Board index Život van sporta Umetnost i kultura

Serije

Najbolja domaca serija?

Porodicno blago
15
15%
Bolji zivot
16
16%
Otvorena vrata
5
5%
Slozna braca
4
4%
Vruc Vetar
14
14%
Srecni ljudi
6
6%
Grlom u jagode
4
4%
Otpisani
5
5%
Vratice se rode
33
32%
Kamiondzije
1
1%

Total votes : 103

Re: Serije

Postby House » 28 Feb 2013, 15:05

Nzm da li ste pisali o seriji Cobra11....jeste da je samo rtl prikazivao ali koliko sam cuo kasnili su par sezona za onim sto su prikazivali prosle godine....kao nove epizode...
Da je rekao ‘kroz zid!’, išli bi kroz zid, zajedno sa svom braćom na terenu!!- LOVERNJ <3
House

Postby Crazy Soul » 02 Mar 2013, 17:07

Sinoc sam odgledala pilot epizodu Zero Hour.
Izgleda da ce biti jedna od boljih serija . Image
Image
Henku Foliju avanture nisu strane. Ali ova je možda ipak malo previše. Kao izdavač magazina "Modern Skeptik", Henk je ceo život pratio tragove, razotkrivajući mitove i rešavajući zavere. Njegov moto je: "Logika je kompas." Ali kada njegova prelepa žena (Džasinda Beret) bude oteta iz njene radnje sa antiknim satovima, Henk se umeša u jedno od najvećih ljudskih misterija, koja se proteže kroz ceo svet i vekovima unazad. U jednom ženinom satu pronalazi mapu, a gde ta mapa vodi može da bude katastrofično. Sada je na Henku da otkrije značenje simbola i sazna tajne mape, ali mora da bude oprezan da te tajne ne padnu u pogrešne ruke. Sa svojim mladim saradnicima Rejčel (Addison Timlin) i Aronom (Skot Majkl Foster) i FBI agentkinjom Dek (Karmen Ejogo) pokušaće da krenu trku protiv vremena, kako i spasio svoju ženu a i celo čovečanstvo.
ImageWherever you go, go with all your heart...
Crazy Soul

Postby belpH #77 » 02 Mar 2013, 21:20

nisam odgledao, ali sam skinuo i citao reakcije...niko ne veruje da ce serija poziveti...najlosiji rejting bilo koje premijere do sad je upravo ova serija...mizernih 1.3...svi kriticari kazu da je gluma jos malo pa amaterska...svi se slazu u jednom: odlicna i zanimljiva prica, sve ostalo jako lose...
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby Crazy Soul » 02 Mar 2013, 21:32

belpH #77 wrote:nisam odgledao, ali sam skinuo i citao reakcije...niko ne veruje da ce serija poziveti...najlosiji rejting bilo koje premijere do sad je upravo ova serija...mizernih 1.3...svi kriticari kazu da je gluma jos malo pa amaterska...svi se slazu u jednom: odlicna i zanimljiva prica, sve ostalo jako lose...

Ne znam gde si to gledao , prema IMDB, trenutni rating je 5.7... Image
btw...ako isprate zapocetu pricu kako treba moze i da se zamuri na glumu.. uostalom i kad citamo knjige sami zamisljamo reakcije i likove Image
Crazy Soul

Postby belpH #77 » 02 Mar 2013, 22:34

ne IMDb vec rejting gledanosti u celoj USA...mizernih 1.3
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby Crazy Soul » 02 Mar 2013, 22:43

belpH #77 wrote:ne IMDb vec rejting gledanosti u celoj USA...mizernih 1.3

Ma, sta znaju USAdjani sta je dobro...Image
Crazy Soul

Postby BoleBarca » 12 Apr 2013, 22:31

Ja se izvinjavam, posto mi je mrsko da citam svih 46 strana jel moze neko da mi kaze nesto vise o seriji "The Wire" ako je gledao i da li se vredi upustati u gledanje svih 5 serijala? :)
09.10.24.
"Ovaj tim ce biti nagradjen bar play-in-om, ako nista, a ono zbog toga sto onaj koji je 56 god. u kosarci nije vise barem na papiru u klubu. Kada i fizicki ne bude mogao da prismrdi svlacionici i terenu, tada ce doci i veci rezultati."
BoleBarca

