Board index Život van sporta Umetnost i kultura

Serije

Najbolja domaca serija?

Porodicno blago
15
15%
Bolji zivot
16
16%
Otvorena vrata
5
5%
Slozna braca
4
4%
Vruc Vetar
14
14%
Srecni ljudi
6
6%
Grlom u jagode
4
4%
Otpisani
5
5%
Vratice se rode
33
32%
Kamiondzije
1
1%

Total votes : 103

Re: Serije

Postby mihZR » 02 Feb 2013, 18:49

Fantasticna je.
mihZR

Postby kami » 12 Feb 2013, 17:47

Ne mogu da docekam vise nove epizode Braking Bad-a... Tek u julu...Najbolja serija u poslednj vreme...
kami

Postby Baron » 13 Feb 2013, 01:43

Kao klinac sam posle treninga imao obicaj da zaspim uz spansku humoristicku seriju Seranovi.
We presents to you srpsko izdanje, Sindjelici :
http://www.youtube.com/watch?v=BGhULzMh ... e=youtu.be
Baron

Postby ОГИ » 13 Feb 2013, 14:50

Lawrence wrote:Kao klinac sam posle treninga imao obicaj da zaspim uz spansku humoristicku seriju Seranovi.

Kada ovo počinje?
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby Горан » 13 Feb 2013, 15:57

kami wrote:Ne mogu da docekam vise nove epizode Braking Bad-a... Tek u julu...Najbolja serija u poslednj vreme...

:goodpost:
bwa wrote:Crnogorci jesu Srbi u sirem smislu.

Dr Arslanagic wrote:Верујем да окрећемо и поред стравичне судијске крађе.
Горан

Postby Горан » 13 Feb 2013, 15:59

Prison break moj favorit

ako neko nije znao, ovdje može da nadje veliki broj stranih serija s titlom:

http://www.filmovin.com/

http://www.filmovizija.com/
bwa wrote:Crnogorci jesu Srbi u sirem smislu.

Dr Arslanagic wrote:Верујем да окрећемо и поред стравичне судијске крађе.
Горан

Postby belpH #77 » 16 Feb 2013, 01:52

jos malo!

- dum spiro spero -
belpH #77

Postby Starsica » 16 Feb 2013, 14:50

Ja sam se strasno nalozila na The Walking Dead :) Druga sezona je bas ono sto sam citala (ono, mogla se citava prica sloziti u tri epizode) i sad samo da mi prodje ispit u ponedeljak i nastavljam gledanje :)

Edit: Neverovatno koliko glavni glumac lici na Viga Mortensena. U prvoj epizodi nisam ni provalila da to nije on :lollol:
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby Crazy Soul » 16 Feb 2013, 15:48

Starsica wrote:Ja sam se strasno nalozila na The Walking Dead :) Druga sezona je bas ono sto sam citala (ono, mogla se citava prica sloziti u tri epizode) i sad samo da mi prodje ispit u ponedeljak i nastavljam gledanje :)

Edit: Neverovatno koliko glavni glumac lici na Viga Mortensena. U prvoj epizodi nisam ni provalila da to nije on :lollol:

Generalno... sve do dolaska na farmu zaplet je imao neki smisao, ocekivala sam mnogo vise u nastavku ali im je izgleda ponestalo inspiracije. U prvom serijalu mnogo vise je postojalo psiholoskih efekata, drame, licnosti su mnogo bolje karakterno prikazane... sada se sve svelo na to ko ce koga i kad... kako prolazi vreme zanimanje mi sve vise opada...Image
p.s. Daleko ispod je Andy od Viga iako mala slicnost postoji ( fizioloska )
ImageWherever you go, go with all your heart...
Crazy Soul

Postby Unexpected » 16 Feb 2013, 16:01

Ja sam farmu jedva preživeo, zatvor me je dotukao i digao sam ruke...:D
The End.
Unexpected

Postby Starsica » 16 Feb 2013, 16:04

Jos nisam zavrsila drugu sezonu, tek sam kod osme epizode, ali sam odgledala na Foxu nesto od trece i, sta znam, za sada sam navucena. Ono sto jesam od druge sezone odgledala je prilican antiklimaks u odnosu na prvu, posebno sa gledista koliko ima zombija u prvoj a koliko u drugoj sezoni i koliko se baziraju na sporedne stvari, nista toliko vezano za samu temu serije.
A sta, i zatvor je isti? Gledala sam kad su dosli i kad cu ga cistili, ne znam, mozda par epizoda.
Faca im je slicna, imaju te iste usadjene oci :)
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Starsica

Postby Unexpected » 16 Feb 2013, 16:07

Nije isti, malo je dinamičnije, ali prva sezona je mnogo iznad sledeće dve. Možda se treća i popravila, ali nisam imao nerava dalje da gledam.
The End.
Unexpected

Postby Starsica » 16 Feb 2013, 16:10

Sto jes', prva je bila odlicna, u drugoj se zombiji pojavljuju par puta u toku epizode i to kratko, nestaje nit serije ali i dalje sam nalozena :D
Starsica

Postby Crazy Soul » 16 Feb 2013, 16:31

Unexpected wrote:Nije isti, malo je dinamičnije, ali prva sezona je mnogo iznad sledeće dve. Možda se treća i popravila, ali nisam imao nerava dalje da gledam.

Za sada se nije popravila... trenutno mi lici na segmente iz "Mad Max III" .Image
Ja je gledam takoreci iz inata samo da vidim sta ce se desiti do kraja, odnosno trenutno nemam neki drugi bolji izbor sto se tice serija....mada moram da kazem da sam pocela da gledam "Utopiju"... engleska serija sa veoma explicitnim scenama, malo sam iznenadjena sto se toga tice ali to me nekako i navuklo, obicno se tako neki dogadjaji samo naznace da su se desili.. inace se radi o grupi ljudi sa odredjenog foruma ( nije kao nas Image) koji se na pocetku medjusobno ne poznaju ali koji sticajem okolnosti dolaze u posed neobjavljenog rukopisa kultnog stripa i koji ih uvlaci u situaciju da budu primorani da se zajedno bore za goli zivot. Spletke, tajne organizacije.. ono u principu sve moze da im se namesti i smesti i tako to...( nesto kao u filmu "NET", cak se i ova organizacija u seriji tako zove... (koincidencija ili ne...?)
Pa ako nekog interesuje moze da pogleda...Image
ImageWherever you go, go with all your heart...
Crazy Soul

Postby Pit Bull » 23 Feb 2013, 21:10

Lawrence wrote:Kao klinac sam posle treninga imao obicaj da zaspim uz spansku humoristicku seriju Seranovi.

Smijurija , ovo nece ni na sto liciti , Seranove sam gledao , jedina spanska koju sam gledao i dosta dobra :D
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

PreviousNext

Return to Umetnost i kultura