Board index Život van sporta Umetnost i kultura

Serije

Najbolja domaca serija?

Porodicno blago
15
15%
Bolji zivot
16
16%
Otvorena vrata
5
5%
Slozna braca
4
4%
Vruc Vetar
14
14%
Srecni ljudi
6
6%
Grlom u jagode
4
4%
Otpisani
5
5%
Vratice se rode
33
32%
Kamiondzije
1
1%

Total votes : 103

Re: Serije

Postby Zlaja » 11 Mar 2014, 20:19

Spoiler: pokaži
Image
Zlaja

Postby Pit Bull » 11 Mar 2014, 20:20

Ressurection sam pogledao pilot, inace ne dajem serijama priliku pre nego sto ne dobiju 2.sezonu ali sam morao zbog Omara Epsa pogledati i moram reci da je odlicna serija, itekako ima potencijala :D
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Unexpected » 11 Mar 2014, 20:56

Ne odgledah još 8. epizodu, mora to sa punom koncentracijom.

Fenomenalan soundtrack:
http://www.youtube.com/watch?v=p4zluA60 ... wwIDMqmd88

EDIT: Odgledao, sve ste rekli... :okk:
The End.
Unexpected

Postby John Doe » 12 Mar 2014, 21:34

I mene navukoste na ovu boles zvanu True Detective
Dr. Thomas wrote:Кад се нема одговор одмах иде вицкасти коментар.
John Doe

Postby Raoul Duke » 12 Mar 2014, 22:32

John Doe wrote:I mene navukoste na ovu boles zvanu True Detective

Сад удри све у цугу. Па сутра да нам препричаш шта смо све пропустили гледајући недељу за недељом :biggrin:
Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу.
Raoul Duke

Postby Napredpartizan » 12 Mar 2014, 23:26

Pocela druga sezona Hanibala..
Napredpartizan

Postby Henry » 13 Mar 2014, 15:37

Bred Pit u novom serijalu serije "Pravi detektivi"

Oskarovac Bred Pit će se pojaviti u drugoj sezoni popularne HBO serije "Pravi detektivi".

Cela zamisao serije "Pravi detektivi" je da se u svakoj novoj sezoni uvek menja policijski par u glavnoj ulozi a navdno upravo će Bred biti novi glavni junak.

Njegovo ime se čak spominjalo i za prvu sezonu, ali je glumčev raspored bio prenatrpan obavezama, te su glavne uloge pripale Metju Mekonahiju i Vudiju Harlsonu.

Ovo bi bila tek druga uloga Bred Pita u jednoj seriji od 2001. godine, kada se pojavio u hit stikomu "Prijatelji".
Todoricu, mars iz Partizana!
Henry

Postby John Doe » 13 Mar 2014, 16:16

Raoul Duke wrote:
John Doe wrote:I mene navukoste na ovu boles zvanu True Detective

Сад удри све у цугу. Па сутра да нам препричаш шта смо све пропустили гледајући недељу за недељом :biggrin:

Utisak? Mislio sam da je McConaughey jači od Vučića i Woody brži od lokomotive. Naročito WH, posle "white men cant jump", da ne može da izbegne jedno sekirče, pih...
Ozbiljno, odlična prva sezona, odgledah je u cugu...
Dr. Thomas wrote:Кад се нема одговор одмах иде вицкасти коментар.
John Doe

Postby harmonica » 13 Mar 2014, 20:06

@ Henry

Uuuuuuu. Ne znam sta da mislim o tome :laugh:

Brad Pitt je glumcina, koji ima jednu "kletvu" da je klasicni holivudski lepotan, pa nekako ljudi nisu zapazali koliko je on zapravo talentovan glumac. Tek od nedavno on cesto dobija uloge u kojima moze da se razmase, dok je ranije na svoju inicijativu jurio takve against type uloge (Fight Club, 12 Monkeys, Snatch i naravno Se7en)

E sad, kada smo kod Se7en, upravo to je moja dilema. True Detective kao serija pomalo podseca ne brojne policijske filmove i serije, poneki element, scena, recenica....

Mene najvise podseca na Se7en. Jedan malo manje akcioni, malo vise reflektivni Se7en.
Zato me brine da druga sezona ne zalici na film. Opet. Jedini nacin da se to ne desi je da Brad dobije neku jos atipicniju ulogu, potpuno van njegovog dosadasnjeg range-a. A to ce tesko da se dogodi...

No verovatno ce serija opet kidati :biggrin:
A ipak je, samo za trenutak, u tom kriku svega nekoliko stotina grla, zazvučala takva strašna snaga! Kako to da nikad ne viču zbog drugih, važnijih stvari?
harmonica

Postby Zlaja » 13 Mar 2014, 20:15

Ne samo Seven, vec i Zodiac.
Tako da, po meni, najveci uticaj na Pizzolatto-a imaju gore pomenuti Fincher (Seven, Zodiac) i Lynch (Twin Peaks).
Zlaja

Postby harmonica » 13 Mar 2014, 20:24

Zodiac! Skroz zaboravih :okk:
A Twin Peaks, sramota me da bas tebi Zlajo priznam, nisam gled'o :facepalm: :biggrin:
A ipak je, samo za trenutak, u tom kriku svega nekoliko stotina grla, zazvučala takva strašna snaga! Kako to da nikad ne viču zbog drugih, važnijih stvari?
harmonica

Postby kaplan » 14 Mar 2014, 23:55

Pit Bull wrote:Ressurection sam pogledao pilot, inace ne dajem serijama priliku pre nego sto ne dobiju 2.sezonu ali sam morao zbog Omara Epsa pogledati i moram reci da je odlicna serija, itekako ima potencijala :D

Zvuci kao jedna francuska serija (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Returned). Te americke copy/paste verzije su obicno losije.

True detective vrhunski.

Gleda li neko Justified? Kakva je tekuca sezona?
kaplan

Postby Pit Bull » 15 Mar 2014, 00:08

kaplan wrote:
Pit Bull wrote:Ressurection sam pogledao pilot, inace ne dajem serijama priliku pre nego sto ne dobiju 2.sezonu ali sam morao zbog Omara Epsa pogledati i moram reci da je odlicna serija, itekako ima potencijala :D

Zvuci kao jedna francuska serija (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Returned). Te americke copy/paste verzije su obicno losije.

True detective vrhunski.

Gleda li neko Justified? Kakva je tekuca sezona?

Pa da, Americka je verzija u pitanju ali nije losa, ne gleda mi se nesto FR verzija :D
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby lockdown » 15 Mar 2014, 17:15

Tek sad uspeh da pogledam TD s1e8... Zadovoljan sam , sad zavisi ko ce nastupati u drugoj sezoni, ako ne bude neki genijalac i harizmatican pitanje kako ce to izgledati... Mcconaughey je zaista genijalno izneo prvu sezonu.. Bilo bi dobro ako pristane Brad Pitt
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby Победник » 16 Mar 2014, 13:09

Добра серија, чим мене повуче да погледам пар епизода у низу значи да ваља :biggrin: После дужег времена сам ухватио мало времена па одгледао скоро цео серијал.
Само морали су мало да поведу рачуна о бившим уживаоцима дувана, нисам запалио скоро десет година али за време сваке епизоде ми се на секунд врати потреба :biggrin: Како са уживањем вуче димове.
Све тако даље, тамо до Голготе,
И кад нам мушке узмете животе,
Гробови наши бориће се с вама!
Победник

PreviousNext

Return to Umetnost i kultura