti i nas i vas da ujasu, to je sada bitnije.

6. Mnogo bitnija tema je npr kako se sprema da izda i proda najsvetiji deo srpske zemlje. Cinicno je sto argumentaciju za to trazi u demografskim cinjenicama i ako iste lako zanemari kad je ostatak Srbije u pitanju. A tuzno je i sto ce njegove ovce da popasu tu pricu. A ja sam siguran da se azilanti nasele ovde da bi u manjem procentu bili tako poltronski nastrojeni spram vlasti nego poslusne ovcice. I opet, azilanti... Really?

7. Ne kazem da nije problem. Jednostavno mislim da je to u fazonu kuca ti gori u plamenu, a ti se nerviras jer ti daska za wc solju slomljena i moras da je menjas. Nema menjanja daske dok ne ugasis pozar. Mi kao drzava mnogo jednostavnije stvari ne mozemo da resimo. Problem azilanata je toliko kompleksan da smo mi vekovima daleko od aparata drzavnih da se bave njima na pravilan i drzavotvoran nacin.

Izvinjavam se sto sam oduzio.
Đuka kreće u seriju - mark my words!
Ernest

Postby grobar_Zvornik » 21 Jul 2018, 21:14

Мигранти или прецизније ратници ИСИЛ-а који бјеже од руке правде свакако су велики проблем.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Ernest » 21 Jul 2018, 21:19

grobar_Zvornik wrote:Мигранти или прецизније ратници ИСИЛ-а који бјеже од руке правде свакако су велики проблем.

Slazem se.

Mali off, cestitke za uvod na temi KK, nisam stigao ranije. Vrhunski.
Ernest

Postby Admiral » 21 Jul 2018, 22:02

Ne radi se ovde o migraciji azilanata i problematici koju ona nosi, nismo jedini deo tog problema, problem je globalni.... ali smo jedini koji ih stavljaju u koš sa demografiom, bar na ovim prostprima, i najcrnje u pozitivnom kontekstu.

Ti izjavom daješ legitimitet sav moguć legitimitet.

U dubini duše možda sam čak i protiv metoda Viktora Orbana prema migrantslkokoj krizi...ali ja skoro umnobolniju i bezobrazniju stvar nisam čuo/pročitao.
Admiral

Postby Dimitrije » 22 Jul 2018, 02:05

Ovaj ludak prica o natalitetu, Evropa o logorima van EU, ona glupaca iz SNS bi da deli prazne kuce (tudje naravno) migrantima....ne smem dalje...

Mozda, samo mozda, bi ovo bilo malo prihvatljivije da im je drugacija politika/plan podizanja nataliteta kod srpskih porodica.
Dimitrije

Postby Ernest » 22 Jul 2018, 08:54

Plan podizanja nataliteta sam po sebi, kakav god bio, ne znaci mnogo ako ostale stvari nisu uredjene.
Ljudi ne orave decu zbog soma ili 5 soma eura jednokratno, mislim da je mnogo bitnije u kakvu ce skolu da ide, koliko je bezbedno okruzenje, kakve su mu sanse za uspeh i slicno.
Ernest

Next

Return to Putovanja