Board index Život van sporta Umetnost i kultura

Serije

Najbolja domaca serija?

Porodicno blago
15
15%
Bolji zivot
16
16%
Otvorena vrata
5
5%
Slozna braca
4
4%
Vruc Vetar
14
14%
Srecni ljudi
6
6%
Grlom u jagode
4
4%
Otpisani
5
5%
Vratice se rode
33
32%
Kamiondzije
1
1%

Total votes : 103

Re: Serije

Postby rolerkoster » 01 Nov 2021, 12:07

Kljun mi je preporucilo par ljudi,nikako da pocnem da je gledam,ima valjda 8 ili 10 epizoda.Ako je gledao neko da kaze valja li cemu.
rolerkoster

Postby Zlaja » 01 Nov 2021, 12:14

Valja.
Ima 10 epizoda.
A pretpostavljam da će snimati još.
Zlaja

Postby Bogun » 01 Nov 2021, 13:23

rolerkoster wrote:Kljun mi je preporucilo par ljudi,nikako da pocnem da je gledam,ima valjda 8 ili 10 epizoda.Ako je gledao neko da kaze valja li cemu.

Not great, not terrible.

Šta znam, ideja mi se baš svidela, ali je realizacija mlaka, to je neko moje vođenje prve sezone.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby fontaneros » 01 Nov 2021, 13:30

Znaci, vredi se iscimati oko svadbe, a?
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Hajzenberg » 01 Nov 2021, 14:28

Jedino što me Kojo nervira sa svojim otrcanim fazonima, takva mu uloga, ali...

A ona milfara Đokićka, uh...
Hajzenberg

Postby Sezione » 01 Nov 2021, 14:39

Oba pandura su bas iskliseizirana do bola ali mislim da ce jedan od njih dvojice imati veliku ulogu na kraju price

Da l je do toga sto sam gledao rano jutros(ili neceg treceg :D ) 3. i 4. epizodu ali me je Stimac bas istripovao, bolje da ne znate sta sam sanjao :biggrin:

Poceo sam Kljun, korektno u prve 2 ep
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Radonjaa » 01 Nov 2021, 14:46

Sezione wrote:Dobra svadba i dalje

Sta gledati jos? Mocvaru ili Kljun?

Močvara solidna, Kljun nisam gledao
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Ćoba » 01 Nov 2021, 14:47

I ja sam imao snove, što samo znači da serije ostavlja utisak. Jeziva je priča oko ove vlaške magije i tih zajebancija. :biggrin:

Đokićka ima savršene sise.
Ćoba

Postby fontaneros » 01 Nov 2021, 14:50

Hajzenberg wrote:
A ona milfara Đokićka, uh...

Izvalio sam je u jutro ce promeniti sve

Bas mi je simpa sa tim pegicama, oci prelepe
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Hajzenberg » 01 Nov 2021, 14:57

Biće ovde nešto više i od očiju :okk:

Ka-ta-ba-zaaaaa :lollol:
Hajzenberg

Postby Cvele » 01 Nov 2021, 14:59

Ne zezaj se sa tim.
Cvele

Postby Џејси Керол » 01 Nov 2021, 22:17

Bata Sez ista prica, ja sam gledao subota na nedelju, u jednom trenutku sam spustio pogled na fon i cuo Stimcev glas nije mi bilo dobro :D

Inace i ja sam #TeamJelenaDjokic, too hot, ako imate neku ginger lepoticu dajte na kasini <3
proces.
Џејси Керол

Postby Hajzenberg » 01 Nov 2021, 22:51

Samo pročitajte pre spavanja večernju molitvu i-ili molitvu časnome krstu i lepo ćete sanjati :okk:

Nikada strah takav zaboraviti neću a i mnogi mojih godina se sigurno sećaju tamo negde u drugoj polovini osamdesetih čuvene Leptirice i haosa koji je vladao tih dana. Mada, film je snimljen 1973 g. i sigurno je već do tada bio prikazivan a možda i nije, to ne znam i ne mogu tvrditi ali te neke 86-87 je bila prava pomama sve i oko tog ostvarenja. A kako i ne bi, ništa drugo osim dva kanala državne televizije se nije imalo, kakav mobilni, kompjuteri i internet, gledalo se sve što je imalo tada na veoma kvalitetnoj televiziji od sporta, Kviskoteke do filmova i serija i jedne subote uveče ta fucking Leptirica posle koje se danima i nedeljama nije smelo ići bez straha pišati u wc niti otići bez pratnje u sobu spavati. Možda vam deluje smešno, preuveličano i prenaglašeno ali verujte da nije bilo tako, već kako sam opisao. U školi se danima samo o tome brujalo, klinci k'o klinci.

