Slažem se da je mali fenomenalan glumac. Ja sam to baš zapazila u onoj epizodi kada mu Sersei zavali šamarčinu.
Sam lik Džofrija ne odgovara opisu iz knjige (osim što je plav), ali, kao što sam već bila napisala, mislim da glumac fizičkog izgleda koji je dat u knjizi ne bi mogao u ekranizaciji da prenese svu ljigavost i odvratnost tog lika. Oduševljena sam kako je odrađen Džofri.
Po meni su baš dosta likova pogodili (Džejmi mi je sjajan, baš kao što je opisan u knjizi), ali ima i onih drugih. Loras je, na primer, u knjizi predstavljen kao neko čija lepota oduzima dah i mislim da su morali za njega da nađu lepšeg glumca (ono, Brad Pitt lepog

). Jeste to stvar ukusa, ali ja ne poznajem ni jednu devojku koja gleda seriju a da je za Lorasa rekla da je lep. Kada već pominjem dobre frajere, ja očekujem da Crvena Kobra i Mens Rajder budu opasno dobri frajeri. Ne Brad Pitt lepi, već baš dobri, Colin Farrell dobri
Na Tiriona je suvišno trošiti reči. Meni je on jedan od omiljenih likova u knjizi i baš sam zadovoljna kako izgleda u seriji.