Nebojsa wrote:Starsica wrote:Kad već spominjem, Šon Koneri je bio prvi izbor za Gandalfa.
"Youuuu shall not paaaaash!"

I time je izgubio 450 miliona dolara

6 miliona + 15% profita.
Kakav epic fail.
Nego, da vam ispricam jednu anegdotu koja ima veze s tim izborom uloga.
Imam prijatelja glumca u Londonu koji je svojevremeno bio komsija i poznanik Ser Aleka Ginisa. Pricao mi je da matori nije mogao da podnese to sto je, posle dugog odbijanja, na kraju pristao da glumi Obi Van Kenobija u prvom delu "Ratova Zvezda" i to tako sto je zacepio Lukasu neki nenormalan procenat od prihoda filma ocekujuci da ga ovaj odbije s gnusanjem. Posto ga Lukas, kao sto svi znamo, nije odbio ovaj je morao da odrzi rec, odglumio je svoje i.... zaradio shit load para od verovatno najprodavanije filmske fransize u istoriji.
Medjutim, sto je vise rasla njegova popularnost kroz popularnost filma Ginis je sve vise pizdeo, narocito su mu isli na zivce klinci koji su ga stalno pratili po ulici s uzvicima "Obi Van, Obi Van" i trazili mu autograme. U jednoj prilici je stao, pozvao klinca koji mu je trazio autogram, moljakajuci ga i tvrdeci da je gledao film sto puta i rekao mu "dacu ti autogram ali samo pod jednim uslovom, da mi obecas da nikad vise u zivotu neces gledati to sranje od filma".

Kaze Dzon da se stari do smrti vajkao kako ga svi znaju po toj jebenoj ulozi i pored niza fantasticnih uloga koje je ostvario i u pozoristu i na filmu.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.