Kupi knjige. Bice ti veci smor kad procitas sve sto je izaslo da cekas nastavak

Evo, priblizava se april, pa se cekanje petog dela blizi kraju, ali ne smem ni da zamislim kako cu se smoriti dok docekam sesti, pa sedmi deo
Meni se dopada kako je uradjena serija. Mnogo manje stvari je izostavljeno ili promenjeno nego u Gospodaru prstenova na primer. Promenjene su neke stvari (nacin na koji je Deni upoznala Kal Droga), ali mi je za taj deo prilicno jasno zasto je promenjeno. Da su radili po knjizi, morali bi da naprave bas veliki set koji se pojavljuje samo tu i nigde vise. Ima jos par stvarcica (putovanje Ket u Kraljevu luku, npr.), ali sam u principu zadovoljna kako je serija odradjena, to je to.
Felipao, ne citaj ovo ako nisi gledao desetu epizodu, posto mislim da je ovo u desetoj.Jedino ne razumem zasto su stavili u seriju onu scenu kada Ketrin dolazi kod Dzejmija, posto se to ne nalazi u prvoj knjizi.
Sto se kvaliteta laguninih izdanja tice, bili su i gori.
Ako ti se blizi rodjendan, mozes da organizujes da ti svaki prijatelj kupi po jednu ili dve knjige na poklon. Tako sam ja dosla do Tocka vremena. Ne mogu da se pohvalim da je ideja za poklone dosla od mene, ali sam postala ponosni vlasnik pomenutog dela