Prođoše godine a možda i bezmalo dve decenije kada se latih ponovo da odgledam Kadijevićevo ostvarenje i naravno ni traga nekom strahu, kako zbog godina tako i zbog toga što se u međuvremenu odgledao veliki broj stvarno ''strašnih'', uglavnom stranih ostvarenja a onda pre jedno 4-5 godina čak se i smeh na licu pojavi kada sam treći put odgledao ovaj film-dramu. Ali, to je nešto neopisivo jezivo bilo kada se gledalo prvi put, a mislim da će neko još potvrditi ko je gledao tada ili malo kasnije recimo.

Bilo je donekle zajebano i Sveto mesto, one scene iz crkve.
Hajzenberg

Postby rolerkoster » 02 Nov 2021, 01:51

Bas htedoh da spomenem,meni je kao klincu bilo mnogo gore Sveto Mesto,takodje od Kadijevica.Odgledah veceras 4 epizode Crne Svadbe(ne znam koliko ce ukupno prikazivati),po meni nije lose za sada,mada sada idu sve serije na taj kalup,magije,mistike...Nece smeti pola ljudi posle tih serija u istocnu Srbiju :biggrin: ,da dam ideju ovima iz MTS-a jos samo da snime seriju o lapotu,kada su kod tih obicaja istocne Srbije i Vlaha.
rolerkoster

Postby bwa » 02 Nov 2021, 09:00

Hajzenberg wrote:Samo pročitajte pre spavanja večernju molitvu i-ili molitvu časnome krstu i lepo ćete sanjati :okk:

Nikada strah takav zaboraviti neću a i mnogi mojih godina se sigurno sećaju tamo negde u drugoj polovini osamdesetih čuvene Leptirice i haosa koji je vladao tih dana. Mada, film je snimljen 1973 g. i sigurno je već do tada bio prikazivan a možda i nije, to ne znam i ne mogu tvrditi ali te neke 86-87 je bila prava pomama sve i oko tog ostvarenja. A kako i ne bi, ništa drugo osim dva kanala državne televizije se nije imalo, kakav mobilni, kompjuteri i internet, gledalo se sve što je imalo tada na veoma kvalitetnoj televiziji od sporta, Kviskoteke do filmova i serija i jedne subote uveče ta fucking Leptirica posle koje se danima i nedeljama nije smelo ići bez straha pišati u wc niti otići bez pratnje u sobu spavati. Možda vam deluje smešno, preuveličano i prenaglašeno ali verujte da nije bilo tako, već kako sam opisao. U školi se danima samo o tome brujalo, klinci k'o klinci.

Prođoše godine a možda i bezmalo dve decenije kada se latih ponovo da odgledam Kadijevićevo ostvarenje i naravno ni traga nekom strahu, kako zbog godina tako i zbog toga što se u međuvremenu odgledao veliki broj stvarno ''strašnih'', uglavnom stranih ostvarenja a onda pre jedno 4-5 godina čak se i smeh na licu pojavi kada sam treći put odgledao ovaj film-dramu. Ali, to je nešto neopisivo jezivo bilo kada se gledalo prvi put, a mislim da će neko još potvrditi ko je gledao tada ili malo kasnije recimo.

Bilo je donekle zajebano i Sveto mesto, one scene iz crkve.

Kralju, imam traume i dan danas od dana kad sam to odgledao, nisam smio dugo vremena da zaspem a da nije ukljuceno svijetlo u sobi. I sanse nema da bih to opet odgledao...
NE DAJTE SE PASJIM SINOVIMA!

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

Sta posten Grobar vise da pozeli, iskreno...
bwa

PreviousNext

Return to Umetnost i kultura