Angus Young wrote:Woodoo wrote:
Fratelo wrote:Da obelezimo Vidovdan
: nece smeti pesmu "Vidovdan" da puste citav dan, da im se "saborci" ne naljute:
Jupole, opet standarsno uporedjujes neuporedivo, ne zelim da budem sa ljudima sa kojima nemam nista zajednicko ( cak se i ne rusi Vucic zbog istih motiva...). Imali su 7 dana da se operu od glupe price, niti jedna osoba nije izasla i sta sad, teras me da stojim pored takve osobe. Necu nema sanse, pa neka sam glup,tvrdoglav, retardiran 1000x.
Houdini wrote:Niksicanin wrote:Gledao sam komentare marve liberaške koja je pljuvala ono dijete koje je bilo u majici sa krstom kad su ga puštili iz pritvora.
Mrtva trka ko je odvratniji oni ili Psiho. Srećom, na protestima su dosad ekspresno dobijali nogobulj ovi sa eu zastavama.
Daće Gospod ovoj djeci i mudrosti i hrabrosti.
ovako nekako![]()
ja zaista verujem da je broj te ekipe na koju mislis na X-u minimalan, da iza 80% tih naloga, sto laznih sto pravih (tipa onaj Videnovic), stoji zapravo DB..
Fred Perry wrote:Fratelo wrote:Da obelezimo Vidovdan
: nece smeti pesmu "Vidovdan" da puste citav dan, da im se "saborci" ne naljute:
Jupole, opet standarsno uporedjujes neuporedivo, ne zelim da budem sa ljudima sa kojima nemam nista zajednicko ( cak se i ne rusi Vucic zbog istih motiva...). Imali su 7 dana da se operu od glupe price, niti jedna osoba nije izasla i sta sad, teras me da stojim pored takve osobe. Necu nema sanse, pa neka sam glup,tvrdoglav, retardiran 1000x.
Što neće smeti, uz tu pesmu se i pozvalo na protest, pevaće se kao i ostale naše pesme. Deluje mi da nisi do sada bio ni na jednom protestu.
Kao i uvek najlepša slika biće hiljadu isključivo srpskih zastave , pevaće se naše pesme. Biće lepo biće patriotski
Ziks96 wrote:
Users browsing this forum: ccccc, Kreanga, Nikola and 9 guests