Pit Bull wrote:Da su je ovi u Cernobilu imali... Ili ovaj jos nesrecniji Japanac...
Opet mi nije jasno zasto im nisu skratili muke, makar bilo i protiv zakona. Ne daj boze ono nikome. Japanac nije ni za komentarisanje, 86 dana, 86 dana najvece moguce agonije, jebote.
Kad ste kod Rusa, odgledao prvu epizodu ruskog 'Zorge'-a, gledljiva serija, ali ima par onako neuvjerljivih situacija..
Rihard Sorge, najpoznatiji sovjetski agent u predvecerje WW2 koji je djelovao u Japanu kao satro novinar Treceg Rajha i prakticno svojim obavjestajnim podacima spasao Moskvu u zimu '41. Nisam znao da mu je jedan iz najuzeg kruga saradnika u Tokiu bio jedan "nase gore" list - Branko Vukelic iz Osijeka (Hrvat Kominternovac), izmedju ostalog bio i predratni spec. dopisnik 'Politike'. Sin mu valjda i danas radi kako posrednik izmedju Srbije i Japana, jos iz vremena YU (cijenim takodje kao odredjeni obavjestajac). Ni jedan ni drugi nisu docekali kraj rata, nakon sto su provaljeni te '41. Prvi je smaknut '44, drugi skoncao u zatvoru '45.
Bio je bas herojska faca ovaj Sorge, i fiz. konstitucijom i na nacin kako je vodio zivot (plejboja poput Dusana Popova) i organizovao obavjestajnu mrezu sam sa sopstvenim sredstvima bez direktne pomoci Moskve i Staljina, cije povjerenje gotovo da nije uzivao sve do samog kraja prije nego su ga provalili Japanci.
Onaj sa klupice je Ilja, garant. Za Reda više pojma nemam, kapiram da je pravi on, ako nije šta znam.
Razočaran sam krajem sezone, do tipa 2ep pred kraj je bilo baš super, i onda ga zbrzgaše plus je sve nekako glupo. Ako ga je ova guska ubila, ja seriju više gledati neću...
Avangarda FPL Champion (2021) Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)