Crazy Soul wrote:Pa mora da si procitao jos nesto osim Martina. Kako bi drugacije znao sta ti odgovara a sta ne?

vidi ja do pre nekoliko godina nisam hteo da doticem ili gledam bilo sta gde se pominju neka nepostojeca bica. onda sam jedva nekako na moljenje pogledao Gospodara prstenova, dok mi je za gledanje Game of Thrones obecano nesto za uzvrat

medjutim Martinom sam se odusevio, jer nije ono sto sam ocekivao, vec je prica veoma realna (od toga da ne postoji apsolutno dobro ili apsolutno zlo, do toga da deluje kao da je to zaista prava istorija). obecao sam da cu procitati Tolkina i hocu, ali se bojim da ako bude slicno filmu, mi se nece svideti.
mislim ja sam jedan od ljudi koji stavlja znak jednakosti izmedju Star Wars i Star Treck, valjda ti je onda sve jasno
mada bi recimo Kosingasa procitao, samo nema e-book jos, a ni ovi nasi ne prodaju e-bookove pa je pitanje kad cu to uraditi. i to i ovu triologiju o Obilicu.
edit: nasao sam Gospodara i to tri knjige, sve ukupno 900 stranica. jel to to? nesto mi to malo.