Board index Život van sporta Umetnost i kultura

Epska fantastika, SF, Horor

Re: EPSKA FANTASTIKA, SF, HORROR

Postby Felipao » 23 Oct 2011, 11:29

Bez ikakvog popusta 50 jevreja,pa dobro....Nego smara me samo Laguna sto ima lesh kvalitet,pogotovo za korice :girlcry:
Felipao

Postby Unexpected » 23 Oct 2011, 11:39

Felipao wrote:Bez ikakvog popusta 50 jevreja,pa dobro....Nego smara me samo Laguna sto ima lesh kvalitet,pogotovo za korice :girlcry:

Na sajmu im je obično donja cena, a na tri kupljene knjige uglavnom daju još 10% popusta. Druga varijanta je da se učlaniš, ništa ne košta, a fin popust se nakupi. Pre neki dan na dve knjige, oko 500din.

Korice su im manje više (ne volim tvrde korice), mene nervira papir. Ako ništa drugo ponovo je beo. :biggrin:
The End.
Unexpected

Postby Felipao » 23 Oct 2011, 12:01

A ja bash volim tvrde korice.Jel mogu da se uclanim na sajmu ili moram da odem do njihove prodavnice?
Felipao

Postby Unexpected » 23 Oct 2011, 12:06

Felipao wrote:A ja bash volim tvrde korice.Jel mogu da se uclanim na sajmu ili moram da odem do njihove prodavnice?

Moraš do radnje, na sajmu ne vredi ni članska, pošto su knjige već na popustima. Jedne godine si mogao na sajmu ostaviti podatke, ali se sve jedno članska podizala u njihovoj matičnoj radnji.
Inače prilaz njihovom štandu na sajmu je prava noćna mora i nemoguća misija. Odeš lepo u radnju, nema nigde nikoga, niko ti ne smeta, i natenane prebiraš po knjigama.
The End.
Unexpected

Postby Felipao » 23 Oct 2011, 12:13

Ma znam kakav im je stand na sajmu,kupujem uglavnom kod njih i stvarno je horor ako ne znash sta hocesh,tj ako hocesh sto ti kazesh da prebirash.Al posto ja uvek znam sta cu da uzmem nije toliko strasno,samo pridjem nekom na standu i kazem hocu to,to i to,odem na kasu,platim i pokupim.

E sad jedino je pitanje dal mi se vishe isplati sajamski popust ili popust sa clanskom kartom u prodavnici...
Felipao

Postby Unexpected » 23 Oct 2011, 12:16

Felipao wrote:Ma znam kakav im je stand na sajmu,kupujem uglavnom kod njih i stvarno je horor ako ne znash sta hocesh,tj ako hocesh sto ti kazesh da prebirash.Al posto ja uvek znam sta cu da uzmem nije toliko strasno,samo pridjem nekom na standu i kazem hocu to,to i to,odem na kasu,platim i pokupim.

E sad jedino je pitanje dal mi se vishe isplati sajamski popust ili popust sa clanskom kartom u prodavnici...

Trenutno, verovatno sajam. Popust se akumulira na nivou tri meseca. Imaš ovde više o tome:
http://www.laguna.rs/laguna_klub_citalaca.html
The End.
Unexpected

Postby alcesta » 23 Oct 2011, 12:21

Kad se samo setim Laguninog štanda na pretprošlom sajmu... doviknula sam prodavcu koje knjige hoću i preko dvadesetak glava dodala mu pare a on meni knjige :D sreća što sam visoka :D
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby Unexpected » 23 Oct 2011, 12:25

alcesta wrote:Kad se samo setim Laguninog štanda na pretprošlom sajmu... doviknula sam prodavcu koje knjige hoću i preko dvadesetak glava dodala mu pare a on meni knjige :D sreća što sam visoka :D

Sada najavljuju popuste do 90%, što će reći i knjige za 100-200 din. Biće pogibija, a najviše likova koji knjige kupuju na kilo, za novu dnevnu sobu... :laugh:
The End.
Unexpected

Postby alcesta » 23 Oct 2011, 12:32

Ove godine ne kupujem ništa kod Lagune, srećom :biggrin:
alcesta

Postby Felipao » 23 Oct 2011, 12:34

Unexpected wrote:Sada najavljuju popuste do 90%, što će reći i knjige za 100-200 din. Biće pogibija, a najviše likova koji knjige kupuju na kilo, za novu dnevnu sobu... :laugh:

Au,jel ce biti na sajtu na koje knjige ce biti toliki popusti :D
Felipao

Postby alcesta » 23 Oct 2011, 12:43

Zna se na šta se daju toliki popusti, na ono što niko neće da kupi pa im je višak u magacinima :D
alcesta

Postby Felipao » 23 Oct 2011, 12:44

alcesta wrote:Zna se na šta se daju toliki popusti, na ono što niko neće da kupi pa im je višak u magacinima :D

Taj rad :D Evo nashao sam spisak
http://laguna.rs/bo14_ar1663_domaci_pis ... aguna.html
Felipao

Postby vicharhcp » 23 Oct 2011, 13:27

Kupi knjige. Bice ti veci smor kad procitas sve sto je izaslo da cekas nastavak :biggrin: Evo, priblizava se april, pa se cekanje petog dela blizi kraju, ali ne smem ni da zamislim kako cu se smoriti dok docekam sesti, pa sedmi deo :crybaby:

Meni se dopada kako je uradjena serija. Mnogo manje stvari je izostavljeno ili promenjeno nego u Gospodaru prstenova na primer. Promenjene su neke stvari (nacin na koji je Deni upoznala Kal Droga), ali mi je za taj deo prilicno jasno zasto je promenjeno. Da su radili po knjizi, morali bi da naprave bas veliki set koji se pojavljuje samo tu i nigde vise. Ima jos par stvarcica (putovanje Ket u Kraljevu luku, npr.), ali sam u principu zadovoljna kako je serija odradjena, to je to.

Felipao, ne citaj ovo ako nisi gledao desetu epizodu, posto mislim da je ovo u desetoj.
Spoiler: pokaži
Jedino ne razumem zasto su stavili u seriju onu scenu kada Ketrin dolazi kod Dzejmija, posto se to ne nalazi u prvoj knjizi.

Sto se kvaliteta laguninih izdanja tice, bili su i gori.
Ako ti se blizi rodjendan, mozes da organizujes da ti svaki prijatelj kupi po jednu ili dve knjige na poklon. Tako sam ja dosla do Tocka vremena. Ne mogu da se pohvalim da je ideja za poklone dosla od mene, ali sam postala ponosni vlasnik pomenutog dela :biggrin:
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan!" Duško Radović
SVE PROLAZI - PARTIZAN OSTAJE
Image :inlove:
They can take my last ticket at Hala Pionir.
vicharhcp

Postby Felipao » 23 Oct 2011, 13:47

Pogledao sam i desetu sinoc....Kraj 10-e je ekstra

Zmajevi,totalno cool!Osecam da ce zmajevi da cepaju one whitewalkere samo tako.To cekam,malo vishe akcije,LOTR style :D A smorio sam se jako sto je Ned ubijen,i to onako totalno glupo,da bar nije napravio ono lazno priznanje :crybaby: Bash me je to smorilo,ubedljivo najjachi lik u serijalu...

Rodjendan tek krajem februara,nema od tog plana nista :)
Felipao

Postby vicharhcp » 23 Oct 2011, 14:13

Spojlere stavljamo zbog ljudi koji nisu gledali seriju ili citali knjigu, da im ne kvarimo uzitak :biggrin:

Zmajevi su strava. Meni je inace Deni jedan od omiljenih likova i bas mi je lepa. Probaj da pronadjes tu glumicu, ne lici uopste na sebe u seriji. Ja sam se smorila i kada je Kal Drogo otisao iz serije i knjige. Kada su ubili Eda, ja sam to vec bila procitala i bila sam sokirana. Bice vise akcije u drugom i trecem delu, videces, necu nista da ti pricam. U cetvrtom nema toliko akcije. Ono zbog cega mi se knjiga svidja je to sto za mnoge stvari nisam ocekivala da se dogode. Videces. Ja sada, pored nastavaka knjige, jedva cekam i drugu sezonu, da vidim kako su sve ono snimili.
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan!" Duško Radović
SVE PROLAZI - PARTIZAN OSTAJE
Image :inlove:
They can take my last ticket at Hala Pionir.
vicharhcp

PreviousNext

Return to Umetnost i kultura