Postby Totti » 12 Apr 2013, 22:46

@Bole
Ja nisam gledao "Wire",ali po onome sto sam citao,ljudi su odusevljeni,serija ima izuzetno jak rejting 9.4,sto je fantasticno.
Totti

Postby BoleBarca » 12 Apr 2013, 22:54

Tako nesto sam i ja cuo da je mnogo dobra, da je radnja u Baltimoru i da je crnacki geto u pitanju. Kontam da je odgledam, jos ako ima neko link za download sa kvalitetnom slikom i prevodom... :hathello:
09.10.24.
"Ovaj tim ce biti nagradjen bar play-in-om, ako nista, a ono zbog toga sto onaj koji je 56 god. u kosarci nije vise barem na papiru u klubu. Kada i fizicki ne bude mogao da prismrdi svlacionici i terenu, tada ce doci i veci rezultati."
BoleBarca

Postby Unexpected » 12 Apr 2013, 23:00

BoleBarca wrote:Tako nesto sam i ja cuo da je mnogo dobra, da je radnja u Baltimoru i da je crnacki geto u pitanju. Kontam da je odgledam, jos ako ima neko link za download sa kvalitetnom slikom i prevodom... :hathello:

Ovde imaš seriju:
http://forum.tvfreeload.org/viewtopic.php?f=5&t=3733

Moraš se samo registrovati.

Prevodi:
http://www.prijevodi-online.org/serije/ ... 9/the-wire
The End.
Unexpected

Postby BoleBarca » 12 Apr 2013, 23:15

Hvala Neocekivani :cheers:
09.10.24.
BoleBarca

Postby belpH #77 » 14 Apr 2013, 01:26

poceh da gledam ------->

Image

Vikings; IMDb rtg: 8.7

O D L I C N A !!!

sve preporuke!
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby mihZR » 15 Apr 2013, 10:05

@BoleBarca
Po mom skromnom misljenju, i misljenju jos par ljudi koji su seriju gledali, najkvalitetnija TV serija ikad. Nije mnogo dinamicna, ali gomila likova je sjajno odradjena. No, to sto nije dinamicna ne znaci da neces gledati nekoliko epizoda dnevno, daleko od toga. Kad me neko pita koju seriju imam da mu preporucim, prvo sto pomenem je "The Wire".
mihZR

Postby Starsica » 15 Apr 2013, 13:05

Reaper wrote:
Starsica wrote:Skontala ja po prvo epizodi da je mjuz dobar. Cim je bila "Back in black" mora biti dobro :biggrin: Jedino je, cini mi se necu gledati uvece :D

Fora je u tome da je gledas uvece :biggrin:

P.S. Bice ti jasno kad uznapredujes malo u seriji :biggrin:

Brate, kako je dobra epizoda :lollol: Heeeeeeaaaaaaat of the moment :lollol:
Za tri dana sam svukla tri sezone, bukvalno je gledam od kako otvorim oci. Cak i nocu je gledam :D Muzika je fenomenalna, true r'n'r, dobar zaplet, dobri gegovi i dobra prica. Nisu sve epizode bas wow, ali Boze moj.. Sad sam u pola cetvrte sezone :) U principu, trzam se ovih dana na svaki susanj, pregorela mi je sijalica u pola noci i noge su i se odsekle ali prezivecu :D
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby Baron » 17 Apr 2013, 23:40

Poceo sam nakon godina smaranja od strane drugara i ja da gledam Breaking Bad, odgledah prvu sezonu, zaista sam odusevljen..malo je samo preduga za moj ukus 45 min, ja jedva sagledam one od 20..

Ima li neko neku humoristicku da preporuci :D ?
Baron

PreviousNext

Return to Umetnost i kultura